Din ce ai spus tu, crestinii parca ar trebui sa fie perfecti...
Nu am ce comenta, este religia mea si punct.
Musulmanii isi respecta vechile legi, desi lucrurile au mai evoluat. Personal, cred, ca sunt mult prea rai ei intre ei, daca cineva a gresit de ce sa il pui ca exemplu, sa il umilesti, la urma urmei Dumnezeu il judeca nu tu, plus ca oricum, daca intr-adevar ii pare rau Dumnezeu il va ierta chiar daca va fi pana la restul vietii marginalizat de catre ceilalti. Poate ca cel ce a gresit si a fost pedepsit are un suflet mai bun decat cel ce judeca
Eu vreau sa evidentiez ca religiile au fost scrise de diferiti fanatici dupa bunul lor plac si dupa regulile lor si nicio religie nu are de a face cu Dumnezeu.
Http://www.youtube.com/watch?v=KQocXOIOPSM vin eu polisit sa te pasesc de rele daca citesti teoria evolutiei vin cu o armata la tine ok http://www.teoria-evolutiei.ro/
Daca urmaresti cu atentie, fiecare religie are un centru, un dumnezeu la care se inchina
Daca te omor ca ai facut sex necesatorita o sa te superi pe mine?
Excelent comentariul. Religia nu are legatura cu Dumnezeu - mare dreptate ai.
Lin,lin,totu-i lin.
Dumnezeu ne iubeste pe fiecare din noi.Acum,ce facem noi cu ce primim de la El-asta e o alegere libera si personala.Si a fost dintotdeauna.
Care e unitatea de masura pentru credintea, de spui ca musulmanii sunt de 100 de ori mai credinciosi decat crestinii? Si apoi de ce spui ca 1 miliard de oameni nu pot fi prosti? Doar pentru ca sunt un miliard? Crede-ma, pe planeta sunt mai mult de un miliard de prosti, printre care si musulmani, crestini, budisti, hindusi, evrei, agnostici sau atei. Lasand la o parte aceste amanunte, intrebarea este stupida. Nu Dumnezeu este crud si ii pedepseste, oamenii sunt cei care o fac in numele lui. La fel cum au facut-o si crestinii pe vremea Inchizitiei, convinsi ca implinesc legea lui Dumnezeu sau unii atei cu cateva decenii in urma, convinsi pe de o parte ca apartin unei rase superioare si pe de alta parte ca o rasa superioara are drept de viata si de moarte asupra uneia inferioare. E nedrept insa sa il invinovatesti pe vreun dumnezeu de tampeniile pe care le fac oamenii, in numele sau impotriva lui.
Da este o problmea delicata. Si eu am multe multe intrebari si mi se dau raspunsuri ilogice sau altele bunicele.
Eu nu am inteles de ce crestini nu sunt toleranti cu celalalte religii cand Dumnezeu ne invata sa fim buni.
Eu cred ca pentru unele lucruri rele pe care le facem ni se intoarce cu rau nu pentru ca exista Dumnezeu sau ca actioneaza el.
Cand un om ucide e foarte mare probabilitatea sa intre in puscarie. Daca face o greseala mica poate fi iertat de catre o persoana. Sunt lucruri pe care ti le faci tu cu mana ta.
Alta este problema. Cand faci bine unor persoane. De ce multe iti intorc spatele cand ai nevoie?
Nu am inteles niciodata de ce daca faci sex inainte de nunta e pacat. Oricum legea sa nu pracurvesti sau sa nu fi desfranat (depinde de locul in care o citesti) se interpreteaza.
Nu stiu daca raspunsul este pe placul tau. Mi-ar face placere sa vorbesc cu tine pe mess despre religie. Uite idul meu thejansonbourne
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: