Celor avertizati li se mai dau o sansa!
Dar sunt useri care sunt sanctionati pe termen neliminat, sunt cei mai multi!
Citeste regulamentul.Si/sau scrie la contact pentru a te lamuri mai bine!
Dar de unde dumnezeu stii ca crestini nu au fost sanctionati, ma tu si de paste minti, pacat
"Biblia spune: " din cuvintele tale vei fi judecat si din cuvintele tale vei fi găsit fara vina". Cat adevăr!"
Bravo, ai descoperit textul Biblic DAR atentie la cuvintele TALE.
Astia sunt necrestini?
https://www.youtube.com/watch?v=b38cZpNWYS4
https://www.youtube.com/watch?v=BAhSXcoPeWc
se aude clar cum vorbesc de paste, desi nu sunt
Https://www.libertatea.ro/......ui-2960389
Razie a poliției la o biserică din Maramureș. Erau la slujbă preotul și 31 de persoane, în ciuda interdicțiilor coronavirusului
" din cuvintele tale vei fi judecat si din cuvintele tale vei fi găsit fara vina".
Un nou principiu tembel invocat de Biblie.
Adica nu conteaza ce faci, ci ceea ce spui.
Sa fim seriosi, voi de fapt habar n-aveti ce inseamna "crestin". Fiecare organizatie crestina are cate o definitie, ba mai mult, fiecare crestin are cate o intelegere asupra acestui termen. Crestin/necrestin (adevarat) e considerat oricine nu imbratiseaza ideile crestinului/organizatiei respectiv/e. Notiunea de fapt desemneaza cu totul altceva.
Situatia e asa la astia, din afirmatiile lor:
1.Crestinul trebuie sa asculte ce zice spiridusul, deci sa nu "pacatuiasca", orice o insemna asta.
2.Nu exista om fara de pacat
Atunci ar rezulta ca nu exista crestin, sau...
Ar trebui sa-si explice clar intre ei dupa cate pahare de bere, masturbari, etc, etc, sau combinatii dintre pacate devii necrestin.
Referitor la minciuna. Aici lucrurile sunt clare. Orice minciuna in favoarea modului in care gruparea respectiva, sau individul respectiv percepe povestea, nu este pacat.
"1.Crestinul trebuie sa asculte ce zice spiridusul, deci sa nu "pacatuiasca", orice o insemna asta."
Ceea ce am sa spun nu are nimic de a face cu restul conversatiei, dar consider ca trebuie spus.
Inteleg ca nu esti crestin, credincios, indoctrinat, cum vrei tu sa ii spui, dar sa tot faci referire la "spiridusul", da dovada de lipsa de respect acum. Nu crezi in ceea ce unii oameni cred, foarte bine. Insa nu e chiar asa frumos sa iti bati joc de credintele lor.
Just saying... Just saying...
Biblia spune: Sa ascultați de stăpânire care nu degeaba poarta arma. Ea este in slujba lui Dumnezeu spre binele vostru. Cei care nu respecta, nu sunt creștini adevărați.
Deci tu tot presisti in minciuna ta si de paaste, acum o dai in vrajeli crestini adevarati ia auzi, stabilesti tu cine e si cine nu e
"Biblia spune: Sa ascultați de stăpânire care nu degeaba poarta arma."
https://www.tpu.ro/......numai-era/
Sper ca intelegi logica, de ce spune asta, nu?
Daca pe tine te depășește asta nu înseamnă ca ai si dreptate.
Credință este o problema de conștiința, ea nu poate fi demonstrata. Daca conștiința ta este împăcată luptând să-l desființezi pe Dumnezeu, este problema ta. Insa sa nu te aștepți ca si vei avea izbândă.
Nu eu stabilesc. Ci Biblia. Ea spune: După fapte ii veți cunoaște.
Nu-mi fac iluzii ca cel putin in Romania povestile astea vor ajunge sa circule doar printre unii considerati un fel de freak of nature pe timpul vietii mele. Pe de alta parte, fii convinsa ca la un moment dat Dumnezeu va disparea din peisaj la fel ca alte sute de zei pana acum. Mai degraba discutia e daca va fi inlocuit cu alt/i spiridus/i, sau se va renunta la idee.
Sa nu crezi ca vreun fan al lui Zeus, de exemplu, se gandea vreodata ca spiridusul lui va deveni istorie. La fel e si cu tine, nu-ti poti imagina asta fiind prea orbita de ceea ce numesti tu credinta personala.
Ma mincinoaso ai afirmat cv acolo mincinos si mai vb de biblie
Crestinii adevărați părăsesc bisericile despre care vorbiți si le dați ca exemple.
Ti-am explicat mai sus cum e cu "adevaratii/neadevaratii" astia. E doar o sintagma cu care sunt "blagosloviti" cei care nu se incadreaza/nu se incadreaza in dogmele personale ale altui crestin sau a sectei din care face parte. Adica nu are nici o relevanta catalogarea lor, pentru ca si tu esti la fel de adevarata/neadevarata pentru altii in functie de aceleasi standarde personale, sau de secta.
Creatorul Universului nu poate sa dispară. El însuși a scris istoria chiar si cea care urmează sa se desfășoare. Si se va implini sub ochii noștri tot ce a fost prevăzut pentru aceasta perioada. Posibil chiar si SFARSITUL.
Sigur, sigur...Creatorul Universului, Marele Spiridus, mhm...