Dumnezeu e cea mai fascinantă persoană, mai fascinantă decât toate fanteziile umane posibile, capabilă de lucruri noi și inimaginabile pentru o eternitate întragă, nu cred că în rai ne vom bate capul cu serialele de pe pământ.
Sunt atâtea probleme în lumea asta și pe tine te frământă dacă te vei putea uita la Netflix după ce mori? Draga, când mori și ajungi în rai, devii un înger și stai in gradina edenului. Dacă ajungi în iad(varianta cea mai plauzibila) vei deveni demon și vei sta în chinuri pentru eternitate
Daca te intereseaza iti pot da ieftin o antena cu care poti receptiona emisiunile terestre. Trebuie doar sa vorbesti cu ai tai sa ti-o puna in sicriu.
Eu zic ca dupa ce murim, nu mai e nimic si pierdem toate episoadele serialelor care urmeaza.
Daca e sa consideram ca vom mai avea si alta viata, si inca una vesnica, asa cum noi nu vedem cum "traiesc" mortii, tot asa nici mortii nu vad cum traim noi, deci nu vad nici ei serialele pe care la fac cei vii
Pe mine ma framanta alta chestie. De ce nu isi fac treaba moderatorii si nu elimina intrebarile astea idioate puse la troll?
Teologic vorbind cred că religia creștină poate susține asta. Având în vedere că în Rai te vei bucura de răsplată, e perfect posibil ca peintre această răsplată să fie și acces la cunoștințe legate de cele pământești, printre care și serialea. Dar dacă nu o să fi compensat cu o răsplată care te va face să nu duci dorul serialelor, căci în rai nu există tristețe sau dezamăgire (chiar dacă toată familia ta arde în Iad, spun unii teologi).
Când vei murii vei "trage" un pui de somn pana va veni Domnul Isus sa te trezească.
Nu pot să zic că știu foarte multe extrem de ea. Dar din discuții cu oamenii care chiar au studiat-o (în mediul academic) mi s-a părut o aplicație interesantă a logicii pe niște axiome (spre exemplu existența lui Dumnezeu). Întrebarea asta îmi amintea de niște lucruri pe care le zicea Toma de Aquino le gate de Rai și Iad.