anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

NewlifeForJesus tu scrii de dumnezeu cand mi-ai dat ignore asa mult isi iubesti aproapele?

19 răspunsuri:
| DomineRex a răspuns:

Si mie mi-a dat ignore cand i-am spus ca Dumnezeu e rau si i-am spus si argumentele.Ce sa ii faci e comunist si fascist nu suporta opozitia.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Join the club! Asta da ignore oricui il combate cu argumente, asa ca...nu te agita prea tare! Vine Craciunul, ce puii mei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DomineRex):

Ai observat ceva amuzant, intrebarile lui nu primesc raspuns a dat ignor la toata lumea

| DomineRex a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing mai putin catorva crestini care au aceeasi parere cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ardnaxur1961):

Ce sa fac de craciun? satanisti moderni ucid gaini prin cimitire eu ce sa fac?

anonim_4396

Ce parere ai de satanisti moderni?

Pai sunt atei au un singur Dumnezeu propia lor persoana si majoritatea regulilor si le fac dupa legea naturii.Propun anarhia cu care eu nu sunt de acord dar nu simt nici ura nici simpatie pentru ei.
Daca vrei sa vorbesti cu ei intra aici http://www.bisericasatanista.org/ poti sa ii critici cat vrei pe siteul lor :)).

anonim_4396

Sigur si ma baneaza pe loc diavoli aia, eu le cunosc gandirea ca darwin evolutia nu ai tu fire in cap cate crime au aia la activ

anonim_4396

Http://forum.atei.ro/ si astia te baneaza daca intrebi cei energia pe bune, oamenii plini de ura care cred ca stiu totul, restul sunt gunoaie

Ei fac tot ce pot pentru propia placere binele celor din jur nu ii intereseaza.De banat nu o sa te baneze dar o sa te trateze cu mare dispret si aroganta.
Cat despre crime te referi la omoratul unei gaini sau omucideri?
Satanistii traditionalisti sacrifica si oameni si le beau sangele si alte prostii, iar tintele lor sunt oamenii neinsemnati de care nimeni nu le pasa cum ar fi un cersetor tigan de pe strada.Am vazut ceva din regulile lor despre alegerea tintelor umane intr-un documentar facut de un fost satanist care acum e crestin dar inchis pe viata pentru ca si-a omorat familia si un vanzator...

E reactia naturala a omului, de obicei omul nu suporta opozitia si critica. Daca te uiti in istorie marea majoritate a popoarelor au fost totalitare tocmai din aceasta cauza.

anonim_4396

Daca as putea te-as clona, gandesti fb

Nu cred ca ai fi spus asta si acum 2 ani cand eram un crestin convins care ar incerca sa te conving sa crezi in Isus laughing.Ce sa faci religia o mostenesti de la parinti, nu m-am nascut intr-o familie ortodoxa ca daca m-as fi nascut ortodox acum as fi crezut la fel de superficial si fara cunostinte despre Dumnezeu ca marea majoritate a crestiniilor din Romania.

anonim_4396

Eu de mic m-am indot de tot serios mereu am fost septic, mi-a placut astronomia am descoperit evolutia si asa am devenit ateu, anul asta l-am descoperit si pe buddha care mi-a dat o gandire pozititva, ambitite, si un motiv sa traiesc viata asta care este plina de suferinta

Ma eu cred ca trecutul si prezentul existentei umane, nu are nici o insemnatate obictiva, scop, adevar comprehensibil sau vreo valoare esentiala.Asta a fost rezultatul parasirii credintei crestine pentru mine, mi-a luat sensul vietii, orice alt scop acum mi se pare inutil, deoarece nu este etern, iar orice nu este etern este inutil.
Ia spune acum care este scopul tau in viata?

anonim_4396

Am mai multe scopuri in viata pe o durata mica de timp

Ma poti sa iti creiezi multe scopuri atat timp cat te face fericit chiar daca toate scopurile in final nu au nici un sens.

Ma poti sa iti creiezi multe scopuri atat timp cat te face fericit chiar daca toate scopurile in final nu au nici un sens.Dar e ca si cum te-ai mintii pe tine, eu personal prefer sa fiu sincer cu mine insumi de asta am si renuntat la Dumnezeu.

anonim_4396

Asa e in final tot mor