Voi credeți într-o carte cu animale vorbitoare, magi, vrăjitoare, demoni, bețe care se transformă în șerpi, mâncare care cade din cer, oameni care merg pe apă și toate felurile de povești magice, absurde și primitive, și spuneți că noi suntem cei care au nevoie de ajutor? - Dan Barker
"Cuvantul «dumnezeu» nu este nimic altceva pentru mine decat expresia si produsul slabiciunii umane, Biblia este o colectie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, in orice caz, destul de copilaresti.Niciun fel de interpretare, indiferent cat de subtila, nu-mi poate schimba opinia" - Albert Einstein
Si cum era logic, trebuia sa oferi o scuza. Care parte din "internet" nu o intelegi? Daca sunt dovezi stiintifice si arheologice, mai mult ca sigur sunt postate si pe internet.
E ultima data cand iti cer sa renunti la scuzele penibile si sa oferi dovezile cu care te lauzi.
* stiu ca discutiile cu tine sunt inutile si ca vei ignora totul, vei afirma cu tarie exact aceleasi lucruri idioate si vei aduce drept dovezi si argumente "valide" exact aceleasi chestii pe care nu de mult ai spus ca nu sunt valide. Data viitoare, cand cineva iti cere dovezile stiintifice si arheologice cu care te lauzi, incearca sa scurtezi conversatia. Zi din start "nu pot" sau "nu am cum" si atat, fara alte scuze inutile sau, in cazul in care ai dovezile, prezinta-le. Scuzele nu-si au rostul.
Te pui (iar) intr-o lumina proasta cand zici "am dovezi" si cand cineva iti zice "prezinta-le" tu incepi cu "apai sa vezi ca..." sau "pai nu pot pentru ca... ".
Fie ai dovezile si le prezinti, fie nu le ai si cauti scuze.
Tu chiar nu realizezi cat esti de penibil sa faci afirmatii fara sa cercetezi ca sa ajungi la o concluzie?
Era de asteptat din partea ta un asemenea raspuns irelevant avand in vedere ce ti-am cerut in ultimul comentariu.
Dupa cum am mai zis, data viitoare, cand cineva iti cere dovezile stiintifice si arheologice cu care te lauzi, incearca sa scurtezi conversatia. Zi din start "nu pot" sau "nu am cum" si atat, fara alte scuze inutile. Nu faci decat sa te pui (iar) intr-o lumina proasta cand zici "am dovezi" si cand ti se spune "prezinta-le" tu sa incepi cu "apai sa vezi ca..." sau "pai nu pot pentru ca... ".
Cred ca, daca nu ar fi existat nu s-ar fi pus problema lor niciodata, asa cum nu se pune problema de maimute cu aripi, in aceasta legenda exista totusi un sambure de adevar, si sirenierii nu aveau cum sa fie confudati sub nici o forma cu femeile mladioase si frumoase Totul este posibil!