| soimos a întrebat:

Ma tot intreb pe ce baza au crestinii convingerea ca dupa moarte vor ajunge sa aiba Viata Vesnica in Rai, pentru ca insusi Christos dupa Inviere recunoaste ca este el detine cheilor mortii si ale Iadului, nu si ale vietii si Raiului!
Iata versetul din:
Apocalipsa 1.18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sînt viu în vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale iadului!

Cum o sa ajunga oare crestinii in Rai cand Isus nu are cheile raiului sa ii pofteasca acolo, si cum o sa traiasca vesnic daca Isus are doar cheile mortii nu si ale vietii?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Cheiile raiului sunt la Petru din cate stiu...

81 răspunsuri:
| Raniia a răspuns (pentru Raquella):

Am spus de mult timp ca soimos este,, duhul care lucreaza acum in fii neascultarii''.O noapte binecuvintata Andra!

| Raquella a răspuns (pentru Raniia):

Ai citit intrebarea Emei? Ai vazut cat poate sa fie de las? Nu ii face fata pentru ca Ema cunoaste bine Biblia si a preferat sa o elimine.Este limpede de ce! laughing laughing

| Raniia a răspuns (pentru Raquella):

Am citit Andra,Ema a invins raul.,, Cind oamenii sunt doborati, atunci vei spune:Va fi inaltare...''

| soimos explică (pentru Comandocip):

Nu trebuie sa-ti spun eu ca tot nu ma crezi, pune mana pe lucrari stiintifice su pe reviste sau site-uri de culturalizare

| soimos explică (pentru Raniia):

Ma fasula ...eu nu creez incidente ci pun intrebari!
Cum dracul poti fi atat de... incat sa nu intelegi nici macar asta?

Da?
S-a invins Ema pe ea insasi?
Am stiut eu intotdeauna ca este deosebit ...de mincinoasa!

| Raquella a răspuns (pentru soimos):

Cred ca tu esti un propovaduitor mincinos! Vrei sa duci lumea in eroare cu minciunile tale!

| soimos explică (pentru Raquella):

Eu nu propovaduiesc nimic!
Doar pun Intrebari!
Postand din Germania, lucruri arhicunoscute de tinerii de aici, nu pot decat sa constat cat de redusi la bibilica sunt tinerii din Romania, dupa reactiile pe care le vad!
Cred ca aia la scoala si-au propus un singur lucru... sa va prosteasca ca sa va poata fura mai usor!

| Raniia a răspuns (pentru soimos):

Iar intelegi pe dos! Ema te-a invins pe tine-,, Diavolul''-acela care inseala intreaga lume.Satana este acela care face intreaga lume sa rataceasca.Astazi impartim pamantul cu Diavolul si ingerii lui.soimos,nu impartim pamantul doar cu tine si ingerii tai, ci si cu Dumnezeu. Astazi Diavolul-soimos- este un INVINS Nu mai rastalmaci cum vrei tu pentru ca Binele biruieste! Dumnezeu sa aiba mila de tine.,, Pocaieste-te de rostirea de cuvinte negative cu privire la tine insuti''

11

,,ma fasula''(iti apartine) mi-am spus parerea despre tine,, esti un vrajmas al lui Dumnezeu Insusi, al poporului si al scopurilor lui Dumnezeu''.De azi am sa te ignor cu desavirsire si incerc sa actionez ca si cand nu esti REAL.Noapte buna si binecuvantata!

Nu incearca nimeni sa ne prosteasca. Avem libertatea de a alege. Daca esti barbat,de ce nu ai curajul sa te lupti cu Ema, sau nu mai ai argumente? Ea are dreptate, tu in schimb spui numai prostii.

Ma fasula, nu te-a intrebat nimeni sa-ti zici parerea despre mine, eu am pus o intrebare si atata tot!
Daca nu stii sa raspunzi de ce ma ataci?
Crezi ca eu nu stiu sa atac?
Sau crezi ca nu pot sa-mi spun parerea despre tine si despre perversitatile tale sexuale?
Nu o fac pentru ca sunt un Domn, dar daca ma mai ataci nu e sigur ca o sa mai fiu!

Sunt barbat, dar nu Don Quijote!
Ema este pentru mine un Troll lobotomizat si o propagandista a Minciunii, si cu oamenii care repeta intr-una minciuni si nu accepta adevaruri demonstrate, scuze, dar nu am nicio placere sa discut!

Pentru ca nu faci fata provocarilor. Daca ai cunoaste cu adevarat Biblia, ai putea sa tii piept, dar se vede ca are dreptate ca tu stii numai cateva texte luate de pe site-uri anti-crestine si vii cu ele la inaintare.

Cat de josnic poti sa fi! Dar tu o cunosti pe Tea20, de unde le scoti, din burta? Asa procedezi cu toti care nu au aceleasi parerei ca si tine? Esti jalnic!

Exact de acolo de unde scoate si ea "aprecierile" jignitoare despre mine!
Jalnici sunt doar idiotii care fug de adevar si cred in minciuni!

Te rog, nu mai face afirmatii nefondate despre defectele si calitatile mele. Daca ne intalnim fata in fata atunci sa ne evaluam tot ce este rau si bun la noi.De unde sti tu cine sunt eu? Iti spun ca trupul meu este Templul Duhului Sfant, care-L am de la Dumnezeu, caci am fost rascumparata cu un pret.Prin moartea, ingroparea si invierea lui Cristos, pacatosul este facut neprihanit.Isus Cristos m-a eliberat de pacat si de focalizarea constintei asupra pacatului.Sunt o femeie neprihanita si nu pacatoasa si pur si simplu imi concentrez vorbirea si trairea in aceasta directie! Nu te-am atacat asa mi-a vorbit Domnul despre tine.nu am nevoie sa fi domn cu mine, ma repet singurul Domn al meu este Isus Hristos.Eu imi aduc toate gandurile in ascultare de Hristos., cand ma trezesc in realitate ca mintea mea este un camp de lupta in care minciunile lui Satan se razboiesc cu adevarurile Cuvantului lui Dumnezeu.Credinta mea este numai in Dumnezeu-in nimeni altcineva sau in nimic altceva.

| wales a răspuns (pentru Raquella):

Dragă Andra,

Biblia ne învață să vorbim tuturor despre mărețul plan de salvare pe care la pregătit Dumnezeu pentru toți oamenii, dar există o anume categorie de " lupi răpitori ":

" Matei 7:15 Păziţi-vă de prorocii mincinoşi! Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt nişte lupi răpitori. "

" Faptele apostolilor 20:29 Ştiu bine că, după plecarea mea, se vor vârî între voi lupi răpitori, care nu vor cruţa turma; ".

Despre care, Biblia spune să ne păzim:

" Galateni 1:7 Nu doar că este o altă Evanghelie; dar sunt unii oameni care vă tulbură şi voiesc să răstoarne Evanghelia lui Hristos."

" Galateni 1:8 Dar, chiar dacă noi înşine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema! "

Dragă Andra, el este anatema de care vorbea apostolul Pavel, iar apostolul Ioan am mers până acolo încât a spus; nici Bun venit să nu le zicem:

" 2 Ioan 1:10 Dacă vine cineva la voi, şi nu vă aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: „Bun venit! ".

| wales a răspuns (pentru soimos):

> Hei, soimos, ce faci cu cacofoniile?<
Le las sa le inghiti tu!

Atâta știi, atâta faci! Numai flecării.

'' 1 Timotei 1:6 Unii, fiindcă s-au depărtat de aceste lucruri, au rătăcit şi s-au apucat de flecării. ''

Prin răspunsul pe care l-ai dat, ți-ai descoperit maximul de inteligență de care posezi. Nu te supăra, dar mai ai mult până departe.

Ea este indreptatita sa spuna ca pervertesti Cuvantul si cei ce faci aceste lucruri nu sunt cu Dumnezeu.Dar tu, nu ai dovezi. Faci afirmatii nefondate. Spuneai ca esti un domn.Stii tu vorba:A fii om e lucru mare, a fi domn e o intamplare!,,

| Raquella a răspuns (pentru wales):

Iti multumesc pentru cuvintele tale pline de viata si de valoare.Stiu ca scopul nostru este sa spunem si altora despre Dumnezeu.