Dumnezeu ne da libertate. Nu creaza el oameni special pentru a fii homosexuali sau cum altcumva sa mai fie. Fiecare isi alege ceea ce vrea sa faca in viata!
De ce te-ar interesa ceva ce oricum nu crezi indiferent ce raspuns ai primi!?
Ai argumentele tale ca nu exista Dumnezeu nu e suficient sa iti linistesti constiinta?
Homosexualitatea e determinata de structura ADN. Homosexualii se nasc cu aceasta orientare sexuala, chiar daca o descopera mai tarziu.
Dumnezeu nu a creat homosexualii, cum nu a creat nici rautatea.Cand Dumnezeu a creat la inceputul omenirii, totul era perfect.Dar, din cauza pacatului lui Adam si Eva cu totii imbatranim si pacatuim. Apoi, Dumnezeu ne-a creat cu liber arbitru si fiecare decide cum vrea sa si-l foloseasca.Romani5:12.Galateni6:7,8
Da, sau pot sa se inbolneveasca si oameni normal ''la cap'' de aceasta boala psihica, adica poate sa devine homesexual si un om nascut sanatos.
Deci prin asta insinuezi că Dumnezeu a creat și ateismul și Big Bang-ul. Acestea sunt invențiile oamenilor. Homosexualii sunt oameni cu probleme psihice care nu au fost din naștere ci provocate la vremea copilăriei de către părinți, sau chiar internet.
Cum ce hermafroditi? Exista oameni care au organe reproducatoare ale ambelor sexe(masculin si feminin).
Mi-l si imaginez pe God uitandu-se pe un ecran mare de palsma cum ard homosexualii in iad.
Total eronat. Homosexualitatea este prezenta si la animale, in special la cele mai inteligente cum ar fi cainele si maimuta. SI cum stii si tu si eu, anmalele nu au ratiune, deci nu sunt responsabile pentru actiunile pe care le fac. Mai exista si imperecherea intre doua specii diferite, cum ar fi intre elefant si rinocer. In timp ce laom este considerat pacat, la animale de ce nu este?
"dar oamenii si-au parasit natura si vor sa fie si ei mai "altfel". " Nu e asa, nu a parasit nimeni natura, din moment ce homosexualitatea are loc in natura la majoritatea speciilor.
Si de homosexualitatea la animale? Animalele sunt facute de Dumnezeu si nu au ratiune sau liberul arbitru.
"nsa ce iese din imperecherea unui rinocer cu un elefant?"
Nu stiu, dar stiu ce iese din imperecherea unui cal cu o zebra, un animal jumatate cal jumatate zebra, deci o specie noua. De ce? Pentru ca evolutia este adevarata, iar caii s-au separat de zebre acum mult timp insa inca se mai pot reproduce intre ei.
N-am zis ca s-ar bucura, am zis doar ca mi-l imaginez cum se uita.
Ce sexy as fi arzand in smoala fiebinte.
Oh ba da, as zice.
Chiar asa mult ma iubesti, m-ai baga intr-un foc unde se topesc metalele?
Asa e, imi place la caldurica iadului, scap mai usor iarna fara facturi.
Bossa100000 întreabă: