| soimos a întrebat:

Ma tot intreb pe ce baza au crestinii convingerea ca dupa moarte vor ajunge sa aiba Viata Vesnica in Rai, pentru ca insusi Christos dupa Inviere recunoaste ca este el detine cheilor mortii si ale Iadului, nu si ale vietii si Raiului!
Iata versetul din:
Apocalipsa 1.18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sînt viu în vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale iadului!

Cum o sa ajunga oare crestinii in Rai cand Isus nu are cheile raiului sa ii pofteasca acolo, si cum o sa traiasca vesnic daca Isus are doar cheile mortii nu si ale vietii?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Cheiile raiului sunt la Petru din cate stiu...

81 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru soimos):

Diavolul Cr...acest personaj nu exista decat in mintea ta bolnava.Din dorinta de a demonstra cuiva ca nu este adevarat cu crestinismul, ai adunat in tine cu atata inversunare pe duhul lui anticrist.Nici nu iti dai seama dar esti o unealta a celui rau, si faci lucrarile lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prost de mori.ai uitat sa spui ca iadul si moartea nu l-=au putut tine el viata fiind prn insasi marturisirea lui; eu sunt adevarul calea si viata si cel ce ma urmeaza va trai chiar daca va muri.boul baltii care ai citit un verset si ai postat si tu sa faci pe desteptul. offf, prost mai esti si nu mai mori.da va veni si clipa aia.

| soimos explică (pentru EmaS):

Numai ca tu nu intelegi ca poporul lui Dumnezeu este acela care il urmeaza ascultandu-i legile, iar tu nu faci parte din acel popor ca tu socotesti ca Legea lui Dumnezeu e un Gunoi, si sti prea bine ca tu ai spus asta ca sa il aprobi pe criminalul cel care te-a indepartat de Creator!

Si nu tu sau biserica ta este scrisa in cartea Mielului ca tu te-ai inscris in cartea Ucigasilor Mielului atunci cand ti-ai facut din NT al lui Pavel sfanta scriptura!
In concluzie, tu habar nu ai ce vorbesti, si nici mintiuta nu te duce sa faci cele mai simple asociatii logice!

Numele lui Isus Hristos din Nazaret, pe care voi L-aţi răstignit, dar pe care Dumnezeu L-a înviat din morţi.
El este „Piatra lepădată de voi, zidarii, care a ajuns să fie pusă în capul unghiului."

În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.

Tu nu intelegi ca Hristos a venit ca sa implineasca Legea?

>Tu nu intelegi ca Hristos a venit ca sa implineasca Legea? <
Cum sa nu asta stiu!
Doar ca a venit Pavel si a schimbat si Legea si invataturile lui Isus si ca un adevarat sarlatan ucigas, le-a inlocuit cu "legile" lui pe care le-a propovaduit in numele lui Isus!
daca iti functioneaza rationalul ai pricepe ca daca Isus a venit sa Implineasca Legea, inseamna ca nu Isus a schimbat-o, pentru ca Legea lui Dumnezeu este schimbata in crestinism...si culmea este ca Pavel chiar spune ca a schimbat Legea pentru ca o considera Gunoi!
Acum intelegi din ce cauza daca il urmezi pe Pavel nu urmezi nici Legea, nici pe Isus, si nici pe Dumnezeu...ci numai pe Pavel care minte in numele lui Isus,
Iar mantuirea ti-o da numai Dumnezeu

Minti ca o gazeta aamericana
Mantuitor este numai Yahwe si asta mantuieste numai dupa fapte si nu dupa nume!
Ai aici dovada:

MesajSubiect: Texte in sprijinul ateilor Mier Mai 13, 2009 2:16 pm Selecteaza/Deselecteaza optiunea citate multiple Raspunde cu citat Editeaza/Sterge acest mesaj Sterge acest mesaj IP-ul postatorului Efectueaza un raport de mesaj unui administrator sau moderator Blocati rapoartele pentru acest post
In acest topic ne-am propus sa colectionam Idei si Citate in sprijinul ateilor... va asteptam cu placere sa le completati!

