| Maxim96 a întrebat:

Nu credeti ca categoria religie e mai mult pentru necredinciosi decat credinciosi.Nu poti pune o intrebare adresata credinciosilor ca sa nu sa se implice vre-unul cu raspunsuri impotriva lui Dumnezeu.Nu credeti car ar fi bine ca ateii sa aiba o categorie aparte si sa lase in pace pe crestini?

61 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Ma ce lipsit de carte mai esti.Cine tio zis ca Dumnezeu este invizibil? El se vede bre da tu nu-l poti vedea ca esti un zid surpat o fantana fara apa, si un rau sec de asta e invizibil.

| Hombre a răspuns (pentru Maxim96):

"Da nu o sa izbutiti caci Dumnezeu este adevarul.
Iisus a spus:"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata"
Si eu spun ca minte, am zis, cine are dreptate?
"El ne-a promis ca va fi cu noi pana la sfarsitul veacurilor."
Asteapta, cine te tine?
"Si a mai spus:Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra."
Desigur, doar voi sunteti impotriva voastra, atunci cand va atacati reciproc sustinand ca religia voastra e mai adevarata decat celelalte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel de credincios esti ma tu ca te-am vazut ca minti pe site? Ce fel de credincios esti tu ma ca vad ca respecti acele dogme false? Ce credincios esti ma ca incercri sa le bagi la altii religia ta pe at intr-un mod indirect? Ce fel de credincios esti tu ma ca esti la RELIGIA FALSA? RUSINE esti demn de dezgust!

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe dumnezeu il vede numai cine are carte? Pai analfabetii cum il vad, au instrumente speciale. thinking

| ErrorFound a răspuns (pentru Maxim96):

Esti prea indoctrinat ca sa intelegi alt ceva...Eu o las balta.

| Maxim96 explică (pentru ErrorFound):

Dar tu ce vreai sa-mi demonstrezi mie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

La fara carte ma refeream la faptul lipsei de cunostinte in domeniul bibloc care vorbeste lucruri clare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate in ceia ce spui.Acesti atei nu lipsec nicaeri.Desi sunt putini da asi baga nasu unde nu le ferbe oala.Da marog asta si trebuie sa fie.Biblia spune despre ei.Sunt niste fii ai pierzarii vor pieri toti in o buna zi.Ti se pare ca ei sunt bucurosi de asta?

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tocmai in sensul acesta te-am intrebat de analfabeti, ei cum il vad, pentru ca nu au citit biblia?

| Hombre a răspuns (pentru ErrorFound):

Si cum spuneam:
"Si a mai spus(Isus):Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra."

Desigur, doar voi sunteti impotriva voastra, atunci cand va atacati reciproc sustinand ca religia voastra e mai adevarata decat celelalte.

| ErrorFound a răspuns (pentru Hombre):

Celelalte? Deci si Dumnezeu sustine ca sunt mai multe religii adevarate...interesant...

| Hombre a răspuns (pentru ErrorFound):

NU ai inteles. Citeste mai atent raspunsurile pe care i le-am dat lui Maxim 96.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Eu nu-i am zis ca cine nu citeste nu poate vedea pe creator! Orcine are inima curata il poate vedea fie analfabet fie scolit fice ce o fi inima omului e tinta.Ma erti ca nu team inteles

| sabrina103 a răspuns (pentru NOname):

Inchizitie nu mai exista. Dar cenzura si dictatura da. De ex Iranstat islamist sau Coreea De nord stat ateu

| sabrina103 a răspuns (pentru RAY):

Imi pare rau sa-ti spun dar sunt sigura ca ai nu citi Biblia sau macar o carte istorica buna. Frati in credinta sunt numai cei care il recunosc pe Isus ca Domn si Mantuitor. Ceilalti pot fi prieteni, rude, dusmani etc. Apoi i-a certat pe farisei pentru ca ei erau curati pe exterior sau fizic, insa erau plini de viclenie, mandrie etc in interior.

| Veliar a răspuns:

Cel mai mult imi place la aceasta categorie, intrebarile puerile pe care si le pun marionetele astea.Se pare ca influenta noastra asupra gandirii omului este una destul de mare devil

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Salut, imi place ca esti documentat. Multumesc ca ti-ai batut capul sa ma inveti ceva dar nu este nimic nou. Chiar am citit o parte din vechiul testament pana m-am plictisit de macel. Noul testament l-am citit si pe el in proportie de 60%.
2, 2 miliarde de crestini din care 95% sunt doar declarati la biserica si fiecare cu nebuneala lui.
Raman la ideea mea ca 5% din crestini sunt adevarati.
Cum poti sa spui ca astazi lumea traieste dupa legile lui Dumnezeu cand se *** in cur la orice colt de strada 2 gay pe langa multe altele? laughing
"asa cum si eu am simtit acum 1 an cand m-am aflat fata in fata cu propria mea moarte si m-am intors inapoi la Dumnezeu pentru totdeauna" te rog sa nu cazi in depresie cand se va termina acest totdeauna pentru ca asa am spus si eu.
Omul speriat de moarte ar face orice sa ramana in viata si desi ramane in viata din noroc sau orice altceva da vina pe Dumnezeu si devine nebun dupa Dumnezeu.
Dupa care peste vreo 2 ani incepe sa isi dea seama ca totul a fost in capul lui.

| chelstone a răspuns (pentru Maxim96):

''ne cred pe noi niste ratati''
Pai vezi mai ca suntem si noi credinciosi?! laughing

| ChuckNorris42 a răspuns:

Da,,,Nu credeti ca ar fi mai bine sa nu aibe toata lumea dreptul la exprimarea opiniei? Sa isi exprime opinia doar cei care gandesc exact ca mine?". Nice