Repet, nu mă refer la mine; și nicidecum nu voi da nume. "De altfel, oricine dorește să trăiască cu evlavie în Isus Hristos va fi prigonit", spune apostolul Pavel. Deci cu cât mai mult ignorat. Problema nu este la cei ignorați, ci la cei ignoranți. Caracterul celor de pe urmă îi formează în bine sau în rău în relațiile cu toți oamenii.
Eu sunt ignorata de persoane cu care nu am interactona deloc.E problema lor, nu a mea. Exista karma.
Nu stiu cine te ignora, dar nu-l condamn.
Daca eu intreb in ce parte a fetei gagica-mii sa termin, nu am nevoie de tine sa imi spui citate din biblie.
Oamenii te ignora pentru ca tii sa le predici despre Dumenzeu cand nu e cazul.
Câteodată va ignoram că nu avem ce discuta cu voi, voi sunteți autostiitori și doar propaganda religioasă faceți atât
De ce blochez eu oamenii? Un motiv este ca par atat rai cat si nebuni. Alt motiv este ca incearca sa ma supuna la propaganda agresiva. Adica tolerez ca eu sa spun ce cred si ei sa spuna ce cred. Dar daca insista la nesfarsit sa ader la credinta lor, ii blochez.
Sau unul de pe TPU m-a acuzat de pedofilie. Si nu stiu nici azi ce motiv (temei epistemic, ratiune suficienta) a avut sa spuna asa ceva. Deci il banuiesc ca delireaza iar in delirul lui ma ponegreste. Deci da: delireaza si e rau.
Cum a delirat Elon Musk pe Twitter in baza unei cercetari pe care nu era capabil s-o inteleaga ca un cercetator sustine pedofilia. De a trebuit respectivul sa se ascunda o perioada de oameni care doreau sa-l atace.
A fi ignorat nu inseamna ca esti prigonit. Probabil nu ai fost persecutat niciodata, d-asta spui ce spui.
Mă amuză răspunsul tău. (•‿•)
Dacă ești creștin vei înțelege porunca: "Duceți-vă și faceți ucenici...". Dar aici este mai mult decât o poruncă. Dragostea pentru ca toți oamenii să cunoască adevărul, simplitatea adevărului este catalogată drept propagandă religioasă. Este trist acest lucru, și chiar nedrept. Cine n-ar striga în gura mare când vede că cineva este în primejdie? Sau când vezi că cineva se sinucide, îl lași să facă asta, sau mai rău, îl încurajezi? Când cineva se sinucide în plăcerile vieții acesteia, când știi că există speranță pentru el, îl lași să se nenorocească știind că poate pierde pentru totdeauna viața veșnică? Cauți făcând tot posibilul să scoți pe om din nenorocire, din nefericire. Cam așa stau lucrurile.
Insistența are și ea limitele ei. Dar nu cred că cineva când îi spui să nu îți mai vorbească despre Dumnezeu sau despre credința lui, ar insista atât de mult încât să ajungă și în mesaje private. Dacă s-ar întâmpla asta, atunci există avertismente; și doar în situații limită să se poată ajunge la ignore.
E sincer,voi deja știți totul,absolut totul,nu avem noi atei, agnostici ce discuta cu voi pentru că voi nu vreți să vă schimbați, voi deja știți totul și vreți că absolut toți să fie exact la fel, oricine nu e va merge in iad, voi vă numiți că nu faceți parte din lume, cei din lume vor intra in iad, doar voi știți adevărul absolut atât, catolici, ortodoxi le considerați din lume, deci și ei tot în iad vor fii