Visai urat si te speraiai sau chestii pentru ca te gandeai ca nebunu' incontinu la chestii ciudate. Acum ti'ai creat o iluzie gen ca daca nu mai exista Dumnezeu nu mai exista nici draci si alea. Totul era in mintea ta, crezi in continuare in Dumnezeu si TACI! Cand iti mai vine frica gandeste-te la altceva. Inspira / Expira.
Nu este ciudat. Este normal sa nu-ti mai fie frica daca ai incetat sa crezi in divinitati, vrajitorii, draci...Bravo tie.
Nu, ii zice efectul placebo.
Tu ai crezut ca din cauza lui Dumnezeu aveai cojmaruri.
Din moment ce El pentru tine nu mai exista, nu mai exista nici cojmarurile. E simplu -.-" Nu stiu ce va complicati atat.
Simplu. Tu te-ai lasat de Dumnezeu, iar dracii te-au lasat in pace pentru ca esti deja al lor din moment ce nu te-ai lepadat de Dumnezeu. Daca esti deja al lor de ce sa se mai oboseasca sa te faca sa pacatuiesti. Parerea mea(de fapt sfatul meu) : INTOARCETE!
Te-ai gandit vreodata ca ai pacate nespovedite si Dumnezeu prin marea Sa mila vrea sa te ajute, sa iti spuna ca trebuie sa te implici mai mult in rugaciune pentru a putea sa te ajute mai mult. Poate El vede ca credinta ta slabeste si nu vrea sa te piarda, pentru ca El nu vrea moartea pacatosului(nu ca ai fi pacatos/pacatoasa) ci sa se intoarca si sa fie viu... Avem libera alegere, tu decizi.Tu vei face un pas iar El va face 10 catre tine...credinta,nadejde si dragoste! De acestea 3 avem nevoie in aceasta lune care se numeste "civilizata si moderna"!
kaynmaincallme întreabă: