Da,recomand interventia unui preot! Insa pentru binele tau rupe legatura cu el pentru o vreme cel putin! Cine stie ce se poate abat asupra ta! Ocultismul este cea mai periculoasa activitate existenta!
Nu am mai vorbit cu el de anul trecut, cred. S-au abatut destule asupra mea din cauza unei foste colege care era satanista dar asta e alta poveste. Ce a fost mai rau a trecut.
Salut,
Pana sa ajungi la preoti, nu ai vrea sa il verifici pe prietenul asta al tau?
Nu zic ca nu e adevarat, dar si alte lucruri sunt adevarate.
De exemplu se vorbesti cu fosta lui sotie pentru inceput?
Am vazut-o pe sotia lui in poze. Are fata de dracoaica, pare o femeie foarte rea. Cum sa vorbesc cu ea? eu sunt in Romania, ea in alta tara Nu stiu cum o cheama, stiu doar ca are fata de scorpie.
Eu nu m-as baga atunci.
Oamenii atrag ceea ce sunt
Nu, nu atrag ce sunt. Gandesti gresit.El nu stia cu ce are de-a face cand a inceput sa citeasca acea carte de vraji. Banuiesc ca era o carte de magie neagra, probabil blestemata.
Se poate ca el sa n-aiba nimic, ci sa fabulezi tu, exacerband starea de frica pe care ti-a insuflat-o povestindu-ti despre carte.
- "el a inceput sa vorbeasca in somn intr-o limba straveche" -> "mormaia in somn"
- "legatura" pe care o are cartea asupra sa -> lene
- "Mi-a zis ca a inceput s-o citeasca si cand o tinea in maini vibra" -> emotie
- "iar in camera unde tinea cartea trosnea mobila" -> mobila trosneste mereu, indiferent daca tii o carte sau nu.
Nici nu-i de mirare de ce-l uraste sotia. Cine ar vrea sa se incurce cu un lenes paranoic?