Daca ai fi citi Biblia ai fi aflat. La revenirea Domnului Isus, orice ochi il va vedea, chiar si cei ce l-au străpuns.
Celor mantuiti da. Doar ca nu din cauza corpurilor nu putem vedea slava acestuia, Moise i-a vazut spatele. Noi nu-L putem vedea din cauza pacatului.
Din ceea ce am vazut eu in Biblie, nu ne trebuie trupuri speciale pentru vederea lui Iisus.
Pe Domnul Isus nu il vedem fiindca nu este pe Terra, celelalte fiinte ceresti nu le putem vedea fiindca ochii nostri nu pot vedea fiinte fluide decat daca vor ele. Da, cei care vor avea trupuri noi asa cum spune Pavel vor putea vedea si fiintele fluide deoarece si oameenii vor avea trupuri asemanatoare.
Nu are sens ce zici, sfarsitul lumii inseamna imposibilitatea sustinerii vietii pe Pamant, prin urmare o presupusa inviere ar fi imposibila, chiar daca Yehova sau Cristos ar fi existat, cu toate ca Yehova poate sa clipeasca si sa refaca planeta astfel instant.
Sau poate te adresai exclusiv cenaclului tau de stiinte SF si nu erai dispus la discutii bazate pe dovezi si argumente reale.
"Nu are sens ce zici, sfarsitul lumii inseamna imposibilitatea sustinerii vietii pe Pamant,"
Nu este nevoie ca fiintele vi sa dispara odata cu sisteemul de sustinere a vietii, Daca te uiti la TV ai sa vezi destule filme in care viata dispare fara ca atmosfera sa dispara. Razboi nuclear, infectii virale, schimbarea climatului si putem lua si din Biblie o idee, modificarea radicala a configuratiei solului, cutremure devastatoare si din realitatea inconjuratoare, topirea calotei polare care va face (conform oamenilor de stiinta) ca mai toata Romania sa dispara sub ape intr-un timp relativ scurt. Poti alege ce varianta vrei si fara SF.
Iisus a mierlit-o din ce am citit in Biblie. Faza cu invierea a fost adaugata tarziu in Evenghelii fiecare dupa cum l-a dus mintea.Nici macar nu coincid versiunile.