anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La noi in comuna preotul ortodox injura ca la usa cortului. Se duce la inmormantari, se imbata si dupa incepe sa injure ca ultimul derbedeu. Nici preotul dinainte nu era prea grozav, dar macar ala nu injura si daca nu ar fi fost prins cu evaziunea fiscala si alte din astea ar fi ramas preot si azi.
Insa preotul pe care il avem acum e sub orice critica. Terorizeaza la propriu toti cetatenii.
Ghinionul meu e ca stau cu casa chiar in apropierea bisericii. Mereu ma ameninta ca imi va demola garajul si cotetul gainilor pentru a extinde el curtea bisericii. Cica nu a vorbit cu primarul inca ca ii e mila de mine si de sotie ca suntem amarati, dar daca mai scoatem un cuvant o face.

Zilele trecute m-a sunat la telefon pe la 9 seara si a zis ca sa vina sotia mea la el la un pahar de vin. Sa vorbeasca despre graj, ca poate ne lasa in pace.
Eu i-am inchis telefonul. Cum e posibil sa fie asa nesimtit?

Si faza ii ca e bazat. Adica chiar are relatii cu primarul.

Ce ar trebui sa fac? Va rog daca aveti idei sa imi spuneti. Sun disperat, nu mai domn seara. Cu cine sa vorbesc?

9 răspunsuri:
| Nitu_Andrei_Valentin_1995 a răspuns:

Politia-Nu e legal in primul rand sa faci asa ceva

| KodrutZ a răspuns:

Garajul e pe terenul tau? Fute-i o mama de bataie, prieteneste asa.

| milan9 a răspuns:

Ce gen de magar, pardon, TROLL mai esti si tu?
Ti se pare amuzant sa faci astfel de glume proaste? thinking

| milan9 a răspuns:

Ti-ai facut contul acesta ACUM O ORA special pentru TROLLING-ul de prost gust pe care il faci?

| VladimirConstantin a răspuns (pentru Nitu_Andrei_Valentin_1995):

Da, m-am gandit sa vorbesc cu autoritatile. Am asteptat in ideea ca o face alt cineva inainte. Dar nimeni nu are curajul. Multumesc pentru sfat.

| VladimirConstantin a răspuns (pentru KodrutZ):

Garajul e pe terenul meu si in mod normal nu ar avea ce sa faca. Insa nu vreau sa risc ca a mai fost un caz acum cativa ani in care preotul a dat in judecata pe cineva si a castigat. Chiar daca nu avea nicio sansa in mod normal. E mana in mana cu primarul si cred ca de aia.

| VladimirConstantin a răspuns (pentru milan9):

Magar esti tu pentru ca ma insulti fara motiv. Daca nu ai habar de ce se intampla nu te pune nimeni sa vorbesti aiurea asa.
Contul l-am facut special pentru a pune intrebarea asta asa cum am mai facut conturi si pe alte siteuri pentru a discuta subiectul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i la popa cand te mai jigneste: ''Parinte, pot sa-mi lipsesc pumnii mei de fata ta''? Sa vedem ce zice. Fii un pic mai dur, ca majoritatea din preoti sunt atei, fac aceasta slujba pentru bani o seama.

| sanboss a răspuns:

Spune-i ca in biblie scrie ca trebuie sa isi iubeasca aproapele nu sa ii faca viata un chin.
In general problema o poti rezolva cu politia... intre timp cautati si un avocat...

Dar nah iti dai seama ca o sa te coste ceva banuti