anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu e ciudat? de cand nu mai vreau sa aud de Dumnezeu m-au lasat cosmarurile si am avut cosmaruri groasnice ori de cate ori visam in ultimii 6 ani plus ca m-a simt mai bine in viata de zi cu zi

85 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum esti atee, sau ai o religie?

| Tau_Rebelul_1990 a răspuns:

Ciudat?! eu zic ca e un pic aiurea.dar acum ce religie ai?

| contαbαndonαt a răspuns:

Ma bucur pentru tine dar care ziceai ca e intrebarea?

| Ceriik a răspuns:

Poate Dumnezeu incearca sa-ti transmita astfel ceva.

| BlackSulphur a răspuns:

Good question, a very good question!

| Mădă0611 a răspuns:

E foarte logic. Si eu aveam cosmaruri, dar mai mult imi faceam idei pentru ca stiam multe povesti cu si despre diavoli, liceul l-am facut printre cei mai indoctrinat oameni posibil. Auzisem una cu niste sunete de cai in curtea unei manastiri, cica erau cete de draci, auzeam si eu ceva ce cica erau cai, desi nu sunt in preajma si n-au de unde sa vina si nici nu stiu cum suna, imi era frica sa dorm cu lumina stinsa, asa ca toata noaptea tv-ul era aprins, multi ani la rand, nu ma odihneam, acum asa bine dorm love struck, asa liniste am love struck

| danin9 a răspuns (pentru Tau_Rebelul_1990):

N-am nici o religie, pur si simplu nu-mi mai pasa, raman o persoana cumsecade in continuare da nu-mi mai pasa de Dnz ca vad ca nu ma ajuta cu nimica ba dincontra

| 22SWAG22 a răspuns:

Nu este ciudat. Este normal sa nu-ti mai fie frica daca ai incetat sa crezi in divinitati, vrajitorii, draci...Bravo tie.

| EmaS a răspuns:

Ma bucur pentru tine, nici in iad nu o sa mai auzi de Dumnezeu.

| Polonic1 a răspuns (pentru EmaS):

Ce se mai plangeau crestinii ca ateii incep cu amenintarile, dar dupa cum vedem treaba sta altfel.

| 22SWAG22 a răspuns (pentru EmaS):

Ai dat dovada de retard mintal aicea...

| EmaS a răspuns (pentru 22SWAG22):

Este doar o realitate.

| 220V a răspuns:

Bine ai venit in lumea unde totul sta la mana oamenilor, si unde nimic nu e magic. >big grin

| contαbαndonαt a răspuns (pentru EmaS):

Nu este realitatea, si ai dat dovada de, scuza-ma ca trebuie sa-ti zic, nesimtire acuta! Asta-i iubirea ta de credincioasa? amenintarea cu asa zisul chin etern?raised eyebrowsFa-ma sa inteleg si eu.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Realitatea basmului.

| Hombre a răspuns:

Fanatica Emas nu stie decat amenintari, daca dracu' exista, atunci in ea trebuie sa fie, nu stiu pe altcineva sa fie mai malefic ca EmaS.

| EmaS a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Daca voi asa numiti ADEVARUL, este ok!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu,cand eram mai mic,ciudat, desi in fiecare seara ma rugam (ingerasul, sti rugaciunea nu), aveam cosmaruri, iar mai apoi de la un timp nu m-am mai rugat aceasta rugaciune si nu am mai avutthinking

Consumi LSD?

| Hombre a răspuns (pentru Mădă0611):

Fanatica EmaS numai otrava are in ea, iata cum il prezinta pe Dumnezeu, razbunator si calau, pe oameni sa-i urasti ca asa ii place Domnului. Femeia asta e un pericol pentru copii.
"Dumnezeu in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea."
"Daca doresti sa placi oamenilor nu vei fi placut Domnului.

| EmaS a răspuns (pentru 22SWAG22):

Ce-i ala?
Banuiesc ca te referi la droguri. Nu, nu consum.

Drog psihedelic...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e ciudat deloc.si eva s-a simtit bine cand i-a dat sarpele sa manance din pomul cunostintei binelui si raului.dar a murit ea si adam si toti cei ce s-au nascut din ei.asta e ciudat.alegerea ei.tu nu vrei sa auzi de Dumnezeu? nici nu l-ai cunoscut vreodata.ti-a dat satan cosmaruri pana te-ai lasat de tot.acum e bine? cred si eu.

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Emas numai amenita omul vrei iar sa aiba cosmaruri de data asta cu prietenul lui iahve satanael care il ajuta in vt sa ispiteasca lumea

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Da ca atunci erai in spatiu si nu puteai dormi de cata liniste era si ai revenit pe pamant

| Hombre a răspuns (pentru 22SWAG22):

Sunt ateu si inteleg "necesitatea" oamenilor de a crede in Dumnezeu ca un protector al lor dar EmaS intrece orice masura de bun simt. Iata o intrebare a unui copil:
"Salut! Sunt foarte credincios si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi si imi cer iertare si fac fapte bune. Dar am doar 12 ani si am vazut undeva ca daca nu te pocaiesti ajungi in iad. Este adevarat?"
Printe altele iata ce ii raspunde EmaS;
"Omul prin neascultare de Dumnezeu a pacatuit si plata pacatului este moartea. Dumnezeu este sfant si drept.El in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea"
Prin astfel de raspunsuri baga frica in copii.

NOname
| NOname a răspuns:

Este oarecum firesc. Nu mai crezi în basme terifiante, aşa că eşti stăpân pe tine şi pe psihicul tău şi poţi să dormi liniştit. Felicitări.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Hombre):

laughing
Partea proasta e ca unii n-o sa faca nici un copil pentru ca nu vor sa fie imbolnavit de oamenii asa, in timp ce ei (nu neaparat Ema) fac si 10-15 :O
O fi vreun plan de stapanire a Pamantului thinking

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai combinat siderurgic, de unde stii tu ma ca i-a dat satana cosmaruri, si tu incepi ca malefica EmaS sa speriati copiii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hombre? cand esti indus in ispita esti speriat. dupa ce ai calcat pe bec ai siguranta si starea de bine ce ti-o da linistea aparenta.ca zbuciumul sufletesc ramane.crezi tu ca se va simti mai bine daca as minti? nu cred.va trebui sa-si duca lupta lui cu el insusi si cu cosmarurile lui.toata viata.acum viseaza frumos? poate.dar peste timp va vedea singur.io am vazut.mai hombre? nu -i mai spune combinat ca ma faci sa rad si am buzele crapate. fabricuta de la Galati e mai potrivit.