Dar ateismul nu inseamna ca dumnezeu nu exista sau ca zeii nu exista, orice crestin este ateu pentru zeii in care nu crede,acel crestin nu afirma ca nu exista sau ca ori nu are cunostine despre acel zeu ori nu poate afirma daca exista acel zeu,desi crestini sunt atei -agnostici pentru toti zeii in care nu cred, Neil deGrasee Tyson explica faptul ca termenul de ateism inseamna o lipsa, el spune ca nu poate exista un termen pentru o lipsa si doar pentru o afirmatie, eu unu nu ma laud ca nu exista dumnezeu, nici un ateu nu se lauda ca nu exista dumnezeu, in fapt nu am cunoscut vreun ateu care sa spuna eu nu cred 100% ca nu exista zeii din contra peste 90% din ei sunt agnostici sau ateu de facto, tu vorbesti de ateism gnostic, a fi ateu nu este o lauda, a fi ateu este omorat in peste 20 de tarii,fiind o pedepsa cu moartea,a fi ateu inseamna a fi batjocorit, a nu avea drepturi =in usa nu poti avea o functie publica, a fi numit satanist a fi considerat imoral, pagan, desi nu vad ce lauda poate fi in fapt atei sunt cei mai prigoniti oamenii in cam toate tariile din lume
Ateii se mandresc.
https://www.youtube.com/watch?v=6xU6ckzbpL8&t
Uita-te la tot, sa vezi acei doi atei, Lawrence Krauss si Micahel Shermer cum se falsesc, isi dau aere de superiori, dar se oftica si paniceaza cand ceilalti doi din partea opusa vorbesc.
Nu vad unde critica dur ateismul. Nu vad unde critica ateismul.
Ai putea specifica minutul? Cred ca urmarim filmulete diferite.
Nici tu nu esti convins.
Asa fac toti cei care nu sunt convinsi ca exista spiridusul biblic, incearca sa-i convinga pe altii.
Ateu, ~ee [At: MAG. IST. III, 368/18 / V: ~eiu / Pl: ~ei, ~ee / E: fr athée, lat atheus] 1-2 smf, a (Persoană) care neagă existența lui Dumnezeu. 3-4 smf, a (Persoană) care neagă existența oricărei divinități. 5-6 smf, a (Persoană) care aderă la ateism (3).
(Persoană) care neagă existența oricărei divinități!
"Dar ateismul nu inseamna ca dumnezeu nu exista sau ca zeii nu exista, orice crestin este ateu pentru zeii in care nu crede"
Le incurci rau de tot.
Omule repet orice crestin e ateu fata de alt zeu in care nu crede, nu incurc nimic
Ateismul este opusul teismului,[8][9] cea mai generală formă a credinței în existența a cel puțin unei zeități.[9][10]
apropo definitia de pe dex e total eronata, cuvantul ateu vine din greaca
Cuvantul "ateism" provine din grecescul atheos (greacă ἄθεος), însemnând „fără Dumnezeu",
https://ro.wikipedia.org/wiki/Ateism
Deci? Absenta raspunsului imi confirma ca delirai cand ai scris comentariul respectiv.
"Cum poate fi un om ca asta asa intelept comparativ cu un cacacios de pe TPU care sare-n sus sare-n jos ca nu exista Dumnezeu cand el nu are nici un studiu, facultate, nici limba romana nu o stie corect?"
Nu-ti trebuie facultati sau nu stiu ce cunostinte pentru a intelege lipsa de logica a povestilor religioase si scopul lor. Doar o minima inteligenta, logica si bun simt.
Chiar crezi ca e nevoie de doctorat sa-ti dai seama ca rahatul pute? Iar tampeniile astea de povesti religioase duhnesc mai rau ca un rahat.
RAY întreabă: