"de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere."--huh tu kicnesti un numar de omaeni...SI mai zici ca uni au apucaturi infantile
P.S: Cum de el a primit inteligent, folositor si pe @SaintOcea Am vazut cu Nefolositoru' si stupidu'? Va deranjeaza parerile altora?
Probabil ca nu siti sa acceptatii si sunteti incuiati, si acum da am sunt apucaturi infantile dragul me
u
Mai care nici in fund nu te doare de ce e in jurul tau, uite asa cum sunt am inteles chiar si ce ai vrut sa spui printr-un numar de OMAENI.ai vrut sa zici oameni.nu-i asa? doamne cat is di distept.da nici cu tine nu mi-e rusine.te-ai uitat cate voturi care se bat cap in cap am eu? si toate cate doua sau trei? de unde cred ca cineva, cinevaaaa are ceva personal cu mine.sunt deschis la discutii dupa cum vezi.stiu sa-mi cer si iertare, cand e cazul.stiu sa dau fundita si ateilor cand ma satisfac raspunsurile lor.
Eu iti dau dreptate ar trebui creata o sectiune pentru atei pentru ca asa cum ai spus si tu mai sus este plin de astfel de postari in sectiunea religie.
Și ateismul e religie. Problema nu e prezența lor la această rubrică, ci modul lor de exprimare la adresa altor utilizatori, mă refer la o anumită categorie de ateii, nu la toți. Pârâții în general folosesc acel limbaj de care pomenești tu.
Minciunile ateiste
Sunt usor glumeag, deoarece nu m-am convins, in mod direct, din cauza persoanei respective. Ci datorita faptului ca persoana respectiva e prima, de care iau act, care incearca sa sustina contrariul! Conversely, rezulta ca alte persoane nu au incercat pana acum sa sustina contrariul, prin urmare e justificat de concluzionat ca ateistii chiar sunt rai, indaratnici, violenti ca limbaj si subversivi, cu.e.d!
Dar hai sa fim mai lipsiti de prejudecati decat dracul si sa lasam loc si de posibile exceptii! Si sa vedem cine are sanse de a se incadra la acest statut. In acest sens, voi comenta unele componente ale ideologiei ateiste.
Multi ateisti incep prin a sugera ca ateismul ar fi un fel de `orientare` intelectuala… asa cum homosexualitatea ar constitui o legitima orientare sexuala (hence tendinta multora dintre acestia de a simpatiza cu homosexualii, ceea ce nu este evident de inteles decat vizavi de demersurile discriminative ale unor oameni pretins religiosi. Este interesant ca ateistii nu au niciun cuvant de spus de saraci, bolnavi, batrani, handicapati, analfabeti, victime ale violentelor, abuzurilor etc… minoritati parca mult mai defavorizate decat homosexualii). Desigur, in afara identificarii genei care determina ateismul, suntem lasati cu impresia ca `asa ar fi ei`… si ca nu cumva ar fi vorba de o optiune.
Ateismul E cam in genul ca tiganii sunt acceptati deja ca o minoritate. Iar eu vreau sa ma proclam minoritate, anti-tigan, si sa am aceleasi drepturi ca minoritatea tiganilor… chit ca toate drepturile pe care le cer implica anularea drepturilor minoritatii tiganilor
Bart arata fundul doar necredinciosilor.Programul este inca in faza Beta si nu a gresit decat o data.La satanisti se intoarce si cu fata.
Deoarece ideile tale preconcepute despre credinta, sunt total gresite.
Cine este Iisus Hristos?
Re:
Cel mai mai mare Om din istorie, care a schimbat lumea
Iisus Hristos. El este, fără urmă de îndoială, persoana cea mai influentă din istorie. Milioane de oameni declară adevărurile religiei care Îi poartă numele.
Dar cine este de fapt Iisus? Un renumit învățător religios? Un martir din vechime? Mulți dintre contemporanii noștri nu știu sigur. Până și teologii se întreabă dacă Iisus al istoriei este Hristosul credinței creștine. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de o înțelegere clară a persoanei și lucrării Celui pe care milioane de oameni Îl numesc Mântuitor.
Viața complexă și provocatoare a lui Iisus din Nazaret: nașterea Lui unică, puterea Lui uimitoare, învățăturile Lui controversate, moartea Lui șocantă și învierea Lui care a schimbat lumea.
Poate ateismul sa il scoata din istorie?
Re
Mai degrabă-şi va întoarce Dunărea cursul îndărăt
Categoria "Religie" nu e o categorie a credincioșilor, se vorbește DESPRE religie, larix. Și după ce că sunt enșpe mii de categorii, "Ateism" ar mai lipsi. Și cine a spus că pe atei nu-i interesează religia? Că nu cred în dzău e altceva, dar ca să devii ateu trebuie' să studiezi religia. Mie-mi place să citesc despre asta, să mă informez, plus că aici e mai amuzant decât la T/A.
Știi,ateii,chiar dacă crezi sau nu, știu mai multe despre Dzeu decât creștinii.De ce? pentru că noi ne-am informat,sau mă rog,măcar o parte,și,după ce ne-am informat,am ajuns la concluzia că Dzău nu există.
*Categoria asta nu a fost făcută doar pentru creștini,de fapt nu a fost făcută pentru asta, ci a fost făcută ca să primim păreri despre religii, eventual Dzău.
De când tot occidentul crede asta! Adică, de la început. Află cum a luat ființă ateismul? Ce înseamnă cuvântul ateu? Ce ideologie are? De cine a fost promovat?
Să-ți dau ceva ajutător, caută să citești despre totalitatea religiilor teiste și ateiste și te vei convinge singurel.
"Știi,ateii,chiar dacă crezi sau nu, știu mai multe despre Dzeu decât creștinii"
Anumiti atei si anumiti crestini.Nu generaliza ca nu tine.
Da' eu zic direct sa facem cate o categorie pentru. fiecare relgiie din lume daca tot e asa. Una pentru crestini, una pentru budisti, una pentru satanisti...
Nu, acum serios, chiar nu vad care e problema voastra cu ateii, se afla in tema discutiei si isi zic parerea la fel cum faceti si voi. Nu va convine, asta e viata.
Nu drăguță, aici nu-i pe " așa cred eu ", probabil, părerea mea contează mai puțin, pentru unii. Așa au considerat cei care se ocupă cu astfel de lucruri, și să nu crezi că vreau să te manipulez, te îndemn să cercetezi singurel.
Religie inseamna a crede in ceva un ateu nu crede in nimic sincer am cautat destul ma convins teoria evolutiei plus ca imi place astronomia si fizica sunt destul de convins de cea ce cred bazate pe dovezi nu povesti
Sunt multe cărți de specialitate, de ex. " Și celelalte religii? "
În această carte sunt amintite foarte multe religii teiste și ateiste. Cercetătorul religiilor Christoph Elsas a cules și prezentat sute de definiții în studiul comparativ al religiilor. Conform lui și nu numai, în cadrul acestei discipline nu există nicio concluzie unică și definitivă. Există multe definiții ale religiei. De exemplu: Cuvântul latin " religio " folosit de romani este înțeles de Cicero ca fiind respectul atent față de ceva important. În greacă, " eusebeia ", reprezintă teama de Dumnezeu, pietate. Cuvântul arab " din " subliniază aspectul juridic. Cuvântul indian " dharma ", înseamnă ceea ce trebuie să împlinești. Chinezescul " chiao ", Japonezul " kyo " și coreeanul " hak ", se referă la doctrină etc.
Acum înțelegi? Ateismul este o religie în toată puterea cuvântului. În lume, ateismul are chiar și biserici.
" ateu nu crede in nimic ". Ai vrut să zici; ateul crede în inexistența zeilor.
Nu generalizam.Dar cei mai mulți dintre atei știu mai multe despre Dzău.
RAY întreabă: