Celor avertizati li se mai dau o sansa!
Dar sunt useri care sunt sanctionati pe termen neliminat, sunt cei mai multi!
Citeste regulamentul.Si/sau scrie la contact pentru a te lamuri mai bine!
Citez din întrebare :
"De ce nici sancțiunile nu ii coboară cu picioarele pe pământ, continuând sa fie aceiași, si sa arate pe creștini cu degetul, amenintand-ui la fiecare postare cu șpam?"Unde postam răspunsuri nu pe TPU? Si chiar tu ma atenționezi f des ca fac spam.
La un an de când sunt pe TPU sunt îndemnata sa pun următoarea întrebare: De ce nici un creștin nu a fost sancționat in aceasta perioada ci doar necrestinii?
dupa ce ti am dovedit ca minti tu presisti in minciuna ta, asa crestina esti, tu mai vrei sa vorbim sa stiu, eu urasc minciuna, ipocrizia
Daca exista pe TPU un creștin sancționat din 13 aprilie 2019 si pana acum, aratami-l si recunosc ca am greșit. Si o sa îmi cer iertare.
Smecheria ta nu functioneaza, e pacat ca avem o parere, in fine
Avertizarea nu este o sancțiune? Nu am citit regulamentul.
"nici un creștin", "doar necrestinii". Chestia asta contine o doza serioasa de absolutism. Insa absolutismul e o prerogativa strict a lui Dumnezeu. Nu avem de unde stii in mod absolut. Au fost mii de sanctiuni date, si doar Dumnezeu poate spune cine a primit, tinind cont de aceasta selectie, crestin sau necrestin. Insa nici unul dintre oameni nu poate spune cu certitudine ca doar necrestinii au fost sanctionati. Pentru ca aduci in discutie fiecare caz. Daca cumva s-a strecurat si un crestin printre cei sanctionati, de unde stii? Pentru asta, ar trebui sa cunosti toate cazurile, toate sanctionarile.
Deci, nu te mira ca ai fost acuzata de minciuna,.