| ErrorFound a întrebat:

Maintain humanity under 500, 000,000 in perpetual balance with nature.
Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.
Unite humanity with a living new language.
Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.
Protect people and nations with fair laws and just courts.
Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
Avoid petty laws and useless officials.
Balance personal rights with social duties.
Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.
Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature.

Ia ghiciti ce sunt astea... Dati-va o parere si cine vrea sa afle mai multe, o sa-i dau un link. Mie nu mi se par niste lucruri rele si probabil nici voua, dar daca aflati numele organizatiei care urmareste indeplinirea acestor legi o sa luati foc.

8 răspunsuri:
| Moisie a răspuns:

Rau este si faptul ca turma de oi proaste care se cred oameni, puiesc la nesfarsit, adica atat cat vrea "dumnezeul" lor, adica Dumnezeul veacului acesta numit si Diavol.
Si ce e rau ca toti doresc sa traiasca NU ca oile in savane si sa pasdca ierburi, ci doresc toti sa traiasca in locuinte mari si incalzite, cu curent, cu apa calda si rece, cu masina la scara+++, adica tot ceea ce isi doresc si oamenii normali care nu se cred oi din turma si nu aduc pe lume copii ca asa vrea Dumnezeu!, Aceste oi cu aspect uman nu constentizeaza ca resursele planetei sunt limitate, si ca aceste resurse si planeta nu ne permite sa ne putem inmulti ca prostii, ca sa aiba toti prostii conditiile de viata pe care le au cei destepti, adica cei cu CONSTIINTA!
O rezolvare normala, alta decat razboiul, o vad in faptul ca cine aduce pe lume copii ca "asa vrea Dumnezeu" sa traiasca asa cum a trait si Fiul lui Dumnezeu Isus, adica in primitivism si saracie notorie, pentru ca asa vrea Dumnezeu!
Masina, benzina, curentul, medicamentele, si alte cele vin de la oameni, deci de la societate, si numai societatea trebuie sa le dea permisiunea sa aduca pe lume copii, ca de ex. in China!
Dar si atunci numai dupa ce ai obtinut un "permis" de parinte, adica sa urmezi o scoala in care sa fi invatat cum sa-ti educi copilul si ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa ai voie sa daruiesti viata unui copil nevinovat, astfel ca acesta sa nu sufere si sa aiba toata conditiile sa devina OM!
Asa cum se desfasoara lucrurile acum in acesta "problema", este cat se poate de clar ca o catastrofa va fi inevitabila, iar masonii care au scris textul din intrebarea ta, stiu ei ce spun fara sa greseasca, si probabil ca vor stii si ce sa faca ca sa salveze omenirea de la dezastrul care poate veni de la distrugerea planetei si secatuirea resurselor!
Pacat ca solutia lor este razboiul si pandemiile!

| KodrutZ a răspuns:

Principiile noii ordini mondiale de pe bolovanul ala din Georgia.

| usuk a răspuns:

Am 'googalit' putin pe internet si am aflat ca textul provine de la un anumit monument numit Georgia Guidestones
nu am aflat insa concret cine a fost autorul lui..bine, un nene sub pseudonimul "R. C. Christian" dar mai exact, cine? si de ce?
ti-as fi recunoscator daca mi-ai oferii mai multe informatii
multumesc

| ErrorFound explică:

Multumesc, spamerule. Si ma ta e aeroport pentru penisuri.

| Mămăligă59 a răspuns (pentru usuk):

Uita-te la raspunsul de mai sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica Iluminatii.

| usuk a răspuns (pentru Mămăligă59):

Irelevant

| usuk a răspuns:

Multumesc frumosbig grin