Desigur,acum observ ca am primit si ignore de la acest utilizator. Asa e candignori inteligenta si cultura.
Ma hadesule pai si eu am ignorre de la respectivul fiindca cred ca e singurul de fapt.moisi,genesis soimos, si mai sant cateva nume care nu se dezmint deloc; zici ca sant facuti de o mama.petreanu,gaia,pe madalina nu o pun ca ne intelegem foarte bine, nu ma duc la ea, nu-mi vine.
Domnule hadesule? da nu suferi prea tare ca nu ai pierdut nimic.fii pe pace, ei sant precum ploile alea mocanesti de toamna, intunecate, reci si dureaza zile intregi, nimeni nu le place.
Ce mai multe, ca scatofagul asta are pe putin 30 de conturi, ca-si face mereu altele. Cum e suspendat cum vine cu alt cont.
Cred ca sunt doi ignobili pe invers. Fostul soimos si fostul navarre. De la soimos venea ignore mai greu, asta-i mai sensibil. E o fire sensibila ignobilu asta pe invers.
Eu in general nici nu mai raspund la intrebarile lui, nu ca n-as fi de acord cu esenta argumentelor lui, ci pentru ca e prea insistent si obraznic, parca ti-ar baga piciorul in usa, cum fac Martorii lui Iehova sa-i primesti sa-i asculti.
Eu pun intrebari din an in paste, in rest, de asta sunt puse intrebari, pentru a primi raspuns; stiu ca ma iubesti la disperare, dar nu trebuie sa ma amintesti mereu. Moisie e elev, Navarre e cam de o varsta cu tine si are niste carti citite, si intelese, pe langa biblie.
Hai,ma...Nu esti obligat sa dai curs acelor postari! Daca se simte bagat un seama, postarile si raspunsurile sunt cat carnaul, e si normal sa posteze la nesfarsit!
Hehe.ce mititica-i lumea. datu di undi stii fa mada? lino? atatea despre ei? avut-ati intrunire de conoastere? si navarrre cum sa hie de-o sama cu mini daca eu cand ma nascui era doi oamini pi pamant?
Nu trebuie sa fie mica lumea ca sa stii ceva, fa, mada? lin-o?
He, he, nu cu ce spui am probleme, ci cu cum spui. Punctele tale de vedere nu pot spune ca ar fi gresite, dar esti prea extremist. Ca si cum n-ar fi de ajuns ca exista crestini fanatici, mai trebuie sa existe si atei fanatici.
Eu nu cred ca un martor ti-a pus piciorul in usa ca sa asculti, daca nu vrei sa vorbesti cu ei, spune-le pur si simplu si nu vor mai veni la usa ta.
Orice intrebare e buna, acum depinde de gandirea fiecaruia :poate sa-ti placa sau nu.
A sustine un adevar pe care-l poti demonstra nu are nicio legatura cu extremismul. Iar faptul ca sunt INTOLERANT cu religia crestina este legat de faptul ca NU pot fi tolerant cu organizatiile criminale care au ucis milioane de oameni pentru simplul fapt ca isi permiteau sa gandeasca liber si nu acceptau sa faca parte din organizatia lor criminala!
Ma mir in schimb ca tu poti fi tolerand cu o religie care distruge societatea romaneasca prin faptul ca promite mincinos o "solutia individuala" care destrama societatea si intareste egoismul, prin faptul ca daca lingi icoana, numai tie si familiei tale ii va merge bine, motiv pentru care ii calc in picioare pe toti cei din jurul meu, cand de fapt asta este o prostie pantru ca rezolvarea problemelor sociale vine intotdeauna prin solutia colectiva, iar rezultatul acestei politici de prostire a oamenilor a bagat Romania intr-o adevarata catastrofa sociala.
Asta nu te deranjeaza?
Eu nu inteleg prieten de ce ai sarit in sus, intrebarea e destul de clara si-l vizeaza pe utilizatorul soimos.
Tu parca mi-ai raspunde din postura sa. Chiar imi este greu a crede ca cineva cu o gandirea atat de matura si adanc lustruita de timp, se poate pune in pielea unui personaj de o groteasca incultura.
Chiar nu pot a crede asta.
Da lino.ca numa lina nu esti tu.te zbuciumi rau. macar de ai avea rezultate bune in urma zbuciumului asta.dar, ma rog, fistecare pom cu rodul lui.mai stiu pe unul cam obraznic si neascultator, care era supus unei analize negative la nivel de sefi; nu pot domnule sa-l indepartez.o fi el stramb, dar face roade bune.intalegi fa madalino? asta e ca in pilda cu fiul ascultaret si cel neascultaret.
recedaniel3 întreabă: