E foarte logic. Si eu aveam cosmaruri, dar mai mult imi faceam idei pentru ca stiam multe povesti cu si despre diavoli, liceul l-am facut printre cei mai indoctrinat oameni posibil. Auzisem una cu niste sunete de cai in curtea unei manastiri, cica erau cete de draci, auzeam si eu ceva ce cica erau cai, desi nu sunt in preajma si n-au de unde sa vina si nici nu stiu cum suna, imi era frica sa dorm cu lumina stinsa, asa ca toata noaptea tv-ul era aprins, multi ani la rand, nu ma odihneam, acum asa bine dorm , asa liniste am
N-am nici o religie, pur si simplu nu-mi mai pasa, raman o persoana cumsecade in continuare da nu-mi mai pasa de Dnz ca vad ca nu ma ajuta cu nimica ba dincontra
Nu este ciudat. Este normal sa nu-ti mai fie frica daca ai incetat sa crezi in divinitati, vrajitorii, draci...Bravo tie.
Bine ai venit in lumea unde totul sta la mana oamenilor, si unde nimic nu e magic. >
Nu este realitatea, si ai dat dovada de, scuza-ma ca trebuie sa-ti zic, nesimtire acuta! Asta-i iubirea ta de credincioasa? amenintarea cu asa zisul chin etern?Fa-ma sa inteleg si eu.
Fanatica Emas nu stie decat amenintari, daca dracu' exista, atunci in ea trebuie sa fie, nu stiu pe altcineva sa fie mai malefic ca EmaS.
Fanatica EmaS numai otrava are in ea, iata cum il prezinta pe Dumnezeu, razbunator si calau, pe oameni sa-i urasti ca asa ii place Domnului. Femeia asta e un pericol pentru copii.
"Dumnezeu in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea."
"Daca doresti sa placi oamenilor nu vei fi placut Domnului.
Nu e ciudat deloc.si eva s-a simtit bine cand i-a dat sarpele sa manance din pomul cunostintei binelui si raului.dar a murit ea si adam si toti cei ce s-au nascut din ei.asta e ciudat.alegerea ei.tu nu vrei sa auzi de Dumnezeu? nici nu l-ai cunoscut vreodata.ti-a dat satan cosmaruri pana te-ai lasat de tot.acum e bine? cred si eu.
Sunt ateu si inteleg "necesitatea" oamenilor de a crede in Dumnezeu ca un protector al lor dar EmaS intrece orice masura de bun simt. Iata o intrebare a unui copil:
"Salut! Sunt foarte credincios si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi si imi cer iertare si fac fapte bune. Dar am doar 12 ani si am vazut undeva ca daca nu te pocaiesti ajungi in iad. Este adevarat?"
Printe altele iata ce ii raspunde EmaS;
"Omul prin neascultare de Dumnezeu a pacatuit si plata pacatului este moartea. Dumnezeu este sfant si drept.El in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea"
Prin astfel de raspunsuri baga frica in copii.
Este oarecum firesc. Nu mai crezi în basme terifiante, aşa că eşti stăpân pe tine şi pe psihicul tău şi poţi să dormi liniştit. Felicitări.
Bai combinat siderurgic, de unde stii tu ma ca i-a dat satana cosmaruri, si tu incepi ca malefica EmaS sa speriati copiii.
Hombre? cand esti indus in ispita esti speriat. dupa ce ai calcat pe bec ai siguranta si starea de bine ce ti-o da linistea aparenta.ca zbuciumul sufletesc ramane.crezi tu ca se va simti mai bine daca as minti? nu cred.va trebui sa-si duca lupta lui cu el insusi si cu cosmarurile lui.toata viata.acum viseaza frumos? poate.dar peste timp va vedea singur.io am vazut.mai hombre? nu -i mai spune combinat ca ma faci sa rad si am buzele crapate. fabricuta de la Galati e mai potrivit.
kaynmaincallme întreabă: