Oricine doreşte să trăiască cât mai mult. Şi credincioşii, musulmanii, şamanii etc. Să fii nebun, idiot să nu îţi doreşti asta. Cu asta am spus tot. Când ne-o veni sorocul la fiecare nu vom avea de ales. Cum ne este scris de sus.
Mda. Iar voi ateii, va sinucideti in masa.
Ce treaba are religia, cu dorinta cuiva sa traiasca?
Nu, nu e ciudat fiindca stim ca nu vom reveni in acest loc inca o data, asa ca incercam sa il descoperim cat mai mult
Noi credinciosii, nu pierim niciodata, ne place viata.
1 Ne bucuram de viata data de Dumnezeu.
2 Si da asteptam cu nerabdare ziua in care vor invia mortii.
Ceva ce nu se știe cu certitudine, în cazul ăsta moartea, este reprezentat de necunoscut și cât ai crede în ceva necunoscutul e extrem de greu să îți ofere siguranță. Acum fiecare cu învățăturile pe care le aplică, în majoritatea cultelor viața a fost dată ca să fie trăită cât mai mult.
Daca as avea certitudinea ca mi-am ispasit pedeapsa pentru toate greselile mele atunci nu as avea nicio problema si nu m-ar deranja ca nu traiesc mult, dar e vorba ca te gandesti ca ai facut prea mult rau si daca mori om pacatos, fara sa fi reparat ce ai facut nu ajungi in Rai.
Dar cand mori nu mai sti nimic.Ramai in pamant.Invierea celor buni va avea loc dupa sfarsitul sistemului rau de lucruri si va fi pe pamantul care va fi transformat în paradis.Eclesiastul9:5,6,10,Psalmi37:9-11