| gabysusi a întrebat:

Masturbarea este un pacat?"

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și ce gândești e păcat, asa ca ce mai contează, fa ce simți, nu vezi ca Dumnezeu doarme? Nu vezi ce se întâmplă în lume? Doar cei răi o duc bine, ăștia nici nu se îmbolnăvesc sau sa mor, foarte rar! Fa ce simți fără nici un regret ca o viata ai, nu te mai lua după habotnici, ca ăștia trăiesc într-o iluzie completa, Dumnezeu e de mult mort pentru omenire, niciodată nu ar îngădui astfel de lucruri sa ni se întâmple dacă ar exista. Cauta-ti gagica, schimbate, lasă indoctrinarile astea băbești, ca ne paste războiul pe toți si Dumnezeu se preface ca ploua, dar de mult nu de acum. O sa fi luat în ras și de fete, de toată lumea, dacă vrei sa te integrezi și adaptezi schimbăti concepțiile astra.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Categoric nu, masturbarea ajuta la cresterea IQ

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Este pacat pentru cei cretinciosi.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Here we go again... s-a mai intrebat de o mie de ori. Intreaba un medic cit de nociva sau benefica e, lasa timpeniile mistice.

| mihai69 a răspuns:

Da. E păcat să nu o faci.

| denidenisa2139 a răspuns:

Conteaza daca e sau nu? Daca te simti bine ce m-ai conteaza?

| Seba2013 a răspuns:

Daca pierzi masturbarea castigi. Ce rost are sa castigi masturbarea daca ea s-a viciat? Nu mai bine o versi pe jos ca sa creasca roade spirituale? Numai dupa ce o arunci jos vei incepe sa ai o viata plina. Merita atacata si pusa mana pe ea. Gandim, dupa aceea simtim. Nu trebuie sa lasam simtirea sa ne devina dusmana, o facem sa devina prietenoasa. Aceste cuvinte sunt legi puse in chivot, ca poporul sa se faca intelept si sa gandeasca. O barca fara cap este surda si muta, nu stie sa actioneze in contra icebergului.

Israelitii ajungeau la orizontul bun doar cand amputau sau inoptau aceste egoisme. Cum le aruncau jos, cum incepeau sa se faca paie, spice, grau si plini de roade coapte. Daca vrei sa ai o viata plina renunta la acest madular. Ce rost are sa castigi acel madular, dar sa pierzi toate aceste fructe? Ceea ce s-a stricat merita parasit si aruncat. Merita sa strangi bani ca sa cumperi ceva fain. Vinde tot, ca sa cumperi stapanire si curatie.

Asa acoperi porunca a 7-a si nu o mai lasi descoperita. Castigi un punct foarte mare din Decalog care pe MULTI ii face sa cada. Vei fii mai aproape de perfectiune si aprobare. Multi se impiedica din cauza ei.

| RAY a răspuns:

Nu, dz s-a enervat ca nu a ascultat de el

| doctorandus a răspuns:

Scrie-n Vechiul Testament ca e prevazuta varsare de sange pentru a ispasi masturbarea? Nu, deci nu e pacat.

| doctorandus a răspuns (pentru Aasdfghj):

„Subiectul masturbării este încă unul foarte controversat. Creștinii au păreri variate despre cum vede Dumnezeu acest comportament. Din nefericire, nu pot vorbi direct în numele lui Dumnezeu referitor la acest subiect, deoarece Cuvântul Său Sfânt, Biblia, păstrează tăcerea asupra acestui aspect. Vă voi spune ceea ce cred eu, dar în mod sigur nu vreau să contrazic ceea ce cred părinții sau pastorul vostru. Opinia mea este că Dumnezeu nu vede masturbarea drept un lucru important. Este o parte normală a adolescenței, care nu privește pe nimeni altcineva. Nu produce boli, nu face copii, iar Isus nu a menționat-o în Biblie. Nu vă spun să vă masturbați și sper că nu veți simți această nevoie. Dar dacă o faceți părerea mea e să nu vă simțiți vinovați pentru asta." El a mai afirmat: „Biblia nu spune nimic despre masturbare, deci nu putem ști ce gândește Dumnezeu despre aceasta. Opinia mea este că El nu îi acordă mare importanță. Nu vă va face nebuni, cum zic unii oameni. Deci vă sfătuiesc să nu vă simțiți vinovați."

James C. Dobson (singura organizație creștină populară mai de dreapta ca Dobson este Klanul): https://www.overcoming-lust.com/......turbation/

| Aasdfghj a răspuns (pentru doctorandus):

Nu ma intereseaza subiectul. happy

| T0T a răspuns:

Cel mai mare. Taie mâna și... p...

Întrebări similare