Mulţumim pentru limk. Foarte interesant. Dar dacă vor începe cârcotaşii să comenteze conţinutul, mare tămbălău cred că o să iasă.
Tot ce a spus acel om se GASESTE scris in Biblie doar ca undeva greseste, femeia NU POATE FI egala cu barbatul deoarece femeia este COMPLEMENTUL barbatului, asa a facut Dumnezeu femeia si asta spune Dumnezeu in Biblie.
O femeie te poate face K.O daca vrea.Dar nu la asta ma refer, ci la drepturi.
Nu poate fi egala deoarece NU ESTE LA FEL ALCATUITA, nici la gandire si nici in alcatuirea interioara.
Ok, tu ești un mare apărător ar religie pe aici.
Afirmând ce ai afirmat mai sus dovedești încă odată primitivismul în care trăiești.
Drepturile tin de morala, legile Morale sunt egale pentru fiecare dar se vede ca nu intelegi ce inseamna un complement.
Danut tata, cum am zis.'Te poate face K.O, asta la stiinta si treburi.
Ce minte înapoiata ai. În fine, ești exemplu perfect pentru ce voiam sa scot în evidenta cu întrebarea. Indivizi ca tine țin societatea românească pe loc.
Drepturile.Adica 'sa ai aceleasi drepturi ca barbatul.'Sa bei, sa fumezi, etc, sa inseli, daca esti inselata.
Ce pretentii sa ai de la un crestin care se crede superior fata de femeie?
Tu ai insirat NU niste DREPTURI ci niste PACATE, da poti pacatui ca femeie la fel ca un barbat deoarece LEGEA MORALA este aceiasi pentru barbat ca si pentru femeie.
Credeam ca esti ceva mai destept dar daca nu ai inteles nimic din ceea ce am scris, nu mai meriti decat compasiune.
Citesteti "inteleptii" si vei afla ce spun despre ALCATUIREA creerului la femei fata de cel al barbatului si vei vedea cine este primitiv dintre noi doi.
Bautura e pacat? Mai adaug si dreptul de libertate, ca barbatul.Asa merge?
Daca complementar inseamna pentru tine inferior esti un zero barat.
Ai dovedit in nenumarate randuri limita la care te aflii, nu meriti alte comentari.
Nu ma lua pe mine cu 'complementar '.Ai zis 'femeia e inferioara'
Cat poti atata "dai". UNDE AM ZIS ca este inferioara sau nici romaneste nu intelegi?
'Tot ce a spus acel om se GASESTE scris in Biblie doar ca undeva greseste, femeia NU POATE FI egala cu barbatul deoarece femeia este COMPLEMENTUL barbatului, asa a facut Dumnezeu femeia si asta spune Dumnezeu in Biblie.'
Gicule eu gandesc crestineste, tu gandesti demonic, nu suntem "egali" intru intelegere, iti este clar sau nu?
Tu susții căcatul, jegul asta primitiv de idee cum ca femeia e inferioara si tot pe mine ma faci limitat? Plimba ursu. Ramai cu capul băgat sub cărămidă aia numita biserica dar nu ne trage și pe noi în mocirla aia misogina, homofoba și discriminatorie
Katalynutza99 întreabă: