De ce? Un zeu atot puternic care poate orice, isi trimite fiul pe pamant sa moara ca un fatalau. nu are logica,
Copile, tu esti facut dintr-o piatra, numa intrebari tampite ai, revinoti pentru numele lui! Dumnezeu!
In prezent, multumita (nu din cauza) companiilor farmaceutice, sau ma rog, cine are un interes in asta, proprietatile buruienilor (plantelor) sunt ascunse populatiei, dar unii stiu una alta, asa ca asta e posibil sa fie una din explicatii, ciuciu minune.
Nu numai o istorie de asta este, atunci cand s-a indoit ca a fi Trupul si sangele Domnului.
Ce forta au unii oameni sa se autotâmpească si sa inghita tot fara sa rumege. Atât, orice comentariu e de prisos.
Cea mai buna solutie sa traiesti in simbioza cu mediul incojurator, sa-ti iei capre, caci toata poliloghia pe care o faci este in afara starii fiziologice si anatomice umane. Este un amestec de vorbe goale in substanta care provoaca delir in gandire si te rupe de starea naturala.
Maaaaiii hombrelica? sa nu papi mult dulce ca ti usuci da-n-picerele si-ti creste glishemia.cat despre starea naturala a omului sigur nu este aia cu mintea odihnita plangandu-se ca nu intalege ceva ori nu prisepe altceva.fiindca daca al dulce si fin,are un tata si le pot spune boul si vitalul,Dumnezeu este o treime,una in fiinta si nedespartita, logica si atotcuprinzatoare, explicata spre intalesul tuturor blegilor, atat cat sa nu poata spune ca; un zeu atotputernic isi trimite fiul, care e unul nascut,{nu facut}si duhul care de la tatal purcede si care nu e separat de cei doi.adica daca nu intalegi ceva, ori nu esti informat suficient, nu face pe prostul, ca ramai asa.
Nu mai spune! Cu un filmulet tu vrei sa sustii o minune?
Orice mi-ai aduce ca dovada... eu nu mai pot sa am pic de incredere in crestinism. Crestinismul si-a aratat fata. Nu exista institutie in Romania care minte, inseala, manipuleaza mai mult decat Biserica. Biserica este prima in top la partea negativa.
"Dumnezeu este o treime..."
O chestiune abstracta, dincolo de perceptia noastra si totusi, sunteti destui, chiar prea multi cei care sustineti neântelesul, in ciuda faptului ca omul are si ratiune si logica.
"atotcuprinzatoare, explicata spre intalesul tuturor blegilor"
Ma intreb, fiind "pe intelesul tuturor blegilor" oare numai ei sa aiba aceasta capacitate de a intelege ce nu e de inteles? Ca eu inca nu inteleg.
UIte o minune a ratiunii si gandirii umane...http://www.youtube.com/watch?v=xiBGIVyG7PA
Vorbeste in numele tau! Daca tu esti facut din lut treaba ta, fiecare cum se simnte
Dumnezeu,Atotputernic si prea iubitor de noi, pacat ca nu-l simtim cat mai avem timp.
Eu ma impartasesc in fiecare post dupa sute de persoane, Dumenzeu stie ce boli are fiecare. Au fost de multe ori persoane inaintea mea tusind, bolnave, gripate, invalide samd. Niciodata nu am contractat vreo boala de la sf. Impartasanie, nici macar o buba la gura. Am vazut copii mai mici de 1 an ce se impartaseau regulat, de obicei stand la coada dupa n'spe mii de babe, caci veneau mamele tarziu. Nu au patit nimic, au venit duminici la rand, iar unii sunt acum copii mari (unii nici nu mai trec pe la Biserica, din pacate).
Sf. Impartasanie e minunea ce se petrece zilnic in Biserica, pentru cine vrea sa o vada. Contrazice toate principiile bacteriologice, epidemiologice samd. Asta de aproape 2000 de ani.