anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu e ciudat? de cand nu mai vreau sa aud de Dumnezeu m-au lasat cosmarurile si am avut cosmaruri groasnice ori de cate ori visam in ultimii 6 ani plus ca m-a simt mai bine in viata de zi cu zi

85 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ma bucur pentru tine, nici in iad nu o sa mai auzi de Dumnezeu.

| Polonic1 a răspuns (pentru EmaS):

Ce se mai plangeau crestinii ca ateii incep cu amenintarile, dar dupa cum vedem treaba sta altfel.

| 22SWAG22 a răspuns (pentru EmaS):

Ai dat dovada de retard mintal aicea...

| EmaS a răspuns (pentru 22SWAG22):

Este doar o realitate.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru EmaS):

Nu este realitatea, si ai dat dovada de, scuza-ma ca trebuie sa-ti zic, nesimtire acuta! Asta-i iubirea ta de credincioasa? amenintarea cu asa zisul chin etern?raised eyebrowsFa-ma sa inteleg si eu.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Realitatea basmului.

| EmaS a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Daca voi asa numiti ADEVARUL, este ok!

Consumi LSD?

| Hombre a răspuns (pentru Mădă0611):

Fanatica EmaS numai otrava are in ea, iata cum il prezinta pe Dumnezeu, razbunator si calau, pe oameni sa-i urasti ca asa ii place Domnului. Femeia asta e un pericol pentru copii.
"Dumnezeu in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea."
"Daca doresti sa placi oamenilor nu vei fi placut Domnului.

| EmaS a răspuns (pentru 22SWAG22):

Ce-i ala?
Banuiesc ca te referi la droguri. Nu, nu consum.

Drog psihedelic...

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Emas numai amenita omul vrei iar sa aiba cosmaruri de data asta cu prietenul lui iahve satanael care il ajuta in vt sa ispiteasca lumea

| Hombre a răspuns (pentru 22SWAG22):

Sunt ateu si inteleg "necesitatea" oamenilor de a crede in Dumnezeu ca un protector al lor dar EmaS intrece orice masura de bun simt. Iata o intrebare a unui copil:
"Salut! Sunt foarte credincios si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi si imi cer iertare si fac fapte bune. Dar am doar 12 ani si am vazut undeva ca daca nu te pocaiesti ajungi in iad. Este adevarat?"
Printe altele iata ce ii raspunde EmaS;
"Omul prin neascultare de Dumnezeu a pacatuit si plata pacatului este moartea. Dumnezeu este sfant si drept.El in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea"
Prin astfel de raspunsuri baga frica in copii.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Hombre):

laughing
Partea proasta e ca unii n-o sa faca nici un copil pentru ca nu vor sa fie imbolnavit de oamenii asa, in timp ce ei (nu neaparat Ema) fac si 10-15 :O
O fi vreun plan de stapanire a Pamantului thinking

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

"Dumnezeu in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea."
"Daca doresti sa placi oamenilor nu vei fi placut Domnului."
Uite aici te luminez eu, acest citat nu e scos pe nas draga ci e unul biblic

| anonim_4396 explică (pentru Mădă0611):

Nu,ci un indemn biblic

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Carte scrisa de oameni dusi cu pluta grav de tot. Solomon a avut 700 de neveste si 300 de amante, daca e sa impartim biblia pe subiecte, am o banuiala ca in vt, de unde e si indemnul, peste 90% sunt chestii legate de sex; ce spune asta despre oamenii aia?

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Mădă0611):

"Carte scrisa de oameni dusi cu pluta grav de tot. Solomon a avut 700 de neveste si 300 de amante, daca e sa impartim biblia pe subiecte, am o banuiala ca in vt, de unde e si indemnul, peste 90% sunt chestii legate de sex; ce spune asta despre oamenii aia? "

Ca erau niste pers. "neprihaniti", un ex. "demn" de urmat...
Te pricepi cat de cat la oameni? De unde atata fatarnicie si grandomanie?

| Mădă0611 a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Fatarnicia si grandomania sunt la mine?

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu, ma refeream la cei ce au pus bazele asa ziselor moralitati crestine.

Eu sunt acela happy

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma luminezi, putin imi pasa de unde sunt scoase, mesajul lor e periculos pentru copii, la fel si propaganda satanei EmaS, sa-si bage citatele undeva.

| Behindyou a răspuns (pentru EmaS):

Esti atata de rea, incat n-am cuvinte sa ma exprin.
Poate si tu o sa ajungi in Iad, din cauza rautatii tale.

| Edeline a răspuns (pentru EmaS):

Bine zislaughing

| EmaS a răspuns:

Eu nu pierd teren, insa am cam obosit sa ma lupt sa ii scot pe unii din foc. Fiecare va simti pe pielea lui consecintele alegerilor. Si despre Soimos toti stiu ca este satanist (Stiu ca tu esti Soimos).

| CinevaNou a răspuns (pentru EmaS):

Eu cred ca ar trebui sa-ti faci griji pentru tine, nu pentru altii.

| EmaS a răspuns (pentru CinevaNou):

De ce? Sunt Ok!

| EmaS a răspuns:

Ei pierd, nu eu. Mie imi pasa si as vrea sa experimenteze si ei bucuria mantuirii.

| Hombre a răspuns:

Fanatica Emas nu stie decat amenintari, daca dracu' exista, atunci in ea trebuie sa fie, nu stiu pe altcineva sa fie mai malefic ca EmaS.

Dracu' exista, si nu e in EmaS, el ii duce pe oamenii in iad nu ii ameninta, emas zice, dar el duce, in orice caz EmaS nu a zis nimic special doar ca nici dincolo nu va auzi de Dumnezeu, si nu cred ca tu contesti aceasta realitate

laughing E tare ca tu chiar crezi, si mai tare, scuze ca ma repet, ca acum ceva timp dracu era ăl' bun, apoi a fost inexistent, acum exista si e bau-bau. Ce naspa e sa traiesti cu frica... laughing

Nu-mi este frica

Ai vrea sa crezi ca nu iti este. De fapt cand ti se intampla ceva "rau" te gandesti ca te-a batut dumnezeu, asa ca ti-e frica sa mai "gresesti" ceva, asta daca vorbim de viata asta, ca in rest te temi de iad.

Sincer,nu, nu e asa, cel mai probabil daca-mi era frica nu mi-as mai fi schimbat religia (de 2 ori), poate de societate da, dar de iad nu, nu imi e

| Alphawolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Simt nevoia sa te corectez. EmaS nu a folosit cuvantul "dincolo" ci cuvantul "iad", ceea ce nu e tot una. "...nici in Iad nu o sa mai auzi de Dumnezeu" - Si, da, este o amenintare.

"Dracu' exista, si nu e in EmaS, el ii duce pe oamenii in iad nu ii amenint"

Pare logic ce spui tu daca luam in considerare afirmatiile biblice, insa afirmatiile biblice nu pot fi luate in considerare fara a tine cont de realitate. Orice afirmatie care nu are un suport realistic este in aer, fara baza, fara valoare.

"Uite aici te luminez eu, acest citat nu e scos pe nas draga ci e unul biblic"

Pe cine crezi ca intereseaza ca este un citat biblic? Daca vrei sa sustii ceva
sau sa aperi ceva, pe cineva, trebuie sa o faci cu argumente rationale si realiste, altfel vei parea caraghios. Un citat fara sustinere nu este destul, este "doar" adevarul tau, dar nu poate fi si al meu fara sa-mi prezinti argumente sau dovezi care sa-l sustina.

Fiinca tot esti avocatul lui EmaS cine se crede cand afirma asa ceva;
"Eu nu pierd teren, insa am cam obosit sa ma lupt sa ii scot pe unii din foc."
Cine i-a dat ei misiunea asta, guvernul, Dumnezeu, pai individa asta cred ca are ceva l-a cap daca isi inchipuie ca e investita cu misiuni de salvat oameni din foc.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Nu uita ca discriminarea este o problema grava, si este pedepsita de lege. Iar internetul este spatiu public, nimeni si nimic nu iti da dreptul sa ataci persoana, doar opinia. Cer administratorilor sa se sesizeze! Nu se mai poate posta un raspuns din perspectiva crestina ca imediat ateii sar cu injurii. Va reamintesc ca aceasta categorie a fost infiintata tocmai pentru a pune capat conflictelor. In ultimul timp aceasta categorie este invadata de tot mai multi atei care nu fac altceva decat sa aduca jigniri crestinilor.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Saracul, este atat de orb incat nu vede de cine este calauzit!

| anonim_4396 explică (pentru Alphawolf):

Destul de corect.

Eu nu-s avocatul nimanui

Ti-am spus asa pentru ca ai intervenit in favoarea lui EmaS (se stie, afinitati de aceiasi credinta) sa-mi explici ce de fapt trebuia sa explice EmaS.

| Hombre a răspuns:

EmaS esti o nesimtita, imi raspunzi fara ca eu sa am posibilitatea sa o fac, am ignore de la tine.
Daca exista iad tu vei merge acolo pentru ca il faci pe Dumnezeu razbunator si calau.

In nici un caz nu te intrec. Esti cel mai nesimtit ateu de pe acest site. Eu ti-am dat ignore crezand ca o sa incetezi sa te mai legi de persoana mea, insa vad ca tu continui sa scrii despre mine si in lipsa mea!

| Hombre a răspuns:

Pentru EmaS, cat timp postezi citate periculoase pentru copii nu am sa incetez sa-ti opresc propaganda daunatoare. Esti un pericol real pentru copii.

| Hombre a răspuns:

Pentru EmaS, trebuiesti interzisa pe site pentru repetarea in mod ostentativ de citate periculoase, amenintatoare, care urmareste indoctrinarea religioasa a copiilor prin frica si permanenta teama a obligativitatii credintei in caz contrar vor fi judecati si arsi in focul iadului.
Mai nou, ai inceput sa delirezi lasand impresia ca ai o misiune divina "ma lupt sa ii scot pe unii din foc."
Societatea are nevoie de generatii de copii curajosi cu perspective spre un viitor sanatos si fericiti, liberi in constiinta si nu indoctrinati si fricosi traind cu teama ca la orice pas si greseala vor fi condamnati de catre un Dumnezeu calau asa cum il prezinti si nu iubitor asa cum trebuie sa o faca un adevarat crestin care se respecta si are o judecata sanatoasa.
In ceea ce te priveste si activitatea ta pe site, e una daunatoare, la nivel mintal ai atins cota cea mai mare de fanatism dintre toti credinciosi acestui site si nici un credincios nu e criticat mai mult ca tine de catre useri, chestiune care pe un om normal il pune in garda. Tu, din contra, te iei cu toti la harţă si nu te abati deloc de la stilul fanatic pe care ti la-i insusit. Sunt o multime de citate, psalmi, butade, invataturi pline de intelepciune si aducatoare de buna dispozitie in biblie ori tu in fanatismul tau postezi amenintarile si lucrurile rele. Esti un personaj malefic ce trebuie eliminat din randurile celor care vrea sa-si traiasca viata atat cat se poate in buna dizpozitie.

Aceste citate pe care tu le consideri periculoase sunt din Cuvantul lui Dumnezeu si daca tu le consideri periculoase este pentru simplu fapt ca nu le intelegi si le pervertesti. Si nu inteleg de ce tu si alti atei intrati la aceasta sectiune si nu va duceti la Stiinta-Filozofie. Sau o faceti ca sa cautati samanta de scandal?!

| Hombre a răspuns:

Pentru EmaS.
"Aceste citate pe care tu le consideri periculoase sunt din Cuvantul lui Dumnezeu si daca tu le consideri periculoase este pentru simplu fapt ca nu le intelegi si le pervertesti."
Minciuni, citatele (chiar daca sunt in biblie) sunt ale unor oameni ca si tine care nu poate intelege ca Dumnezeu este entitatea creatoare si nu distrugatoare. Este o impietate sa-l prezinti pe Dumnezeu abject, nu poti spune despre creatorul energiei absolute, creatorul samburelui vieti, factorul existentei noastre si a viului in variante n ce se multiplica in continuare pe Terra si probabil in toata imensitatea universului, ca poate avea comportamente specific omului, razbunator si calau. Singura relatie a omului cu Dumnezeu este una credintei in El, a unei entitati pozitive si asta o demonstreaza creatia lui functionala, alfel, cea mai mica doza de malefic a lui Dumnezeu insemna inexistenta noastra. Iar modul cum sustii tu si cei care au consemnat in biblie acestea insemna ca dumnezeu e si malefic:
"Daca doresti sa placi oamenilor nu vei fi placut Domnului."
Dumnezeu nu e stapanit de astfel de sentimente si sunteti intr-o eroare grava.

| Hombre a răspuns:

Pentru EmaS.
"Si nu inteleg de ce tu si alti atei intrati la aceasta sectiune si nu va duceti la Stiinta-Filozofie.'
Nu esti capabila sa intelegi nici cel mai elementar lucru, libertatea de exprimare oriunde pe acest site. Asa cum si tu ai dreptul sa postezi oriunde, dar iti trebuie si putin cap, pe care tu il ai dar ii lipseste mintea. Ai dreptul sa postezi ce vrei (in limitele acceptari site-ului) dar tot la fel exista dreptul de a fi combatuta. Libertatea exprimari individului moare odata cu lipsa lui de a se exprima impotriva. Oricum esti la categoria "Cal batran bun la buiestru". Never.

Eu vad ca tu imi ingradesti libertatea si incerci sa ma intimidezi. Ai dreptul sa iti exprimi opinia dar nu sa ma ataci ca persoana. Avem aceleasi drepturi.

| Hombre a răspuns:

Pentru ca esti incapabila sa pricepi reiterez... poate...
"Ai dreptul sa postezi ce vrei (in limitele acceptari site-ului) dar tot la fel exista dreptul de a fi combatuta. Libertatea exprimari individului moare odata cu lipsa lui de a se exprima impotriva. Oricum tu esti la categoria "Cal batran bun la buiestru". Never."

NOname
| NOname a răspuns:

Este oarecum firesc. Nu mai crezi în basme terifiante, aşa că eşti stăpân pe tine şi pe psihicul tău şi poţi să dormi liniştit. Felicitări.

| 220V a răspuns:

Bine ai venit in lumea unde totul sta la mana oamenilor, si unde nimic nu e magic. >big grin

| anonim_4396 explică (pentru 220V):

"totul sta la mana oamenilor", asta e utopic, nimic nu pica din cer

| 4b a răspuns:

Ma bucur ca amu esti ok si ca ai scapat de cosmaruri, da' frate, astea n-au de-a face cu Dumnezeu... poate, te-ai stresat prea mult cu existenta Lui, si fiindca lucrurile n-au iesit asa cum ti-ai fi dorit, fusasi chinuit, da' nu El e de vina, ci SNC-ul tau big grin
Adica ce-i prea mult strica, sa nu ma intelegi gresit...ok, percepusi, amu te las.
Numa' binewinking

| Mădă0611 a răspuns:

E foarte logic. Si eu aveam cosmaruri, dar mai mult imi faceam idei pentru ca stiam multe povesti cu si despre diavoli, liceul l-am facut printre cei mai indoctrinat oameni posibil. Auzisem una cu niste sunete de cai in curtea unei manastiri, cica erau cete de draci, auzeam si eu ceva ce cica erau cai, desi nu sunt in preajma si n-au de unde sa vina si nici nu stiu cum suna, imi era frica sa dorm cu lumina stinsa, asa ca toata noaptea tv-ul era aprins, multi ani la rand, nu ma odihneam, acum asa bine dorm love struck, asa liniste am love struck

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Da ca atunci erai in spatiu si nu puteai dormi de cata liniste era si ai revenit pe pamant

| lolium a răspuns (pentru Mădă0611):

Credeam ca sunt singura care doarme cu tv -ul aprins laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum esti atee, sau ai o religie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu,cand eram mai mic,ciudat, desi in fiecare seara ma rugam (ingerasul, sti rugaciunea nu), aveam cosmaruri, iar mai apoi de la un timp nu m-am mai rugat aceasta rugaciune si nu am mai avutthinking

Si cum e rugaciunea? "si ma apara de rele", e ca in cazul in care vrei sa scapi de o ispita, dar gandindu-te la ea, e tot mai prezenta in minte.

Caut-o o sa o gasesti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e ciudat deloc.si eva s-a simtit bine cand i-a dat sarpele sa manance din pomul cunostintei binelui si raului.dar a murit ea si adam si toti cei ce s-au nascut din ei.asta e ciudat.alegerea ei.tu nu vrei sa auzi de Dumnezeu? nici nu l-ai cunoscut vreodata.ti-a dat satan cosmaruri pana te-ai lasat de tot.acum e bine? cred si eu.

Bai combinat siderurgic, de unde stii tu ma ca i-a dat satana cosmaruri, si tu incepi ca malefica EmaS sa speriati copiii.

Cum este oare posibil sa conduci o lupta fara sa te fi pregatit si fara sa fi acumulat experienta? Esti constient ca vei raspunde de sufletele celor ce ii conduci spre iad?

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

E constient, dar din moment ce nu crede nu-i pasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hombre? cand esti indus in ispita esti speriat. dupa ce ai calcat pe bec ai siguranta si starea de bine ce ti-o da linistea aparenta.ca zbuciumul sufletesc ramane.crezi tu ca se va simti mai bine daca as minti? nu cred.va trebui sa-si duca lupta lui cu el insusi si cu cosmarurile lui.toata viata.acum viseaza frumos? poate.dar peste timp va vedea singur.io am vazut.mai hombre? nu -i mai spune combinat ca ma faci sa rad si am buzele crapate. fabricuta de la Galati e mai potrivit.

Bine mai cocosel, ii spun fabrica.laughing Te rog sa-mi spui de animal Harciog, pe unde bantuie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harsiogu sela umbla numa pi coclauri.di luni cred ca sa duci la parintii mei si-ai lui.il astept si pi la mini sa-i dau doi mustaceri di coarna sa-i duca la podgoria noastra.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei mai marelaughing Soimos ma faci sa rad, Karl Maxuel a impus o filozofie bolnava si tu spui cei mai mari filozofithinking, daca vorbesti de fanatism, de acord dar daca generalizezi iti iei peste nas

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ciudat întradevăr. Eşti o excepţie, ce să zic... straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O filozofie de doi bani, care din cate stiu isi are o origine crestina,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca a eai cosmaruri din cauza lui dumnezeu, tu fiind esenta din dumnezeu, nu ai cosmaruri cand te uiti in oglinda!?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Personal cred ca ce ai zis tu e revoltator dar fiecare om e liber sa creada sau sa nu creada in ce doreste el, e alegerea ta si toti suntem obligati sa o respectam nu sa te judecam.

Răspuns utilizator avertizat
| BlackSulphur a răspuns:

Good question, a very good question!

| contαbαndonαt a răspuns:

Ma bucur pentru tine dar care ziceai ca e intrebarea?

| Ceriik a răspuns:

Poate Dumnezeu incearca sa-ti transmita astfel ceva.

| Tau_Rebelul_1990 a răspuns:

Ciudat?! eu zic ca e un pic aiurea.dar acum ce religie ai?

| danin9 a răspuns (pentru Tau_Rebelul_1990):

N-am nici o religie, pur si simplu nu-mi mai pasa, raman o persoana cumsecade in continuare da nu-mi mai pasa de Dnz ca vad ca nu ma ajuta cu nimica ba dincontra

| Calininio a răspuns:

Poate cosmarurile alea erau mesaje ale creierului tau, de genul : "Gata cu bullshitul, m-am saturat"