| Steregoi a întrebat:

Necredinta e o boala?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
20 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Nu, e o alegere.

| DarkAndDreary a răspuns:

Nu.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu, nu este o boala este doar ateism.

| Dandanache a răspuns:

Nu exista in patologia medicala nicio boala cu numele asta. Doar in vocabularul unor fundamentalisti intoleranti.

| Steregoi explică (pentru Ionut1492):

Exista si credinta neoarba. Exista si credinta stiintifica asa cum exista ateism stiintific. Am scris si o carte numita: "Dumnezeu explicat prin stiinta." Daca vrei ti-o trimit gratis ca sa te mai delectezi si tu nitel. Daca vrei astept sa-mi dai o adresa de mail in mesaj. Citind cartea scrisa de mine poti ajunge cu mintea pana dincolo de Univers. Star Trek e nimic pe langa cele scrise de mine in cartea asta. laughing

| CatalinaAndreea1996 a răspuns (pentru DracuIa):

Mai du-te dracu de handicapat.Tot tu intrebi si tot tu raspunzi.

Daca nu mai era Dumnezeu tu nu mai erai azi.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Steregoi):

Eu cred ca pe el l a nascut maica sa, dupa ce a facut sex cu taica su... nu dumnezeu

In Biblie scrie despre constiinta universala despre moralitatea implementata de Dumnezeu in orice om. In tarile nordice oamenii tin cont mai mult de aceasta moralitate daruita de Dumnezeu chiar daca ei nu cred in Dumnezeu. E ca si cum cineva gaseste masa imbelsugata dar nu-si pune problema sau ignora pe cine a pus acele bunatati pe masa.

Faptul ca crestinismul nu a disparut este inca o dovada ca Dumnezeu exista.

Daca ai fi citit atent Biblia ai fi inteles ca Dumnezeu are un scop principal care a avansat spre indeplinire. Profetiile care se implinesc azi sunt inca o dovada ca Dumnezeu din VT si din NT exista si va exista vesnic.

| Steregoi explică (pentru suntserios):

Toti suntem nascuti din "eterul" ce umple golurile materiei adica din Dumnezeu am aparut toti si totul.

A scris unul pe aici despre "spiritul Universului". Ori e spirit ori e materie.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Steregoi):

Troll ieftin

Probabil stii proverbul: pentru un copist sau un hot ca tine nu exista oameni cinstiti. Toti au imprumutat, toti au... Si sumerienii de unde au imprumutat baiete? Esti adeptul lui Mclaren?

Daca esti asa de tare in istorie, pana cand au fost sumerienii si de cand e Dumnezeu?

Întrebări similare