Ar fi bine...dar trebuie sa ii convingem pe artagosii aia sa nu se mai implice in asa ceva. Acesta este primul pas.
Care e problema ta? Toţi au dreptul la o părere şi la libera ei exprimare.
Cenzura şi dictatura sunt de domeniul Inchiziţiei. Ai greşit doar cu câteva secole.
Bai preacuviosule, daca veti fi numai voi credinciosii intrati in faliment, inchizitorule.
Pe mine ma deranjeaza foarte tare, atunci cand credulii aia vin cu teoriile lor total fara logica, doar ca sa "ne bage in cap, ca Dumnezeu este invizibil si ca putem crede si in farfurii zburatoare", spunea o fata de pe aici, si mutli care isi bat joc de categoria asta. Pai frate, categoria asta e doar de religie, nu anticrestinism. Sa ma fereasca Dumnezeu, daca am mai vazut artagosi ca aia, care pur si simplu nu au alta cateogrie si vin peste noi. Daca tot sunt atei, mai bine ar tacea dracului, in loc sa tipe in gura mare, si sa isi vada de drum. Apoi nu am dreptate?
Da,sunt de acord cu tine!
Pe mine ma deranjeaza ca atunci cand vreau sa adresez ceva credinciosilor atunci si ei vin cu teoriile lor si ne cred pe noi niste ratati si oameni fara logica!
Da stiu. Se cred buricul pamantului. Iar cand vad asa teorii sataniste, apoi incep si fac ca toti dracii . Nu e normal, pe cuvant. Sa stea naibii in alt loc, daca se cred atat de inteligenti. Ca ei chiar nu trebuie sa fie bagati in seama de noi, crestinii. Sa ii lasam sa vorbeasca cat vor.Ma doare insa, atunci cand cineva serios, pune o intrebare si da funda unuia care pur si simplu scrie niste enormitati pagane.
Pai nu-i asa? Hai sa vorbim despre Jediism pentru ca este si aia o religie http://en.wikipedia.org/wiki/Jediism
23-year-old Daniel Jones founded the "International Church of Jediism"
asta de 23 de ani inselat de satana saracul se crede jedai. :))
Total gresit, tu chiar nu stii prin ce perioada trec romanii acum?
Stii cum este sa ai 15 ani si sa n-ai ce manca, sa te pui cu burta goala in pat seara iar a doua zii sa aflii ca au mai aparut si alte probleme si va iesi soarele pe strada ta abia peste vreo 3 luni posibil? (urmand sa dureze o saptamana)
Ce bine o fi traind adolescentii astia, parintii lor doar au 20000 milioane datorii si n-au nici macar paine pe masa cateodata (fara vise la vreo casa, sau masina la varsta de 18 ani. pentru ca nici parintii nu au asa ceva ).
Iar pe ei ii doare fix intre picioare, se duc si se distreaza prin cluburi si ucid matze in scari de bloc ca sa fie satanisti.
N-au ei nici o treaba cu grijile . sunt o gramada de familii in situatia asta si cine ii ajuta? Bancile care ii baga in si mai multe datorii.
Consumi timp cu atei a? mai bine te duci si bagi o rugaciune.
Se numeste libertate de exprimare. Vreti sa vorbiti numai voi? Bun, faceti-va alt site. Problem solved!
Stii de ce nu vorbeste Dumnezeu cu oamenii?
Crestinii spun : nu sunt demn sa te aud Doamne, tu vorbesti cu mine dar eu nu te aud. (asa ca trebuie sa ma rog mai mult ca sa imi aplific nebunia si sa am halucinatii cu ceea ce vreau sa aud de la Dumnezeu)
Cum ti se pare explicatia asta?
1 fiecare se exprima liber
2 a te exprima nu inseamna ca esti impotriva crestinismului
3 eu cred ca la categoria asta poate oricine sa se exprime nu scrie acolo religia ortodocsa, religie crestina si religie desi categoria e pentru toata lumea
4 nu cred ca esti impotriva lui dumnezeu daca nu crezi in el, voi crestini sunteti impotriva la 2700 de zeii?
Isus spune, cu toti suntem frati indiferent de sex,rasa, religie etc, de unde oamenii lui diavolu aberezi grav, voi crestini sunteti pacatosi nu sfinti, in plus isus spune raul vine din exterior nu din interior citeste biblia
Există
nenumărate,
site- uri creștine!
Poți să accesezi,
asemenea site-uri,
că nu te oprește nimeni!
Cum am mai zis si in alt post: Efectul Placebo. Pana la urma, este normal ca dumnezeu sa se ascunda, nu? Doar nu ar vrea sa ne influenteze... Sau sa para credibil. Too mainstream.
Nu, categoria religie este pentru a discuta despre religie, indiferent ce parere aveti. Daca voi vreti sa va creati un loc unde sa vorbiti intre voi, afla ca exista skype.
Bine de acord, dar atunci cand se pune o intrebare pentru credinciosi se ce necredinciosii se baga cu dovezile lor aiuratice!
Fiindca spuneti niste lucruri foarte ilogice. Ne da eroare cand va auzim.
Nu stiu cine pe cine nu intelege, dar la un numitor comun nu putem ajunge!
Da nu o sa izbutiti caci Dumnezeu este adevarul.
Iisus a spus:"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata"
El ne-a promis ca va fi cu noi pana la sfarsitul veacurilor.
Si a mai spus:Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra.