Ce ar trebui sa releve faptul ca asa i-au "intepenit" muschii faciali?
O explicatie religioasa ar fi faptul ca a murit impacat.
Cel mai posibil a zambit ca si-a vazut pe toti cei dragi ultima ora.
))))))))))) nu pot sa ma opresc din ras ...sunteti bolnavi mintal fratilor... daca s-a intamplta sa aiba zambetul ala pe fata, mort fiind, voi numai explicatia asta ati gasit'o? MINUNE DUMNEZEIASCA)))
Si asta, orisicum nu schimba faptul ca exista o explicatie biologica in spatele acestui fapt.
Acum fiecare are dreptul sa interpreteze cum doreste.
Este pacea care intrece orice pricepere.Am avut ocazia sa vad muribunzi in faze terminale care erau impacati cu Dumnezeu aveau pacea, si oameni disperati fara nadejde, care stateau cu teama de necunoscut.
Pai, pe plan spiritual, probabil era impacat in momentul in care a murit, iar asta l-a facut sa zambeasca. Asta ne duce la stiinta, care spune ca odata ce mori intr-o pozitie incordata a muschilor, ei intepenesc (Sau ceva de genu', poate nu m-am exprimat exact). Sunt sigur ca nu l-a vazut pe Petru cu 2 shaworme la poarta raiului!
Poate daca exista ceva/cineva atunci el "se arata" doar oamenilor, fiintelor care chiar cred cu tarie in el si astfel ei realizeaza ca moartea nu e sfarsitul, ci doar un alt pas.
- Nu au frica de moarte, nu sunt terifiati ci mor impacati pentru ca ei chiar cred in ceva.