A fost determinata de oamenii destepti care au vrut sa faca bani de pe urma prostilor gramada.
A fost determinat de stiinta, cu scopul de a face publicitate si a lua bani...
De nici una, chiar daca stiu ce raspuns astepti.Ce-au facut oamenii aia ca sa determine data...Sunt niste calcule mai la nimereala decat ale lui mama omida.
Serios? Ia zi-mi ce stiinta s-a folosit pentru a face ghicitorile alea.
Nu chiar. Cred, mai degraba, ca s-a avut ceva premeditat in vedere...
Daca as da funda, ai castiga pentru intrebarea asta. Nu prea ma omor insa cu fundele astea; daca te ajuta la ceva, iti dau. Pacat ca s-au bagat atatia oameni aparent de buna credinta in toata tarasenia asta si au isterizat planeta... Ca in toata vremea, se gasesc destule cozi de topor pentru o farama de malai.
Am vazut, dar nu am inteles legatura cu intrebarea mea. Poate numai ca subconstient, ideea ca nimeni nu stie cand va veni cu adevarat sfarsitul.
Probabil. Dar nu e numai atat. Ci vor sa vada si reactia oamenilor.
Nu sa folosit nicio stiinta, ci oamenii de stiinta au calculat "sfarsitul lumii" mai exact maiasii. Oricum, totul a fost doar un fals cu scopul de a face bani si de a atrage si prosti lumea
Da, corect. Ai intuit ceva din chestiile la care ma gandeam. Dar prezentate in mass-media, mai toate amanuntele "picante" ale sfarsitului pareau stiintifice si puse cap la cap de cineva priceput intr-ale psihologiei.
"maiasii" n-au calculat sfarsitul lumii... Daca faci un calendar si hotarasti sa nu-l mai continui, nu inseamna ca vine Sfarsitul Lumii...Asta au facut Mayasii.N-au mai continuat calendarul, iar unii psihopati au interpretat ca atunci ar veni Sfarsitul Lumii.
Da, asa e.Totul a fost o minciuna cu intentia de a face bani...
Tocmai ca eu nu cred ca a fost vreo neintelegere. Ma gandeam mai repede la o verificare a spiritului de turma. Nu cred ca totul a plecat de la o interpretare gresita. Cat ai putea fi de narod sa crezi ca vine sfarsitul lumii daca inteleptul maya care socotea calendarul a dat in primire si n-a scris datele decat pana in decembrie 2012? Ceea ce, oricum mi se pare o stupizenie, fiindca poporul maya nu avea idee de calendarul gregorian sau de impartirea actuala a timpului.
Sfarsitul lumii a fost determinat de stiinta, nu de religie.Acesta a fost doar o speculatie, pentru ca nimeni nu stie cand o sa vina Apocalipsa, nici macar Mantuitorul Iisus Hristos si nici sfintii.Au spus ca va veni Sfarsitul lumii numai ca sa faca toate posturile de televiziune ausienta.
laryssa93 întreabă: