Poate ca sunt, de aceea ma voi ruga bunul Dumnezeu sa ma scape de demoni!
Te scap eu fara sa ma rogi. Daca mai ai din chestia de aseara =]
Marijuana au voie doar crestinii!
Pacatosii sa ramana la etnobotanice.
Pacatosule!
O sa imi fac propria religie! http://www.youtube.com/watch?v=z5tZMDBXTRQ
Tu spuneai ca nu exista Dumnezeu da?
Vezi trebuie sa-L cauti nu sa cauti dovezi sa se arate asa cum vrei tu! Spune clar Iisus> Cine ma va cauta ma va gasi < pentru asta trebuie credinnta puternica!
Cuvintele care le rostesti au o putere extraordinară,aceea de a afecte oameni si situatii, fie în bine, fie în rău.Prin cuvinte se poate transmite puterea spirituală a binecuvântărilor si a blestemelor.Limba este un mădular mic al trupului, dar cel mai greu de controlat.
Satana ii trebuie multi atei! Lume nul lasati, ca va inseala foarte usor, intoarcetiva la Dumnezeu si impacativa!
Cind il cauti pe Dumnezeu atunci el iti arata asa niste dovezi ca exista incit nu-ti vine sa crezi ce vezi!
Da,Dumnezeu exista,dar tu in mod cert, esti posedata de demoni.
Cred insa ca esti pe drumul cel bun, tin o tot asa!
Vai mama ta!
Cata imaginatine si caterinca pe capu tau, puteai foarte frumos sa postezi la T/A, aici n-are nici un farmec!
Lool de unde iei iarba? si eu vreau. Eu cand fumez ma indragostesc de bere da nu fuge Moise cu coasa prin casa da-mi si mie Mooama
Nu iau iarba, am doar imaginatie
Din fata blocului imi iau iarba.
Sa-mi trimiti si mie te roooooooooog
Sigur, da o adresa.
Eu sunt din iad, strada Infern din cartierul Funingine nr 666.
Ce tare eu stau langa cazane pai la 3 strazi distanta de mine stai... vin acum dupa fan?
Hai, fac jointuri cu pagini din biblie, asta e secretul.
De la o vreme, tentativa asta de-a ne da interesanti pe Internet, a devenit mai esuata ca mandatul lui Boc.
Nu, serios, Dumnezeu exista!
Stiu asta, e bine sa credem in el
Bineinteles ca Dumnezeu EXISTA, dar faza cu jointurile demonstreaza caterinca la asta ma refeream...
WOW, nu pot sa cred!
La fel am patit si eu, numai ca la mine venisera alte personaje!
Monstrul spagetti si gasca lui de chiftelute si ciuperci gratinate!
Monstrul Spagetti EXISTA!
P.S. Eu n`am fumat nimic
Dumnezeu exista da tu c-am iti bati joc si nu prea bine ceea ce faci
Lol,n-am ras asa de mult timp.
Nu, jointurile n-au nici o treaba.
Ele ne exteriorizeaza trairea launtrica cu Dumnezeu.
PS.:Nu-mi dai si mie icoana?
Uite-o http://i.imgur.com/76EDY.jpg
OMG,o pun pe perete, doar ca la deget il pun pe cel mijlociu.
E minunata!
Mersi!
PS.:Cel care a pictat icoana, nu-mi dai si mie un joint?
Stii, ma intreb daca in incoana aia i se facea un blow sau un handjob?
Ambele :->
Ce pagan e Jesus. O.O
Ai dreptate, Dumnezeu exista. Nu conteaza in ce mod ti-ai dat seama de asta. Important e ca ai facut-o!
Vb cuiva. uite de ce nu bag legale ca tine.u nu ai idee ce prostie spui. Dumnezeu sa-ti dea minte si sa te ierte.caci nu stii ce faci.
Cred ca,la fel ca toti,carora le-ai adresat aceasta intrebare,si se stiu ei,o sai vezi razand pacilea,ai un simt al umorului prostesc, si decadent.dar m-am obisnuit cu el nu-ti fa probleme, iar in privinta afirmatiei ca Dumnezeu exista iti pot spune doar ca este scris in biblie; gura pacatosului adevar graieste.deci infiderent de ce si cat crezi; ai spus un adevar.cat va cantari el, nu stim.vei afla doar tu la timpul potrivit.
Dacă tragi pe nas tot praful de pe mobilă s-ar putea să-l vezi şi pe Lucifer pe un inorog roz... până la urmă ce-ai de pierdut.
I'm vampire and i believe in God.
E atat de greu de crezut?
Poate ca da ( ma refer la ulltima parte cand te alerga cu coasa) dar da, Dumnezeu chiar exista. cine crezi ca ne-a creat?
Mamica si taticul
Ce aveti fratilor, nu aveti simtul umorului? Black Vampire, e foarte tare gluma La inceput m-am speriat, pana la faza cu icoana am crezut ca vorbesti pe bune. Hai ca a fost buna asta...
Mersi amice
N-am avut inspiratie o vreme si m-am gandit sa am o revenire in forta.
DeProfundis99 întreabă: