Este ortodox ca dupa ce a venit la gradinita de langa mine cu cadouri la copii, l-am vazut la biserica ca aprindea niste lumanari.
Apartine,,religiei false".Nu are nici o legatura cu nasterea lui Isus.
Mitul sau provine din crestinism, mai degraba CocaCola a patentat o noua imagine comerciala a mitului lui sfantu Nicolae.
Cum de te-ai lăsat convins atât de repede?
Poate xerxes1 a văzut vreun impostor la grădiniță şi la biserică sau pur şi simplu te-a mințit.De ce nu i-ai cerut dovezi?
Eu cred că moş Crăciun este un semizeu, ca Zburătorul.Şi el lasă in urma lui scântei, intră tot pe coş...
Nici unei religii. „Moș crăcitu" e doar o invenție a oamenilor pe post de ocazie de a face cadouri celor dragi. Câți anișori ai de crezi în moș cră©iun?
?! În baza căuri fundament îmi vorbești tu așa? Te-am făcut eu pe tine în vreun fel?!
Încetează-ți aceste acțiuni sau te voi raporta!
„Minti, am 18 ani."
Și tu ești altul'..., sau accesași persoană cu două conturi (o să investighez, și dacă se dovedește că ai două conturi o să plătești pentru încălcarea de regulament TPU.)
Că ți-am răspuns la întrebare, asta nu înseamnă că-s mincinos; poate habar n-ai ce înseamnă acest cuvânt de-l folosești impropriu.