anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu e ciudat? de cand nu mai vreau sa aud de Dumnezeu m-au lasat cosmarurile si am avut cosmaruri groasnice ori de cate ori visam in ultimii 6 ani plus ca m-a simt mai bine in viata de zi cu zi

85 răspunsuri:
| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine mai cocosel, ii spun fabrica.laughing Te rog sa-mi spui de animal Harciog, pe unde bantuie?

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Cum este oare posibil sa conduci o lupta fara sa te fi pregatit si fara sa fi acumulat experienta? Esti constient ca vei raspunde de sufletele celor ce ii conduci spre iad?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harsiogu sela umbla numa pi coclauri.di luni cred ca sa duci la parintii mei si-ai lui.il astept si pi la mini sa-i dau doi mustaceri di coarna sa-i duca la podgoria noastra.

| Calininio a răspuns:

Poate cosmarurile alea erau mesaje ale creierului tau, de genul : "Gata cu bullshitul, m-am saturat"

| Hombre a răspuns:

EmaS esti o nesimtita, imi raspunzi fara ca eu sa am posibilitatea sa o fac, am ignore de la tine.
Daca exista iad tu vei merge acolo pentru ca il faci pe Dumnezeu razbunator si calau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru 220V):

"totul sta la mana oamenilor", asta e utopic, nimic nu pica din cer

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Dracu' exista, si nu e in EmaS, el ii duce pe oamenii in iad nu ii ameninta, emas zice, dar el duce, in orice caz EmaS nu a zis nimic special doar ca nici dincolo nu va auzi de Dumnezeu, si nu cred ca tu contesti aceasta realitate

anonim_4396

"Dumnezeu in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea."
"Daca doresti sa placi oamenilor nu vei fi placut Domnului."
Uite aici te luminez eu, acest citat nu e scos pe nas draga ci e unul biblic

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mădă0611):

Nu,ci un indemn biblic

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

E constient, dar din moment ce nu crede nu-i pasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei mai marelaughing Soimos ma faci sa rad, Karl Maxuel a impus o filozofie bolnava si tu spui cei mai mari filozofithinking, daca vorbesti de fanatism, de acord dar daca generalizezi iti iei peste nas

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ciudat întradevăr. Eşti o excepţie, ce să zic... straight face

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Carte scrisa de oameni dusi cu pluta grav de tot. Solomon a avut 700 de neveste si 300 de amante, daca e sa impartim biblia pe subiecte, am o banuiala ca in vt, de unde e si indemnul, peste 90% sunt chestii legate de sex; ce spune asta despre oamenii aia?

Răspuns utilizator avertizat

laughing E tare ca tu chiar crezi, si mai tare, scuze ca ma repet, ca acum ceva timp dracu era ăl' bun, apoi a fost inexistent, acum exista si e bau-bau. Ce naspa e sa traiesti cu frica... laughing

Si cum e rugaciunea? "si ma apara de rele", e ca in cazul in care vrei sa scapi de o ispita, dar gandindu-te la ea, e tot mai prezenta in minte.

anonim_4396

Nu-mi este frica

anonim_4396

Caut-o o sa o gasesti

Ai vrea sa crezi ca nu iti este. De fapt cand ti se intampla ceva "rau" te gandesti ca te-a batut dumnezeu, asa ca ti-e frica sa mai "gresesti" ceva, asta daca vorbim de viata asta, ca in rest te temi de iad.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Mădă0611):

"Carte scrisa de oameni dusi cu pluta grav de tot. Solomon a avut 700 de neveste si 300 de amante, daca e sa impartim biblia pe subiecte, am o banuiala ca in vt, de unde e si indemnul, peste 90% sunt chestii legate de sex; ce spune asta despre oamenii aia? "

Ca erau niste pers. "neprihaniti", un ex. "demn" de urmat...
Te pricepi cat de cat la oameni? De unde atata fatarnicie si grandomanie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O filozofie de doi bani, care din cate stiu isi are o origine crestina,

anonim_4396

Sincer,nu, nu e asa, cel mai probabil daca-mi era frica nu mi-as mai fi schimbat religia (de 2 ori), poate de societate da, dar de iad nu, nu imi e

| Mădă0611 a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Fatarnicia si grandomania sunt la mine?

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

In nici un caz nu te intrec. Esti cel mai nesimtit ateu de pe acest site. Eu ti-am dat ignore crezand ca o sa incetezi sa te mai legi de persoana mea, insa vad ca tu continui sa scrii despre mine si in lipsa mea!

| EmaS a răspuns:

Eu nu pierd teren, insa am cam obosit sa ma lupt sa ii scot pe unii din foc. Fiecare va simti pe pielea lui consecintele alegerilor. Si despre Soimos toti stiu ca este satanist (Stiu ca tu esti Soimos).

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu, ma refeream la cei ce au pus bazele asa ziselor moralitati crestine.

anonim_4396

Eu sunt acela happy

| Alphawolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Simt nevoia sa te corectez. EmaS nu a folosit cuvantul "dincolo" ci cuvantul "iad", ceea ce nu e tot una. "...nici in Iad nu o sa mai auzi de Dumnezeu" - Si, da, este o amenintare.

"Dracu' exista, si nu e in EmaS, el ii duce pe oamenii in iad nu ii amenint"

Pare logic ce spui tu daca luam in considerare afirmatiile biblice, insa afirmatiile biblice nu pot fi luate in considerare fara a tine cont de realitate. Orice afirmatie care nu are un suport realistic este in aer, fara baza, fara valoare.

"Uite aici te luminez eu, acest citat nu e scos pe nas draga ci e unul biblic"

Pe cine crezi ca intereseaza ca este un citat biblic? Daca vrei sa sustii ceva
sau sa aperi ceva, pe cineva, trebuie sa o faci cu argumente rationale si realiste, altfel vei parea caraghios. Un citat fara sustinere nu este destul, este "doar" adevarul tau, dar nu poate fi si al meu fara sa-mi prezinti argumente sau dovezi care sa-l sustina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca a eai cosmaruri din cauza lui dumnezeu, tu fiind esenta din dumnezeu, nu ai cosmaruri cand te uiti in oglinda!?

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma luminezi, putin imi pasa de unde sunt scoase, mesajul lor e periculos pentru copii, la fel si propaganda satanei EmaS, sa-si bage citatele undeva.