Bine mai cocosel, ii spun fabrica. Te rog sa-mi spui de animal Harciog, pe unde bantuie?
Poate cosmarurile alea erau mesaje ale creierului tau, de genul : "Gata cu bullshitul, m-am saturat"
EmaS esti o nesimtita, imi raspunzi fara ca eu sa am posibilitatea sa o fac, am ignore de la tine.
Daca exista iad tu vei merge acolo pentru ca il faci pe Dumnezeu razbunator si calau.
"totul sta la mana oamenilor", asta e utopic, nimic nu pica din cer
Dracu' exista, si nu e in EmaS, el ii duce pe oamenii in iad nu ii ameninta, emas zice, dar el duce, in orice caz EmaS nu a zis nimic special doar ca nici dincolo nu va auzi de Dumnezeu, si nu cred ca tu contesti aceasta realitate
"Dumnezeu in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea."
"Daca doresti sa placi oamenilor nu vei fi placut Domnului."
Uite aici te luminez eu, acest citat nu e scos pe nas draga ci e unul biblic
Carte scrisa de oameni dusi cu pluta grav de tot. Solomon a avut 700 de neveste si 300 de amante, daca e sa impartim biblia pe subiecte, am o banuiala ca in vt, de unde e si indemnul, peste 90% sunt chestii legate de sex; ce spune asta despre oamenii aia?
E tare ca tu chiar crezi, si mai tare, scuze ca ma repet, ca acum ceva timp dracu era ăl' bun, apoi a fost inexistent, acum exista si e bau-bau. Ce naspa e sa traiesti cu frica...
Si cum e rugaciunea? "si ma apara de rele", e ca in cazul in care vrei sa scapi de o ispita, dar gandindu-te la ea, e tot mai prezenta in minte.
Ai vrea sa crezi ca nu iti este. De fapt cand ti se intampla ceva "rau" te gandesti ca te-a batut dumnezeu, asa ca ti-e frica sa mai "gresesti" ceva, asta daca vorbim de viata asta, ca in rest te temi de iad.
"Carte scrisa de oameni dusi cu pluta grav de tot. Solomon a avut 700 de neveste si 300 de amante, daca e sa impartim biblia pe subiecte, am o banuiala ca in vt, de unde e si indemnul, peste 90% sunt chestii legate de sex; ce spune asta despre oamenii aia? "
Ca erau niste pers. "neprihaniti", un ex. "demn" de urmat...
Te pricepi cat de cat la oameni? De unde atata fatarnicie si grandomanie?
Sincer,nu, nu e asa, cel mai probabil daca-mi era frica nu mi-as mai fi schimbat religia (de 2 ori), poate de societate da, dar de iad nu, nu imi e
Eu nu pierd teren, insa am cam obosit sa ma lupt sa ii scot pe unii din foc. Fiecare va simti pe pielea lui consecintele alegerilor. Si despre Soimos toti stiu ca este satanist (Stiu ca tu esti Soimos).
Nu, ma refeream la cei ce au pus bazele asa ziselor moralitati crestine.
Simt nevoia sa te corectez. EmaS nu a folosit cuvantul "dincolo" ci cuvantul "iad", ceea ce nu e tot una. "...nici in Iad nu o sa mai auzi de Dumnezeu" - Si, da, este o amenintare.
"Dracu' exista, si nu e in EmaS, el ii duce pe oamenii in iad nu ii amenint"
Pare logic ce spui tu daca luam in considerare afirmatiile biblice, insa afirmatiile biblice nu pot fi luate in considerare fara a tine cont de realitate. Orice afirmatie care nu are un suport realistic este in aer, fara baza, fara valoare.
"Uite aici te luminez eu, acest citat nu e scos pe nas draga ci e unul biblic"
Pe cine crezi ca intereseaza ca este un citat biblic? Daca vrei sa sustii ceva
sau sa aperi ceva, pe cineva, trebuie sa o faci cu argumente rationale si realiste, altfel vei parea caraghios. Un citat fara sustinere nu este destul, este "doar" adevarul tau, dar nu poate fi si al meu fara sa-mi prezinti argumente sau dovezi care sa-l sustina.
Nu ma luminezi, putin imi pasa de unde sunt scoase, mesajul lor e periculos pentru copii, la fel si propaganda satanei EmaS, sa-si bage citatele undeva.
kaynmaincallme întreabă: