Nu te pot ajuta sfaturile. Argint viu, poțiune în cafea, vrăjitor, dezactivare centri, rugăciuni. Asta-i lumea ta, în care ești o frunză în vânt. Sfat? Să îți iei soarta în mâîni. Adică să nu te lași la mâna altora.
Tot incerc, dar parca nu trăiesc pe Pământ.probabil o să mă angajez la pază.Si a cam bătut joc de soarta mea.Luasem și bacul.
Să nu mai încerci. Să îți explic. Incearcă să te ridici de pe scaun. Dar să încerci doar.
Chestiile cu cafeaua sunr tot vrajitorie, adica cooperare cu demonii.Si vrajitorii coopereaza cu demonii si te pun in cosecinta sub influenta lor asa ca nu e de mirare ca ai ajuns fara putere in rugaciune.Tu alegi cui ii apetine viata ta., daca vrei sa fie ale luu Dumnezeu, roaga-te.Imi cer iertate ca m-am implcat in vrajitorie, Te aleg pe tine Mantuitoeul neu Hrisos ca Staoan al trupului, duhului si mintii mele, cred ca tu ai murit pentru toate pacatele mele si le marturisesc( spune tot ce ai pe constiinta) inclusiv ca am mers la vrajitor.Cer sangale tau sa imi xurateasca toata fiinta, vreau de azi sa iti apartin 100%. Orice demon de vrajitorie, de manipulare, de frica, de confuzie iti poruncesc sa pleci de la mine in Numele lui Iisus Hristos, fara sa te manifesti, acolo unde te teimite El, eu ii aoartin Lui!