| kira30 a întrebat:

Minune de necontestat.

Minunea Sfintei Impartasanii
Omul este facut din lut si suflare Dumnezeiasca si prin pacatul din rai, moartea a intrat si omul s-a apropiat de lut. A venit Iisus si a dat Bisericii sale Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica, trupul si sangele lui Dumnezeu ca sa-l apropie pe om din nou de Dumnezeu.
Iata ca pe cand Italia era Ortodoxa, un preot servind sfanta Liturghie, s-a indoit ca in Sfanta Impartasanie este trupul si sangele lui Dumnezeu, si iata ca sfanta Impartasanie s-a transformat in fata lui in carne omeneasca si sange. Atat carnea si sangele au ramas in starea de atunci pentru mai mult de 1000 de ani si aceasta este o minune. In mod normal, carnea si sangele normal se descompun dar carnea si sangele lui Dumnezeu nu s-au descompus in 1000 de ani. S-au facut recent analize de laborator si s-a aratat ca este vorba de tesut din jurul inimii si sange ce se crede ca ar fi apartinut unui barbat de origine israeliteana.
Aici este filmul:

http://www.youtube.com/watch?v=HbcL4mkNfzM

22 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ce forta au unii oameni sa se autotâmpească si sa inghita tot fara sa rumege. Atât, orice comentariu e de prisos.

| Hombre a răspuns:

Cea mai buna solutie sa traiesti in simbioza cu mediul incojurator, sa-ti iei capre, caci toata poliloghia pe care o faci este in afara starii fiziologice si anatomice umane. Este un amestec de vorbe goale in substanta care provoaca delir in gandire si te rupe de starea naturala.

| Inferno a răspuns:

Vad ca esti consecvent.

| RAY a răspuns:

Minciuni si iar minciuni, un basm se poate demonstra doar prin minciuni

| Mădă0611 a răspuns:

In prezent, multumita (nu din cauza) companiilor farmaceutice, sau ma rog, cine are un interes in asta, proprietatile buruienilor (plantelor) sunt ascunse populatiei, dar unii stiu una alta, asa ca asta e posibil sa fie una din explicatii, ciuciu minune.

| Alphawolf a răspuns:

Nu mai spune! Cu un filmulet tu vrei sa sustii o minune?
Orice mi-ai aduce ca dovada... eu nu mai pot sa am pic de incredere in crestinism. Crestinismul si-a aratat fata. Nu exista institutie in Romania care minte, inseala, manipuleaza mai mult decat Biserica. Biserica este prima in top la partea negativa.

| Maxim96 a răspuns:

Nu numai o istorie de asta este, atunci cand s-a indoit ca a fi Trupul si sangele Domnului.

| dracu14 a răspuns:

Te-ai gandit ca pe viitor sa renunti la etnobotanice?

| kira30 explică (pentru dracu14):

Dar tu te-asi gandit pe viitor sa-ti cumperi vreun creier?

| dracu14 a răspuns (pentru kira30):

Ma plec in fata inteligentei tale superioare, o tu cel facut din lut...
atat timp cat tu crezi ca ai fost creat din lut nu ai dreptul nici macar sa vorbesti despre inteligenta,''creier din ceramica''

| kira30 explică (pentru dracu14):

Mai bine din ceramica decat sa nu-l am deloc...tu stii mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat va spun voua, ca nu a fost dat oamenilor, pe pamant, alt nume in care sa se mantuiasca. Iisus Hristos.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce? Un zeu atot puternic care poate orice, isi trimite fiul pe pamant sa moara ca un fatalau. nu are logica,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru prosti nu are logica fiindca ei avand mintea odihnita singurul neuron nu functioneaza.e in letargie.pe cand un om luminat stie si intelege logica si filozofia crestina chiar daca nu crede din cauza ca e liber cugetator.pricepi ma diabet zaharat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maaaaiii hombrelica? sa nu papi mult dulce ca ti usuci da-n-picerele si-ti creste glishemia.cat despre starea naturala a omului sigur nu este aia cu mintea odihnita plangandu-se ca nu intalege ceva ori nu prisepe altceva.fiindca daca al dulce si fin,are un tata si le pot spune boul si vitalul,Dumnezeu este o treime,una in fiinta si nedespartita, logica si atotcuprinzatoare, explicata spre intalesul tuturor blegilor, atat cat sa nu poata spune ca; un zeu atotputernic isi trimite fiul, care e unul nascut,{nu facut}si duhul care de la tatal purcede si care nu e separat de cei doi.adica daca nu intalegi ceva, ori nu esti informat suficient, nu face pe prostul, ca ramai asa.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

"Dumnezeu este o treime..."
O chestiune abstracta, dincolo de perceptia noastra si totusi, sunteti destui, chiar prea multi cei care sustineti neântelesul, in ciuda faptului ca omul are si ratiune si logica.
"atotcuprinzatoare, explicata spre intalesul tuturor blegilor"
Ma intreb, fiind "pe intelesul tuturor blegilor" oare numai ei sa aiba aceasta capacitate de a intelege ce nu e de inteles? Ca eu inca nu inteleg.

| Buresbista123 a răspuns:

UIte o minune a ratiunii si gandirii umane...http://www.youtube.com/watch?v=xiBGIVyG7PA

| gratargratar a răspuns:

Eu ma impartasesc in fiecare post dupa sute de persoane, Dumenzeu stie ce boli are fiecare. Au fost de multe ori persoane inaintea mea tusind, bolnave, gripate, invalide samd. Niciodata nu am contractat vreo boala de la sf. Impartasanie, nici macar o buba la gura. Am vazut copii mai mici de 1 an ce se impartaseau regulat, de obicei stand la coada dupa n'spe mii de babe, caci veneau mamele tarziu. Nu au patit nimic, au venit duminici la rand, iar unii sunt acum copii mari (unii nici nu mai trec pe la Biserica, din pacate).

Sf. Impartasanie e minunea ce se petrece zilnic in Biserica, pentru cine vrea sa o vada. Contrazice toate principiile bacteriologice, epidemiologice samd. Asta de aproape 2000 de ani.

| Mikhtarian a răspuns:

Dumnezeu,Atotputernic si prea iubitor de noi, pacat ca nu-l simtim cat mai avem timp.

| IoanieCriminalul a răspuns:

Vorbeste in numele tau! Daca tu esti facut din lut treaba ta, fiecare cum se simnte

| codrut a răspuns:

Copile, tu esti facut dintr-o piatra, numa intrebari tampite ai, revinoti pentru numele lui! Dumnezeu!

| kira30 explică (pentru codrut):

Pentru numele lui Dumnezeu? Nu sti ce vorbesti...