| mentholinks a întrebat:

Nu e ciudat ca toti credinciosii vor sa traiasca cat mai mult pe aceasta lume in loc sa astepte cu nerabdare ziua in care vor pieri?

11 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Dar cand mori nu mai sti nimic.Ramai in pamant.Invierea celor buni va avea loc dupa sfarsitul sistemului rau de lucruri si va fi pe pamantul care va fi transformat în paradis.Eclesiastul9:5,6,10,Psalmi37:9-11

| T0T a răspuns:

Ceva ce nu se știe cu certitudine, în cazul ăsta moartea, este reprezentat de necunoscut și cât ai crede în ceva necunoscutul e extrem de greu să îți ofere siguranță. Acum fiecare cu învățăturile pe care le aplică, în majoritatea cultelor viața a fost dată ca să fie trăită cât mai mult.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu,pentru ca cel putin de viata asta cu totii suntem siguri ca e reala.

| anonim_4396 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Poate traim in Matrix, ce stii tu laughing

| J0B0MAT a răspuns (pentru anonim_4396):

Eee..lasa ca nici tu nu stii.

| R0R0 a răspuns:

Nu, nu e ciudat fiindca stim ca nu vom reveni in acest loc inca o data, asa ca incercam sa il descoperim cat mai mult

| Anonimuserr a răspuns:

Oricine doreşte să trăiască cât mai mult. Şi credincioşii, musulmanii, şamanii etc. Să fii nebun, idiot să nu îţi doreşti asta. Cu asta am spus tot. Când ne-o veni sorocul la fiecare nu vom avea de ales. Cum ne este scris de sus.

| Seba2013 a răspuns:

Noi credinciosii, nu pierim niciodata, ne place viata.
1 Ne bucuram de viata data de Dumnezeu.
2 Si da asteptam cu nerabdare ziua in care vor invia mortii.

| Dorotheea21 a răspuns:

Mda. Iar voi ateii, va sinucideti in masa. laughing
Ce treaba are religia, cu dorinta cuiva sa traiasca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti bate capul cu religiosii. Ai mai mari sanse sa iti inveti cainele sa danseze tango decat sa intelegi mentalitatea lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as avea certitudinea ca mi-am ispasit pedeapsa pentru toate greselile mele atunci nu as avea nicio problema si nu m-ar deranja ca nu traiesc mult, dar e vorba ca te gandesti ca ai facut prea mult rau si daca mori om pacatos, fara sa fi reparat ce ai facut nu ajungi in Rai.