| StOcea a întrebat:

Nu cred că v-aţi gândit vreodată din această perspectivă.
Aţi murit şi aţi ajuns în Rai. Apoi aflaţi că toate rudele voastre şi cei mai buni prieteni sunt în Iad.
Vă întreb conştiinţa voastră ar putea să suporte aceasta o eternitate? Voi aţi putea să vă simţiţi bine când ştiţi că toţi cei dragi suferă îngrozitor, în timp ce voi staţi bine mersi pe un norişor?
Oare?

17 răspunsuri:
| unudinbucale a răspuns:

De ce ne intrebi asta?!?!

| georgiana1316 a răspuns:

Nu,dar din aceasta cauza Dumnezeu a creat Raiul si Iadul. Pentru a fi mai multi credinciosi.Noi daca vrem sa nu ne despartim de cei dragi trebuie sa ii indemnam spre dreapta credinta si atunci vom fi toti impreuna. Sper ca te-am ajutat, iar daca vrei mai multe date ma gasesti pe focaalba.Pa!

| InuIo a răspuns:

Eu as putea suporta un timp dar o eternitate nu stiu. Oricum daca ei merg in Iad sigur ca acolo merg si eu. Si sper ca chestia cu mai multe vieti este adevarata pentru ca mas cam plictisi sa stau o eternitate facand nimic pe un nor sau cine stie unde.

| ROB3RT89 a răspuns:

Ce imaginatie bogata aihappyNu vad de ce ar ajunge toti in iad si eu in rai... Daca se intampla invers? Acum sa-ti raspund frumos la intrebarehappyDaca prntr-o eroare de calcul sa-ar intampla exact cum zici tu, bine inteles ca nu ma-as simnti bine sa-i vad pe alti ca sufera si eu stau bine mersi, chiar de ar fi persoane necunoscute nu neparat prieteni sau rude.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu inca n-am murit si nu cred in basme de astea, da sa zicem ca am ajuns acolo cum sami recunosc rudele fara trup? doar sunt suflet si inca ceva unde sa le caut sunt 160 de miliarde de suflete pe acolo imi ea o vesnicie sa le gasesc, treaba lor ce imi pasa mie ca au ales sahara in loc de antartica eu as alege pamantul as fugi din rai, pe pamant poti fi bogat sau sarac tu alegi daca esti trantor, betin, fumator te vei zbate mereu in saracie, cred ca rauil este pentru oamenii care se multumesc cu basme si nu cu ceva real

| Vladuthz a răspuns (pentru unudinbucale):

Pai de ce nu? E o intrebare buna. Daca mama ta este o persoana rea, dar cu toate astea tu o iubesti din toata inima, si ea ajunge in iad pe eternitate si tu in rai, poti sa te bucuri de rai stiind ca mama ta arde in iad pentru eternitate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le-as intinde o scara sa vina alaturi de mine pe norisor. Dar de ce trebuie sa imi pese de altii cand mie mi-e bine?

| ROB3RT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte frumos"Dar de ce trebuie sa imi pese de altii cand mie mi-e bine"mentalitatea romanuluihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Din pacate, asta e lumea in care traim, fiecare pentru el. Nici mie nu imi convine, insa fiecare cum isi asterne asa doarme.

| samiZiciPompier a răspuns:

De aia e bine sa te gandesti dinainte. Cand stii ca ai rude si prieteni care ar putea ajunge in iad, vezi cum faci sa ajungi si tu cu ei acolo laughing

| ROB3RT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Gresesti! Dar cu faza"insa fiecare cum isi asterne asa doarme"ai dreptate! Sa sti ca nu sunt toti la fel, pe 2/10 oameni de poti baza la nevoie si sunt chiar oameni, omeni in adevaratul sens al cuvantului. Daca zici ca nu iti convine trebuie sa fi de acord cu asta! Lumea in care traim este foarte frumoasa, dar sa stii sa-ti alegi prieteni si sa-ti faci un rost in viatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.nu m-as simti bine.nu ma simt bine si nu vreau sa cred in acel loc de pedeapsa vesnica. vreau sa cred ca in intelepciunea lui bunul Dumnezeu va sti sa rezolve problema in asa fel incat dragostea lui cea mare pentru lume sa nu fie umbrita de asa zisele chinuri fiindca nu acesta este caracterul Domnului.iar jertfa mantuitorului sa rusineze acuzatiile si rautatea blasfemiatorului.

| DorelSudoru a răspuns:

Imi dau seama de cum gandesti de la partea cu norisorul deci nu mai are rost sa-ti raspund

Răspuns utilizator avertizat