| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Nu inteleg, de ce orice raspuns al danutzei trebuie sa jigneasca?
Se da mare religioasa insa jigneste de fiecare data!

24 răspunsuri:
| BlaBlaa a răspuns:

Sunt unii oameni care nu suporta sa fie contrazisi...

| aliceinchains a răspuns:

Așa-s habotnicii, încearcă să-i înțelegi, eu am devenit mai înțelegătoare de când cu TPUhee hee

| Tzitzi12 a răspuns:

II place sa aiba numai ea dreptate.Ea nu ajuta.

| EmaS a răspuns:

Dar oare voi nu jigniti? Sau voi aveti voie?

| Bogdanux a răspuns:

E intepata rau, nu gluma.Si se agita ca sifonul.

Răspuns utilizator avertizat
| FucktheSystem a răspuns:

Și nu e singura creștină de pe site-ul ăsta, crede-mă.
@Ema, eu nu cerd că am jignit pe cineva fără motiv dar dănutza m-a jignit pe mine cu orice ocazie, e ok?

| Paulla a răspuns:

Ştii, când nu are argumente(adică niciodată) trece la jigniri. I mean, e mai simplu să-i spui celui cu argumente că-i prost şi nu ştie ce zice decât să-i argumentezi contrariul.

Apache
| Apache a răspuns:

@Ema
tu esti o crestina *uneori fanatica* care totusi are un suflet bun si o fire destul de intelegatoare.*din cate am vazut eu *
.in schimb tipa aia mi se pare o distrusa!
Invata naibii sa accepti si critici sau zboara de pe site...da-o naibii ca daca continua in ritmul asta in 3 zile pierde contul!

| V3ra a răspuns (pentru Bogdanux):

Oare numai placa cu sifonul o stii? altceva nu iti produce creierasul ala mititel?

| V3ra a răspuns:

Hai nu mai face pe sfantu aici ca nu e cazul! Voi jigniti fara remuscare ori de cate ori aveti ocazia, ea spune un adevar care va deranjeaza!

| Bogdanux a răspuns (pentru V3ra):

Nu imi permit sa-mi consum "creierasul mititel' pe niste specimene ca voi.

P.S. Arunca o privire de ansamblu pe raspunsurile tale si apoi vii aici sa comentezi aiurea.Asta ca sa nu devii si mai penibila decat esti acum.

| Danutza27 a răspuns:

Nu este cinstit uite raspunsurile dar nu mai dau de intrebari ca erau asa de... ca au fost sterse
@danutza27-@RRRRRRRRR
Ce sa zic citind tona de intelepciune Ma rog la Bunul Dumnezeu sa te lumineze la minte, nu dispera ca vei ramine asa, stai linistit ca mintea cazuta o sa revina la locul ei si o sa o iei si tu pe calea rugaciunii, O sa gasesti ca mare dreptate avea Sf Pr David cind in psalmi spunea 'Nu pomeni Doamne pacatele tineretii mele" deci te asigur ca eu nu sunt suparata pe tine.Sunt sigura ca te vei cuminti cind te vei face mare,Eu cred ca ai un fond bun

Ma cu tine este ceva in neregula, tiganii ii consideri animale, asta dai cu religia pe post de diarie Sunt curios cind se duce la rude la masa si ii pune in farfurie numai,,,,, ce face pune cirligul de nas si o da pe git cu pilnia. Daca te lauzi cu inteligenta ta de ce nu ii recomanzi niste smecta sau ceai de menta ca vad ca el maninca numai bomboane de mente
Ia uite cine plinge cu lacrimi de crocodil cind maninca ratoiul
@RRRRRRRRR Ema, eu am o masura, insa danutza nu

| Danutza27 a răspuns:

@RRRRRRRRR Eu zic sa nu te mai victimizezi si sa te vezi usa de Biserica,daca scriu toate cele trase de mine cu voi umplu toata sectiunea de la religii, de privat nu mai pomenesc.Eu sunt o femeie rabdatoare si cu frica de Dumnezeu ca uite ce spune mintuitorul "Daca incasezi o palma pe obrazul sting il intorci si pe cel drept "Din contra eu am intors de mai multe ori obrazul pe acest forum, pina am ajuns la concluzia ca Mintuitorul nu ne zice sa ne lasam batuti mar si batjocoriti, Ca avem minte si trebuie sa o folosim in mod constructiv. Pai stai sa vezi ce am patit. Veneam cu tramvaiul 19 acum circula 1 si urca niste derbedei 2 pusti cu o pustoaica eu stateam linistita dar de ii mina necuratu la rele si se leaga de o batrina,nu zice lumea nimic se mai leaga de alta femeie,iar nu zice lumea nimic, zic stai ca vine rindul meu, scot mobilul din genta un Nokia 73 solid telefon. Ajung si la mine si cintaresc repede situatia cu astia nu o scot la cap cu vorba buna si citate din Biblie ca nu sunt la gara lor concluzie mor cu ei de git Nu mai zic continuarea ca suntem la sectiunea Religie O sa zici dar telefonul,am cumparat carcasa noua de pe okazii si este inca in mintile lui.
Deci daca va plingeti de mine care va iau numai cu duhul blindetii si va sfatuiesc parinteste dar Ema ce sa zica si vad ca nu se plinge de ce nu faci si logica invers vis a vis de ce trage sufletul ei (Ema),Ba din contra dupa ce o ocarasti te mai plingi si la ea, buna treaba zau.De ce tot aruncati cotoiul mort si imputit din ograda voastra in curtea altuia (Religie) ca nu este frumos.O sa ziceti ca va distrati si voi, eu zic sa va potoliti

| ExistaMosCraciun a răspuns (pentru Danutza27):

Uaaau, cata maturitate din partea ta, trosnesti pustani in cap, cu telefonul, in tramvai. Daca tramvaiul era gol, puteai sa te indepartezi, iar daca era plin, ma intreb de ce mama naibii s-au luat taman de tine, din atatia oameni? Dupa episodul asta, povestit cu gurita ta, chiar mai ai pretentia sa te ia cineva in serios? Daaa? Uau!

| EmaS a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Incearca si tu sa nu o mai provoci.Las-o in pace.Haideti sa dam dovada de bun simt si sa ne respectam reciproc, indiferent de convingerile personale.

| Ecea a răspuns:

Vocabularul unui credincios nu este foarte bogat si cand sunt atacati si raman fara cuvinte se blocheaza incep cu Dâng Dâng Dâng si apoi adreseaza injurii pentru ca sunt limitati de dumnezueul lor in gandire.

| Angel0 a răspuns:

Hotul striga "Hotul!" si basinosul striga "Pute!"…
Cata ipocrizie frate!

| EmaS a răspuns (pentru Ecea):

Dumnezeu este cel mai intelept.El este sursa intelepciunii.El apreciaza o inima curata si sincera, nu neaparat un limbaj mai elevat.

| EmaS a răspuns (pentru Danutza27):

Nu te mai necaji pentru mine.Si Domnul Isus a fost batjocorit,si ucenicii,deci si noi. Daca le-am vorbi despre cele lumesti,le-ar place.Dar noi dorim ca ei sa Il cunoasca pe Dumnezeu,de aceea ne straduim si le acceptam toate rautatile lor.Din pacate pentru ei, in ziua judecatii, nu se vor putea dezvinovatii.Aceste randuri vor fi impotriva lor la judecata.Nu pot sa spuna ca nu au stiut!

| EmaS a răspuns:

Eh...adevarul supara de multe ori. Poate asa va simtiti voi jigniti. E bine...e un semn bun daca va mustra constiinta.

| cuvant a răspuns:

Mah RRRRRRRRRR,
Eu vad ca tu cauti aceste lucruri si e normal sa faca asta. Ai pus o intrebare si Danutza isi da cu parerea deci iti asumi riscul. Din pacate nu cauti un raspuns la intrebari despre spiritualitate ci cauti pe cineva care sa te aprecieze si sa fii in centrul atentiei.
Pentru ceilalti care o judeca pe Danutza, nu uitati ca a fi crestin nu inseamna de fiecare data a lua bataie ci poti sa dai cat vrei doar ca prima data incerci cu vorba buna, apoi daca nu se potolesc incerci cu metode pe care le inteleg ei. Pana la urma e vorba si de siguranta ta personala chiar daca o fi in tranvai sau pe strada.
Imi place ca tinerii si oamenii de aici de pe site inca isi cauta fani care in viata reala nu se mai intampla.

| Danutza27 a răspuns:

@Nyx tu gindesti bine adica eu sa cobor din tramvai si sa intirzii la servici ca ei aveau chef de distractie, Deci dupa mintea ta eu am procedat gresit ca au coborit ei si eu am ramas sa string de pe jos ramasitele telefonului.

| ExistaMosCraciun a răspuns (pentru Danutza27):

Nu draguta, nu sa cobori din tramvai, sa te indepartezi de ei, ca stiu si eu ce e ala tramvai si e suficient loc. Nu incerca sa ma pacalesti, ca nu mergeeeeeee! Oricum, de doi lei sa te iei la omor in tramvai, mai ales femeie fiind, spune multe despre nivelul tau de educatie.
Vezi ca se spune "serviciu" si dupa virgula, nu se scrie cu litera mare.