| TamplaruAnisoara a întrebat:

La un an de când sunt pe TPU sunt îndemnata sa pun următoarea întrebare: De ce nici un creștin nu a fost sancționat in aceasta perioada ci doar necrestinii? Sunt sigura ca cei care hotărăsc sa sancționeze sunt nepărtinitori. Atunci de ce creștinii sunt considerați un pericol pentru societate de către cei care nici pe ei nu se cunosc îndeajuns, ci se supraestimeaza? De ce nici sancțiunile nu ii coboară cu picioarele pe pământ, continuând sa fie aceiași si sa arate pe creștini cu degetul, amenintindu-i la fiecare postare cu șpan? Biblia spune: " din cuvintele tale vei fi judecat si din cuvintele tale vei fi găsit fara vina". Cat adevăr!

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Celor avertizati li se mai dau o sansa!
Dar sunt useri care sunt sanctionati pe termen neliminat, sunt cei mai multi!
Citeste regulamentul.Si/sau scrie la contact pentru a te lamuri mai bine!

38 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

"nici un creștin", "doar necrestinii". Chestia asta contine o doza serioasa de absolutism. Insa absolutismul e o prerogativa strict a lui Dumnezeu. Nu avem de unde stii in mod absolut. Au fost mii de sanctiuni date, si doar Dumnezeu poate spune cine a primit, tinind cont de aceasta selectie, crestin sau necrestin. Insa nici unul dintre oameni nu poate spune cu certitudine ca doar necrestinii au fost sanctionati. Pentru ca aduci in discutie fiecare caz. Daca cumva s-a strecurat si un crestin printre cei sanctionati, de unde stii? Pentru asta, ar trebui sa cunosti toate cazurile, toate sanctionarile.
Deci, nu te mira ca ai fost acuzata de minciuna,.

| danut a răspuns:

"Biblia spune: " din cuvintele tale vei fi judecat si din cuvintele tale vei fi găsit fara vina". Cat adevăr!"
Bravo, ai descoperit textul Biblic DAR atentie la cuvintele TALE.

| RAY a răspuns:

Dar de unde dumnezeu stii ca crestini nu au fost sanctionati, ma tu si de paste minti, pacat

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Astia sunt necrestini?
https://www.youtube.com/watch?v=b38cZpNWYS4
https://www.youtube.com/watch?v=BAhSXcoPeWc

se aude clar cum vorbesc de paste, desi nu sunt

| RAY a răspuns:

Danut si tu dai dreptate minciuni de paste

Https://www.libertatea.ro/......ui-2960389

Razie a poliției la o biserică din Maramureș. Erau la slujbă preotul și 31 de persoane, în ciuda interdicțiilor coronavirusului

Da macar iti ceri iertare ca ai mintit in zi de paste?

| Fatamuntilor a răspuns:

Sanctiuni pentru ce?
Ai citit regulamentul?

| TamplaruAnisoara explică (pentru Fatamuntilor):

Avertizarea nu este o sancțiune? Nu am citit regulamentul.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Celor avertizati li se mai dau o sansa!
Dar sunt useri care sunt sanctionati pe termen neliminat, sunt cei mai multi!
Citeste regulamentul.Si/sau scrie la contact pentru a te lamuri mai bine!

| Holiday a răspuns:

" din cuvintele tale vei fi judecat si din cuvintele tale vei fi găsit fara vina".

Un nou principiu tembel invocat de Biblie.
Adica nu conteaza ce faci, ci ceea ce spui.
Sa fim seriosi, voi de fapt habar n-aveti ce inseamna "crestin". Fiecare organizatie crestina are cate o definitie, ba mai mult, fiecare crestin are cate o intelegere asupra acestui termen. Crestin/necrestin (adevarat) e considerat oricine nu imbratiseaza ideile crestinului/organizatiei respectiv/e. Notiunea de fapt desemneaza cu totul altceva.

| RAY a răspuns (pentru Holiday):

Aiurea e faptul ca presista in minciuna cum ca crestini au respectat legea

| Holiday a răspuns (pentru RAY):

Situatia e asa la astia, din afirmatiile lor:
1.Crestinul trebuie sa asculte ce zice spiridusul, deci sa nu "pacatuiasca", orice o insemna asta.
2.Nu exista om fara de pacat

Atunci ar rezulta ca nu exista crestin, sau...
Ar trebui sa-si explice clar intre ei dupa cate pahare de bere, masturbari, etc, etc, sau combinatii dintre pacate devii necrestin.

Referitor la minciuna. Aici lucrurile sunt clare. Orice minciuna in favoarea modului in care gruparea respectiva, sau individul respectiv percepe povestea, nu este pacat.

Pai este minciuna ca crestini au respectat legea am prezentat dovezi clare

| Holiday a răspuns (pentru RAY):

Stai ca astia care au facut asta, nu mai sant crestini...pana poimaine cand se intalnesc din nou in biserica de parca nu s-a intamplat nimic.

Cata ipocrizie poate zace in uni

| DoctorWh0 a răspuns (pentru Holiday):

"1.Crestinul trebuie sa asculte ce zice spiridusul, deci sa nu "pacatuiasca", orice o insemna asta."
Ceea ce am sa spun nu are nimic de a face cu restul conversatiei, dar consider ca trebuie spus.
Inteleg ca nu esti crestin, credincios, indoctrinat, cum vrei tu sa ii spui, dar sa tot faci referire la "spiridusul", da dovada de lipsa de respect acum. Nu crezi in ceea ce unii oameni cred, foarte bine. Insa nu e chiar asa frumos sa iti bati joc de credintele lor.
Just saying... Just saying...

| Holiday a răspuns (pentru DoctorWh0):

Nu, nu cred. Cand ai astfel de credinte irationale, trebuie sa-ti asumi si faptul ca poti fi luat la misto. De altfel se iau ei intre ei la misto, mult mai mult decat o fac altii.
Sa nu-mi spui ca tu respecti orice tampenie. Mi se pare absurd.

| TamplaruAnisoara explică (pentru RAY):

Biblia spune: Sa ascultați de stăpânire care nu degeaba poarta arma. Ea este in slujba lui Dumnezeu spre binele vostru. Cei care nu respecta, nu sunt creștini adevărați.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Deci tu tot presisti in minciuna ta si de paaste, acum o dai in vrajeli crestini adevarati ia auzi, stabilesti tu cine e si cine nu e

| Holiday a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

"Biblia spune: Sa ascultați de stăpânire care nu degeaba poarta arma."

https://www.tpu.ro/......numai-era/

Sper ca intelegi logica, de ce spune asta, nu?

| DoctorWh0 a răspuns (pentru Holiday):

Sincer, tu esti printre singurii oameni pe care i-am auzit sa zica asa ceva.
In fine, e treaba ta ce crezi si ce faci.

| Holiday a răspuns (pentru DoctorWh0):

Deci astia credinciosii, toata istoria s-au omorat intre ei (si pe altii), dar acum ii deranjeaza ca fac unii misto de credintele lor? I-a lovit ipocrizia, cred. Intai sa se uite naiba in ograda lor si dupa aia sa se planga.

| TamplaruAnisoara explică (pentru Holiday):

Daca pe tine te depășește asta nu înseamnă ca ai si dreptate.
Credință este o problema de conștiința, ea nu poate fi demonstrata. Daca conștiința ta este împăcată luptând să-l desființezi pe Dumnezeu, este problema ta. Insa sa nu te aștepți ca si vei avea izbândă.

Nu eu stabilesc. Ci Biblia. Ea spune: După fapte ii veți cunoaște.

Nu-mi fac iluzii ca cel putin in Romania povestile astea vor ajunge sa circule doar printre unii considerati un fel de freak of nature pe timpul vietii mele. Pe de alta parte, fii convinsa ca la un moment dat Dumnezeu va disparea din peisaj la fel ca alte sute de zei pana acum. Mai degraba discutia e daca va fi inlocuit cu alt/i spiridus/i, sau se va renunta la idee.
Sa nu crezi ca vreun fan al lui Zeus, de exemplu, se gandea vreodata ca spiridusul lui va deveni istorie. La fel e si cu tine, nu-ti poti imagina asta fiind prea orbita de ceea ce numesti tu credinta personala.

Ma mincinoaso ai afirmat cv acolo mincinos si mai vb de biblie

Crestinii adevărați părăsesc bisericile despre care vorbiți si le dați ca exemple.

Ti-am explicat mai sus cum e cu "adevaratii/neadevaratii" astia. E doar o sintagma cu care sunt "blagosloviti" cei care nu se incadreaza/nu se incadreaza in dogmele personale ale altui crestin sau a sectei din care face parte. Adica nu are nici o relevanta catalogarea lor, pentru ca si tu esti la fel de adevarata/neadevarata pentru altii in functie de aceleasi standarde personale, sau de secta.

Creatorul Universului nu poate sa dispară. El însuși a scris istoria chiar si cea care urmează sa se desfășoare. Si se va implini sub ochii noștri tot ce a fost prevăzut pentru aceasta perioada. Posibil chiar si SFARSITUL.

Sigur, sigur...Creatorul Universului, Marele Spiridus, mhm...

Vrajeli fara nr

Întrebarea mea se refera strict la TPU.

Nu ma lua la misto

Citez din întrebare :
"De ce nici sancțiunile nu ii coboară cu picioarele pe pământ, continuând sa fie aceiași, si sa arate pe creștini cu degetul, amenintand-ui la fiecare postare cu șpam?"Unde postam răspunsuri nu pe TPU? Si chiar tu ma atenționezi f des ca fac spam.

La un an de când sunt pe TPU sunt îndemnata sa pun următoarea întrebare: De ce nici un creștin nu a fost sancționat in aceasta perioada ci doar necrestinii?

dupa ce ti am dovedit ca minti tu presisti in minciuna ta, asa crestina esti, tu mai vrei sa vorbim sa stiu, eu urasc minciuna, ipocrizia

Daca exista pe TPU un creștin sancționat din 13 aprilie 2019 si pana acum, aratami-l si recunosc ca am greșit. Si o sa îmi cer iertare.

Smecheria ta nu functioneaza, e pacat ca avem o parere, in fine

| Digikey a răspuns:

Bati campii, ca de obicei.