Singura explicatie pe care o am este ca tu nu cunosti regulile ce favorizeaza o discutie civilizata.
O discutie civilizata, sau mai bine si ma icorect spus :o discutie, nu poate exista decat atuncicand ambele parti sunt capabile sa-si sustina punctul de vedere. Tinand cont de modul in care se prezinta lucrurile imi permit sa spun ca discutia noastra civilizata nu ar tine mai mult de 1 minut, un minut in care va exista o singura replica ce imi va apartine.
O discutie civilizata nu prea poate exista atunci cand interlocutorul posteaza cate 3-6 link-uri cuinformatii pe care nici nu le-a citit sau nici nu le-a inteles, iar cand acele link-uri sunt combatute el nu mai este capabil sa comenteze in nici-un fel. Mai intai invata-ti lectia, iar dupa prezint-o.
Vrei sa zici ca tu nu stii raspunsul cand pui intrebari? Nu ma face sa-ti dau exemple. Uita-te-n oglinda mai intai! Discutia civilizata cu argumente pro si contra.Eu vin cu pro Dumnezeu impreuna cu alti credinciosi si altii cu contra.Ce ti se pare asa absurd?
Tu mereu vi cu pro si tot acolo ramai ca doar faci prropaganda religioasa si pui intrebari retorice
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: