| Steregoi a întrebat:

Necredinciosii sau ateii au vreun viitor?

28 răspunsuri:
| Marius123Alexandru123 a răspuns:

Nu conteaza daca esti ateu sau credincios caci vei avea viitor

| Steregoi explică (pentru Marius123Alexandru123):

Un ateu nu poate avea un viitor pentru ca dupa moarte nu mai are viitor.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să știți că există puțini atei care, deși nu citesc Biblia sau o studiează, respectă normele creștine, fără să știe.

| Steregoi explică (pentru anonim_4396):

Niste ipocriti. Ateii fura si imprumuta din valorile crestine si nu recunosc. Ateii nu au valori morale clare zicand ca "morala e relativa" si astfel ateii nu vor fi niciodata uniti asa cum se vede ca lumea majoritar atee e divizata in natiuni si se divizeaza tot mai mult.

Ei zic ca evreii au imprumutat au dres dar omit ca si evreii si-au renegat propriul Dumnezeu.

Dumnezeu s-a dus la toata lumea inclusiv la sumerieni si s-a intamplat ca doar Avraam un canaanit sa accepte misiunea data de Dumnezeu.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Ei isi fac singuri viitorul, daca nu-l accepta pe D-zeu in vietile lor asta e dar ei au existat cu un scop la fel ca toti oamenii. Desi nu pot primi mantuirea au si ei rolul lor in omenire caci e scris ca chiar si vrasmasul si nenorocirea vine de la Domnul ca sa se implinesca Scripturile. Chiar si Iov a zis dupa ce a pierdut totul: Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, slavit sa fie numele Sau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu pui mana pe carte sa inveti n-ai viitor in nici-un fel.

Cu 4000 ani in urma oamenii nu puneau mana pe carte si aveau cu ce trai. Scolile au aparut cu cateva sute de ani in urma in timp ce marea majoritate nici nu stiau sa scrie si sa citeasca si aveau cu ce trai.
Sa trecem peste scoala si munca. Bogatii nu au loc de munca si trec prin scoala ca rata prin apa. Bogatii zic saracilor sa faca scoala ca sa invete sa fie sclavii lor calificati.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns (pentru mitosis):

Idolul ala de piatra cu moaca de bidon turtit?

| Steregoi explică (pentru mitosis):

Cica Allah i-a omorat pe aia care au facut vitelul pe timpul lui Moise si apoi imediat i-a inviat. Acum Allah nu mai inviaza pe nimeni.

Daca Alah inseamna D-zeu atunci scuze, totusi fiecare are sau nu zeul sau, exista un singur zeu pentru toti chiar daca crezi sau nu in EL, Multi isi fac un D-zeu fals de piatra eu la asta ma refeream. Si totusi, Alah si D-zeu sunt aceeasi persoana? Credeam ca e idolul Turcilor. Am auzit de Iehova, Mantuitorul, Mielul dar nu de Alah.

Pai si "Dumnezeu" este format din cele doua cuvinte grecesti "dumnes" si "zeus"; "singurul" si "zeu". Dumnezeu se treduce prin singurul zeu, coincidenta cu Allah care cica inseamna acelasi lucru.

Hai ca nici nu esti fraier. Scuze ca-ti zic asa dar ar fi bine sa nu comentezi fara sa stii. De unde ai scos "Domine deus" adica culmea, "domnule zeu"?! tu-ti bati joc de mine?

Exact, poate o insemna si YHWH, oricum s-ar pronunta, dar asta nu inseamna ca Dumnezeu nu este un nume format din cele doua cuvinte grecesti. Ce nu intelegi? Inseamna acelasi lucru doar ca in limbi diferite.

| Steregoi explică (pentru mitosis):

Daca e s-o luam asa oricine are un viitor: in pamant sau pe pamant. laughing
O oaie stie un lucru bine fara sa stea sa-si puna prea multe intrebari: daca mananca iarba simte ca traieste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Steregoi):

Traim in 2018, programarea e la fel de importanta precum cititul, iar fara bani nu mai ai ce manca. Acum 4K ani nu era asa dificil sa-ti procuri hrana, apa etc. Acum totul e taxat, aerul ramanand singura resursa libera (in afara de China si India, de la poluare e raritate)

Pai era mai bine cu 4K ani in urma, nu?

Si ce dovada ai ca nu provine din graca? Si cuvantul biblie provine din greaca si inseamna "carti".

Eu am citit, nu din biblie am citit ca asta inseamna dar am citit, am gasit aceeasi definitie sau traducere din greaca in 2 carti.

| Steregoi explică (pentru r3r3r3r3r3r3):

Traducere sau netraducere Dumnezeul adevarat este cel care a facut Universul si pamantul si pe toti ingerii si tot ceea ce este pe pamant. Allah nu se identifica sau nu este identificat in mod clar ce e cu el si ce scopuri are. Allah este o versiune neoriginala si modificata si falsificata a lui Dumnezeu. Coranul este o versiune modificata si falsificata a Bibliei. Coranul este inspirat de Diavol ce i-a dictat lui Mahomed care a fost un om care s-a batut cu dusmanii lui si pentru ca a fost scris dupa ce a fost sigilata Biblia si ultima carte a Bibliei adica cartea Apocalipsa 22:18:"De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta". Coranul este un imn si o poezie.