Problema e ca el nu locuieste in Romania si traieste din ajutor social, plateste pensie alimentara...
Se poate ca el sa n-aiba nimic, ci sa fabulezi tu, exacerband starea de frica pe care ti-a insuflat-o povestindu-ti despre carte.
- "el a inceput sa vorbeasca in somn intr-o limba straveche" -> "mormaia in somn"
- "legatura" pe care o are cartea asupra sa -> lene
- "Mi-a zis ca a inceput s-o citeasca si cand o tinea in maini vibra" -> emotie
- "iar in camera unde tinea cartea trosnea mobila" -> mobila trosneste mereu, indiferent daca tii o carte sau nu.
Nici nu-i de mirare de ce-l uraste sotia. Cine ar vrea sa se incurce cu un lenes paranoic?
Salut,
Pana sa ajungi la preoti, nu ai vrea sa il verifici pe prietenul asta al tau?
Nu zic ca nu e adevarat, dar si alte lucruri sunt adevarate.
De exemplu se vorbesti cu fosta lui sotie pentru inceput?
Am vazut-o pe sotia lui in poze. Are fata de dracoaica, pare o femeie foarte rea. Cum sa vorbesc cu ea? eu sunt in Romania, ea in alta tara Nu stiu cum o cheama, stiu doar ca are fata de scorpie.
Nu, nu atrag ce sunt. Gandesti gresit.El nu stia cu ce are de-a face cand a inceput sa citeasca acea carte de vraji. Banuiesc ca era o carte de magie neagra, probabil blestemata.
Nu am mai vorbit cu el de anul trecut, cred. S-au abatut destule asupra mea din cauza unei foste colege care era satanista dar asta e alta poveste. Ce a fost mai rau a trecut.