| DragosConstantin a întrebat:

Mesaj de ultima ora pentru (ateii) stiu ca o sa ma urati si o sa-mi dati ignore da mno nu poti sa fi cu toate ascultati la ce concluzie am ajuns eu:

Auziti pana la urma de ce va numiti voi atei a? pana la urma voi doar va luati dupa ce spune Darwin, Einstein, Galileo Galilei si alti oameni de stiinta e ca si cum ei ar fi Zeii vostri, iar stiinta e ca un fel de biblie pentru voi.
Va tot laudati ca stiti aproape totul despre lume, dar oare nu v-ati intrebat asa in sinea voastra ca voi spuneti exact ce au spui oamenii de stiinta? e ca si cum ei va guverneaza viata si-n plus voi le furati ideile fara macar sa va ganditi ca ei au muncit foarte mult ca sa realizeze diferite descoperiri, iar voi veniti si spuneti ca voi sunteti cunoasterea si adevarul ce porcarie voi aveti idoli si nici macar nu v-ati dat seamalaughing ati fost asa de preocupati sa gasiti cunoasterea incat nu ati mai fost atenti ca incetu cu incetu incepeti sa aveti credinta in ce au descoperit oamenii de stiinta.
In final, va intreb oare ati fost sau sunteti recunoscatori oameniilor de stiinta ca ei s-au chinuit ani la rand sa faca descoperiri mari? si voi ce ati realizat daca tot va considerati atei? nimic doar v-ati luat dupa oamenii de stiinta si dupa ce spune stiinta fix ca si cum noi credinciosii ne luam dupa Dumnezeu si dupa Biblie ce misto oricum sa te gandesti ca nu sunteti asa de diferiti de noi si voi intr-un fel il venerati pe darwin mai ales ca el a descoperit teoria evolutionara cu care va mandriti atata ca si cum noi crestinii suntem mandrii ca ne-o creat Dumnezeu happy e ca si cum noi suntem sarea, iar voi piperul. oricum felicitari ati devenit ceea ce ati urat cel mai mult sa venerati pe cineva laughing

Acum sa inceapa distractia sa ziceti ca`s dobitoc si fara scoala, dar stiu ca in sinea voastra stiti ca am dreptate.

si pentru raymusic un mesaj auzi trebuia sa imi raspunzi la intrebare de ce nu crezi in alt Univers? pentru ca oamenii de stiinta nu au putut descoperii pai tu de ce nu incerci sa aflii singur nu ai cap sa judeci? si legat de Triunghiul Bermudelor nu mi ai zis de ce acolo oamenii de stiinta nu au explicatii? zic eu de ce nu au pentru ca e activitatea paronormala de unde >= intr-un final exista si forte paranormale si exista Dumnezeu.

31 răspunsuri:
| Belea_Mihai_1997 a răspuns:

Hai ma fratilor ca nu e chiar asa.Cum sunt si credinciosi care daca aud popa ca zice o prostie gata si ei la fel, asa sunt si unii atei care se uita la vreun "om de stiinta "pe otv si gata incep sa il ridice in slavi...nu e chiar asa... cel mai bine e sa pastrezi un echilibru intre stiinta si religie sa nu crezi orbeste tot ce scrie in biblie dar nici in toti dobitocii care se cred oameni de stiinta(nu ma refer la darwin, einstein etc).Si totusi pana acum stiinta contrazice religia destul de mult dar stiinta are ceva in plus si anume dovezi.