| Inferno a întrebat:

Nu se poate face nimic cu utilizatorii ignobili,ce prin postarile ostentative, obsesive si abuzive prin intrebarile injurioase si incoerente,ce lezeaza cugetul si onoarea, transgreseaza regulile TPU? Acesti fanatici religiosi pe invers (anti-teisti extremisti), ce posteaza cate patru intrebari la interval de o ora,nu numai ca fura siteului TPU acel element pe care noi il numim "diversitate", dar calca in picioare regulamentul TPU prin absolut fiecare postare a lor. Vorbim de subminarea acestei platforme disimulata prin intermediul unor pseudodispute religioase.
Cred ca toti ne-am saturat sa constatam ca primele 6, 10 sau chiar 15 intrebari sunt puse de un singur utilizator, doar pentru a jigni o fantoma zburatoare. Este vorba de fostul utilizator "Soimos".

37 răspunsuri:
| Inferno explică:

Desigur,acum observ ca am primit si ignore de la acest utilizator. Asa e candignori inteligenta si cultura.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Domnule hadesule? da nu suferi prea tare ca nu ai pierdut nimic.fii pe pace, ei sant precum ploile alea mocanesti de toamna, intunecate, reci si dureaza zile intregi, nimeni nu le place.

| Moisie a răspuns (pentru Inferno):

Ti-am dat eu cumva ignore?
Tu te crezi cumva cult si inteligent?
Asa este de cand e lumea, ignorantul daca nu este si fudul, parca...
Pai atunci afli ma cultule care te crezi singur cult, ca nu esti asa cum te vezi tu, ci asa cum te vad altii care te cunosc bine... si te judeca!

| Inferno explică (pentru Moisie):

Eu nu inteleg prieten de ce ai sarit in sus, intrebarea e destul de clara si-l vizeaza pe utilizatorul soimos.
Tu parca mi-ai raspunde din postura sa. Chiar imi este greu a crede ca cineva cu o gandirea atat de matura si adanc lustruita de timp, se poate pune in pielea unui personaj de o groteasca incultura.
Chiar nu pot a crede asta.

Pai se pare ca tu esti singurul care nu ti-ai dat seama ca tocmai eu sunt acela la care faceai tu referire!
Ma mir ca nu ti-ai dat seama de asta pina acum
Si iti multumesc pentru apreciere, si inteleg din comentariul tau ca nu sunt asa de incult si de incuiat cat m-ai descris anterior!

| usuk a răspuns (pentru Moisie):

Carevasazica...tu erai, in tot acest timp

[ca sa fiu sincer, eu unul ma declar simpatizant al modului sau de gandire; cel putin el, prin "pseudo-incalcarea" regulilor de pe TPU incearca sa schimbe ceva in tara asta; emanciparea va veni cu siguranta, depinde de noi cum o primim]

ce-i drept, nu esti prea inspirat in a "tine" propaganda asta,(se poate intelege gresit de catre semidocti) dar chiar si asa, e bine ca incerci

| Moisie a răspuns (pentru usuk):

Multumesc pentru aprecieri.
Fac si eu ce stiu, si inteleg sa fac. Nobody is perfect!

| costis a răspuns:

Cred ca sunt doi ignobili pe invers. Fostul soimos si fostul navarre. De la soimos venea ignore mai greu, asta-i mai sensibil. E o fire sensibila ignobilu asta pe invers.

| doctorandus a răspuns:

Eu in general nici nu mai raspund la intrebarile lui, nu ca n-as fi de acord cu esenta argumentelor lui, ci pentru ca e prea insistent si obraznic, parca ti-ar baga piciorul in usa, cum fac Martorii lui Iehova sa-i primesti sa-i asculti.

| danay72 a răspuns (pentru doctorandus):

Eu nu cred ca un martor ti-a pus piciorul in usa ca sa asculti, daca nu vrei sa vorbesti cu ei, spune-le pur si simplu si nu vor mai veni la usa ta.

| doctorandus a răspuns:

He, he, nu cu ce spui am probleme, ci cu cum spui. Punctele tale de vedere nu pot spune ca ar fi gresite, dar esti prea extremist. Ca si cum n-ar fi de ajuns ca exista crestini fanatici, mai trebuie sa existe si atei fanatici.

| Moisie a răspuns (pentru doctorandus):

A sustine un adevar pe care-l poti demonstra nu are nicio legatura cu extremismul. Iar faptul ca sunt INTOLERANT cu religia crestina este legat de faptul ca NU pot fi tolerant cu organizatiile criminale care au ucis milioane de oameni pentru simplul fapt ca isi permiteau sa gandeasca liber si nu acceptau sa faca parte din organizatia lor criminala!
Ma mir in schimb ca tu poti fi tolerand cu o religie care distruge societatea romaneasca prin faptul ca promite mincinos o "solutia individuala" care destrama societatea si intareste egoismul, prin faptul ca daca lingi icoana, numai tie si familiei tale ii va merge bine, motiv pentru care ii calc in picioare pe toti cei din jurul meu, cand de fapt asta este o prostie pantru ca rezolvarea problemelor sociale vine intotdeauna prin solutia colectiva, iar rezultatul acestei politici de prostire a oamenilor a bagat Romania intr-o adevarata catastrofa sociala.
Asta nu te deranjeaza?

| Inferno explică (pentru Moisie):

P.S.: L-ai cautat pe dracu si ai dat de el.

De care drac zici ca am dat?
Daca tub ai avut pina acum impresia ca soimos este incult... atunci inseamna ca te-ai aflat in mare eroare.

| mODIN a răspuns:

Genesis2014 si Moisie, de voi vorbeste...
Nu-i asa?

| Fatamuntilor a răspuns:

Hai,ma...Nu esti obligat sa dai curs acelor postari! Daca se simte bagat un seama, postarile si raspunsurile sunt cat carnaul, e si normal sa posteze la nesfarsit!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Si nu numai el

| CinevaNou a răspuns:

Daca le dai ignore nu mai le vezi intrebarile.

| CinevaNou a răspuns:

Ai uitat sa pui soimos intr-o propozitie.

| Inferno explică (pentru CinevaNou):

Da,asa e. Dar cred ca intelege ca ma refeream la soimos si daca am scris numai de 11 ori numele in prima postare si doar o singura data in raspunsul al 2-lea.

| CinevaNou a răspuns (pentru Inferno):

Lipsea intr-o propozitie din prima postare... care acum se pare ca s-a dus in neant :\

| Inferno explică (pentru CinevaNou):

Curand se va duce in neant si utilizatorul caruia ii era adresata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ca are mai multe conturi.

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

Ce mai multe, ca scatofagul asta are pe putin 30 de conturi, ca-si face mereu altele. Cum e suspendat cum vine cu alt cont.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Macar daca ar pune intrebari bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma hadesule pai si eu am ignorre de la respectivul fiindca cred ca e singurul de fapt.moisi,genesis soimos, si mai sant cateva nume care nu se dezmint deloc; zici ca sant facuti de o mama.petreanu,gaia,pe madalina nu o pun ca ne intelegem foarte bine, nu ma duc la ea, nu-mi vine.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu pun intrebari din an in paste, in rest, de asta sunt puse intrebari, pentru a primi raspuns; stiu ca ma iubesti la disperare, dar nu trebuie sa ma amintesti mereu. Moisie e elev, Navarre e cam de o varsta cu tine si are niste carti citite, si intelese, pe langa biblie. devil laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Hehe.ce mititica-i lumea. datu di undi stii fa mada? lino? atatea despre ei? avut-ati intrunire de conoastere? si navarrre cum sa hie de-o sama cu mini daca eu cand ma nascui era doi oamini pi pamant?

Nu trebuie sa fie mica lumea ca sa stii ceva, fa, mada? lin-o? devil

Da lino.ca numa lina nu esti tu.te zbuciumi rau. macar de ai avea rezultate bune in urma zbuciumului asta.dar, ma rog, fistecare pom cu rodul lui.mai stiu pe unul cam obraznic si neascultator, care era supus unei analize negative la nivel de sefi; nu pot domnule sa-l indepartez.o fi el stramb, dar face roade bune.intalegi fa madalino? asta e ca in pilda cu fiul ascultaret si cel neascultaret.

Unde vezi tu zbucium? laughing Un raspuns de un rand e zbucium? Asta-i noua, stiam ca disperatii, adica aia zbuciumati, scriu mult, sunt disperati ca cineva nu gandeste ca ei. Jaaaaleeee. devil

Mai mada? in comparatiune cu pacea Domnului, zbucium e prea putin spus.ai citit despre chinezul ce a trait 256 de ani? citeste si ce parere are despre viata si abordarea ei. poate vei intelege macar o iota despre care pace vorbesc.

Asa zi, nenica. Si de unde ai dedus tu ca as fi zbuciumata? Ca ma vezi raspunzand crestinilor, la cat de... sunt unii "2. Ai folosit constructia "povesti despre god si Lucifer", de unde reiese ca tu negi existenta lui Dumnezeu si a diavolului. De aceea te-am intrebat ce competenta ai tu in domeniul teologiei." extraordinar.

Sa stii ca competente am.am ceva competente in domeniul teologiei.da nu vreau sa ti le etalez acuma tie fiindca nu esti in masura sa le apreciezi in vreun fel cata vreme ai predujecati in privinta crestinilor.fa madalino? raspunzand crestinilor? alea nu sant raspunsuri.nu au cum sa fie raspunsuri.nu cred ca sant raspunsuri.si ce numesti tu extraordinar, sa inteleg ca e mai mult ordinar decat extra? fa mada, lino, tu iar ma calci e bataturi.pai eu asa am facut fa? af fost eu la tini in batatura? ci cati fa in batatura me? ah daca te-as sti,t-as arata eu, din bob in bob amorul, ca vad ca ma cam iei prea tare, nu stai cu ghinisorul.fa mada, lino? uiti cum sta treaba si problema.io sant crestin.tu esti necredincioasa.hai s-om fuji in lume,si no sa fiu asa cretin, sa ti aduc acasa.ti cuceresc sapoi ti las, o sa ti apuci plansul, ca tu atee ai ramas, si nu ai mers cu dansul.rmanu s-a nascut poet, iar romanca, poiata, ia traji tu aer in piept si zi ca mine-o data.fa zbuciumato? sincer.valeu cum am scris? fa mada-lino? mai vorbim noi da nu azi.ca am o mare durere in suflet.mi-a murit tarlifesu, animalutu meu di companie. dupa ce ma refac vi reveni si vom mai vorovi.hai pa si sa nu setim sanatosi.

rolling on the floor ti-am citit jumate din raspuns si vad ca n-are rost sa citesc mai mult. Ce e intre ghilimele e citat al unui inteligent care crede ca e nevoie de "competenta in domeniul teologiei" ca sa nu crezi in prietenul lui mos craciun. Nu stiu cum e corect, vai de capul lui sau vai de capul meu, ca trebuie sa suport astfel de fiinte (nenea din poveste si cei ca el).

| Scarbo a răspuns:

Orice intrebare e buna, acum depinde de gandirea fiecaruia :poate sa-ti placa sau nu.

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Asa e ba, trans...greaza TPU ticalosii astia