Isus=Lucifer =Satana?= Latina LUX lumina Ferre a aduce cel care aduce lumina... In liturgia in limba latina dupa Biblia Vulgata... Lucifer era sinonimul lui Isus!
Luca 10. 18. Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.

Religia = Opiu pentru popor
Marx a zis asta : "Religia este alinarea creaturii asuprite, inima unei lumi fără inimă şi sufletul unei condiţii fără suflet. Este opiumul maselor."
Moise stie ca exista mai multi Dumnezei:

Deuteronomul 4, 7)."Care este în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape, cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori îl chemăm?"

Isus recunoaste ca nu e bun
Luca 18:19 " "Pentru ce Mă numeşti bun?" i-a răspuns Isus. "Nimeni nu este bun decât Unul singur: Dumnezeu."

3. Nu ştiţi că toţi câţi am fost botezaţi în Isus Hristos, am fost botezaţi în moartea Lui?
Christos stapanul Cheilor Mortii.
17 Cînd L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort. El si-a pus mîna dreapta peste mine, si a zis:,, Nu te teme! Eu sînt Cel dintîi si Cel de pe urma,
18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sînt viu în vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale iadului!
http://www.biblia-ortodoxa.ro/......-teologul/
Oare vine este acela care in Apocalipsa 1 spune ca este Alfa si Omega si prin aceasta isi asuma o "dumnezeire" prin care il detroneaza pe adevaratul Dumnezeu?
Nu o fi cumva "vrajmasul"?

Isus NU este mantuitor:
Isaia 43.10. Voi sunteţi martorii Mei, zice Domnul, şi Sluga pe care am ales-o, ca să ştiţi, să credeţi şi să pricepeţi că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost Dumnezeu şi nici după Mine nu va mai fi!
11. Eu, Eu sunt Domnul şi nu este izbăvitor afară de Mine!
Si asta o spune Yahwe in VT!
Sa-ti fie Rusine ca ai mintit!
Mai multa Rusine!

| gabbytzzzuu a răspuns:

S-a dovedit prin moartea clinica acum vreo 70 de ani cand o femeie a reanviat dupa o zi si a spus ca l/a vazut pr Iisus Hristos.si cum a spus si soimos citeste biblia

Tie sa iti fie rusine ca pervertesti Cuvantul lui Dumnezeu.Selectezi niste versete din Biblie fara sa tii seama de contextul in care sunt scrise si le dai o alta conotatie.
1.Isus si satana sunt doua persoane distincte.Matei4,,Atunci Isus a fost dus de Duhul în pustiu, ca să fie ispitit de diavolul.''
2.Religia este impacarea noastra cu Dumnezeu prin Isus Hristos.,, Caci in nimeni altul nu este mantuire decat in numele lui Isus Hristos.
3.Este un singur Dumnezeu adevarat.Restul sunt dumnezei straini facuti de maini idolesti.
4.El indreapta privirile oamenilor spre Tatal.Sa nu uitam ca a fost singurul care a trait pe acest pamant fara sa savarseasca vreun pacat.El a facut numai bine,a vindecat pe cei bolnavi, a hranit pe cei flamanzi, a murit pentru mantuirea noastra.
5.Intr-adevar noi prin botez ne identificam cu Domnul Isus.Botezul reprezinta ca am fost ingropati fata de pacat si am inviat la o viata noua cu Isus.
6.Da,mantuirea vine de la Dumnezeu prin jertfa Fiului Sau, Isus.,, singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, să fie slavă, măreţie, putere şi stăpânire, mai înainte de toţi vecii, şi acum şi în veci. Amin.,,

| DrunkenRat a răspuns:

Oh my... n-ai nevoie de o cheie a vietii, pentru ca viata este implicit absenta mortii.

| wales a răspuns:

Stai cuminte că-ți prinzi urechile cu interpretările tale din neștiință. Învață mai întâi cum se face un studiu inductiv, comparația, contextul scriptural, figurile de stil. Pentru o interpretare corectă, în primul rând trebuie să cunoști Sfintele Scripturi foarte bine și să se țină cont de toate principiile de interpretare " literal, gramatical, istoric, tipologic, scriptural, limbajul figurat, limbajul fantastic, hiperbola, ș.a.m. d ". Sincer îți spun, la capitolul hermeneutică nu prea stai bine.

| EmaS a răspuns (pentru EmaS):

Pentru ca Biblia contine profetii facute cu mult timp in urma care s-au implinit cu da si amin.Avem documentele Vechiului Testament, scrise cu sute de ani in urma , care prezic ca va veni Mesia- un om care de fapt va fi Dumnezeu- ca El va fi ucis la un moment dat ca jertfa pentru omenirea pacatoasa si ca va invia din morti. Exista documente scrise de martori oculari atestati istoric. Multe dintre aceste documente contin declaratii confirmate istoric ale unor martori oculari, care merg inapoi in timp pana la momentul respectivelor evenimente, si dovezile atesta ca minunile sunt adevarate. 1. Sunt timpurii (majoritatea au fost scrise la 15-40 de ani 2 .Contin declaratii ale martorilor oculari. 3 .Contin declaratii de la dupa evenimente, incadrandu-se in primele doua generatii de la respectivele evenimente) .3.Contin declaratii independente ale martorilor oculari provenind din surse multiple. 4. Sunt scrise de oameni credibili care au trait si au propovaduit dupa cele mai inalte standardeetice si care au murit pentru marturia lor. 5. Prezinta evenimente, locuri si persoane confirmate de descoperirile arheologice si de alti scriitori. 6. Prezinta evenimente pe care dusmanii le recunosc tacit (atestarea dusmanilor). 7 .Prezinta evenimente si detalii ce sunt stanjenitoare pentru autori si chiar pentru Isus. Exista profetii mesianice care s-au implinit. 1 Samanta a unei femei. 2. Samanta a lui Avraam. 3. Tribul lui Iuda. 4. Fiul lui David 5. Este Dumnezeu. 6. Nascut in Betleem. 7. Moare in 33 d.Hristos. 8. Invie din morti. Daca doresti iti dau si trimiterile.

Evident ca anunta venirea lui Messia, ceea ce s-a si intamplat. Messiah a venit in persoana lui Simon Bar Kochba!
Isus nu este Mesia ci Dumnezeu Fiul, si daca NU tu imi arati ca profetii au prorocit venirea lui Dumnezeu Fiul, inseamna ca esti cea mai mare propagandista a minciunii si o mincinoasa notorie aflata in slujba Tatalui Minciunii!
Astept dovada!

De unde ai mai scos si erezia asta?

| sandra2012 a răspuns:

Da. Iisus a zis asa: El si-a indeplinit misiunea pentru care a venit pe pamant, s-a jertfit pentru toti aceia care au primit si vor primi jertfa Lui. Acum El este viu in vecii vecilor si e randul Lui sa judece oamenii acum.Pai normal ca el are cheia locuintei viilor si a mortilor, adica El e singurul care poate sa trimita pe cineva in Rai sau in iad.

Din istoria si credinta iudeilor!
Sau nu vorbim despre religia lor?
Sau poate nu stii ca crestinii le-au furat si religia si scripturile si pana si personajele mitologice!
Crezi ca furand atatea, au reusit sa il fure si pe Dumnezeul din ceruri al acestei religii?

| soimos explică (pentru shadovv):

Ti-am dat funda pentru raspuns!
este corect!
Dar acest raspuns dovedeste ca NT este o carte fara absolut nicio valoare! Si exact pentru ca lipseste Evanghelia lui Petru, cel care a fost investit de Isus sa lege si sa dezlege in locul lui atat pe pamant cat si in ceruri!
Unde este Evanghelia lui Pertu cea pomenita si de Pavel in Biblie?

| shadovv a răspuns (pentru soimos):

Nu le am cu Biblia... Habar nu am ce lipseste sau ce este prezent. Prefer viu grai. Cum spune un mare om in versuri:

"Transmite taina mai departe
N-o condamnati sa zaca vesnic intr-o carte
De care prea putini au parte
Lumina se-mparte
Oratoric, nu pe foi"

Dar totusi Biblia ramane un important document de studiu si o sursa de adevar.

| soimos explică (pentru shadovv):

Poate de adevaruri depasite...adica de povesti frumoase de adormit oamenii mari care nu cred in Mos Craciun si astfel cred in Mos Iisus

Hai sa fim seriosi. Dumnezeu este unul si acelasi pentru toti cei care ii recunosc autoritatea.El a facut cerurile si pamantul.El ne-a creat, ai Lui suntem.Psalmul 100,, Strigaţi de bucurie către Domnul, toţi locuitorii pământului!

2 Slujiţi Domnului cu bucurie, veniţi cu veselie înaintea Lui.
3 Să ştiţi că Domnul este Dumnezeu! El ne-a făcut, ai Lui suntem: noi suntem poporul Lui şi turma păşunii Lui.

4 Intraţi cu laude pe porţile Lui, intraţi cu cântări în curţile Lui! Lăudaţi-L şi binecuvântaţi-I Numele.

5 Căci Domnul este bun; bunătatea Lui ţine în veci, şi credincioşia Lui, din neam în neam.,,

De ce minti? Tot timpul ai facut afirmatia ca cheile iadului sunt la Isus!
Isus Hristos :''Eu sunt Calea, Adevarul si Viata!''''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru soimos):

Tu nu interpretezi Biblia, ci o răstălmăcești. Tu nu cunoști exact cum se era scris numele lui Dumnezeu în original și vrei să explici ceva ce nu cunoști din Sfintele Scripturi, să fim serioși. Deunăzi îndrugai ceva despre corectitudinea limbii române, dar paiul din ochiul tău nu-l vezi? " Sau poate nu stii ca crestinii le-au furat si religia... ".

Hei, soimos, ce faci cu cacofoniile?

Dacă vrei să cunoști, trebuie să studiezi mult, altfel o dai în bară, believe me!

| wales a răspuns (pentru soimos):

Tu nu interpretezi Biblia, ci o răstălmăcești. Tu nu cunoști exact cum era scris numele lui Dumnezeu în original și vrei să explici ceva ce nu cunoști din Sfintele Scripturi, să fim serioși. Deunăzi îndrugai ceva despre corectitudinea limbii române, dar paiul din ochiul tău nu-l vezi? " Sau poate nu stii ca crestinii le-au furat si religia... ". Hei, soimos, ce faci cu cacofoniile?

Dacă vrei să cunoști, trebuie să studiezi mult, altfel o dai în bară, believe me!

Si ce ai vrea sa zica Lucifer=Isus?
Te astepti ca diavolul sa spuna adevaruri?

| soimos explică (pentru wales):

> Hei, soimos, ce faci cu cacofoniile?<
Le las sa le inghiti tu!
Cat despre "sfintele scripturi"... sa vii sa iti dau lectii despre "nesfiintia" lor ...ca sa nu pomenesc de diabolicitatea lor!

Pai tu esti un exemplu viu, diavolul este un mincinos.Iar tu il crezi!

Halo ...eu in intrebare am ridicat o problema, daca nu te duce mintea sa raspunzi la intrebarea pusa, stai naibii in banca ta si tine-ti gura

| Comandocip a răspuns:

Asta inseamna sa ai credinta in dumnezeu sa crezi in cuvintele domnului
soimos spune-mi si mie plz daca tu nu crezi in dumnezeu fiindca esti ateu atunci cine crezi ca a creat pamantul omul (totul)spune-mi si mie cine? daca nu dumnezeu

| Raquella a răspuns (pentru EmaS):

Asa este, Ema.Si eu ma gandeam ca acest om vorbeste numai minciuni.Cred ca aveai dreptate cand ai scris ca este antihristul sau cel putin cei de pe forumul lui.Sunt o gasca.

| Raniia a răspuns (pentru soimos):

Incidentele care le creezi crestinilor fac foarte reale indrumarile din Iuda 23:,,Cautati sa mintuiti pe unii smulgindu-i din foc; de altii iarasi fie-va mila cu frica, urind pina si camasa minjita de carne''Soimos, Domnul sa aiba mila de tine!