| Inferno a întrebat:

Nu se poate face nimic cu utilizatorii ignobili,ce prin postarile ostentative, obsesive si abuzive prin intrebarile injurioase si incoerente,ce lezeaza cugetul si onoarea, transgreseaza regulile TPU? Acesti fanatici religiosi pe invers (anti-teisti extremisti), ce posteaza cate patru intrebari la interval de o ora,nu numai ca fura siteului TPU acel element pe care noi il numim "diversitate", dar calca in picioare regulamentul TPU prin absolut fiecare postare a lor. Vorbim de subminarea acestei platforme disimulata prin intermediul unor pseudodispute religioase.
Cred ca toti ne-am saturat sa constatam ca primele 6, 10 sau chiar 15 intrebari sunt puse de un singur utilizator, doar pentru a jigni o fantoma zburatoare. Este vorba de fostul utilizator "Soimos".

37 răspunsuri:
| usuk a răspuns (pentru Moisie):

Carevasazica...tu erai, in tot acest timp

[ca sa fiu sincer, eu unul ma declar simpatizant al modului sau de gandire; cel putin el, prin "pseudo-incalcarea" regulilor de pe TPU incearca sa schimbe ceva in tara asta; emanciparea va veni cu siguranta, depinde de noi cum o primim]

ce-i drept, nu esti prea inspirat in a "tine" propaganda asta,(se poate intelege gresit de catre semidocti) dar chiar si asa, e bine ca incerci

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde vezi tu zbucium? laughing Un raspuns de un rand e zbucium? Asta-i noua, stiam ca disperatii, adica aia zbuciumati, scriu mult, sunt disperati ca cineva nu gandeste ca ei. Jaaaaleeee. devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Mai mada? in comparatiune cu pacea Domnului, zbucium e prea putin spus.ai citit despre chinezul ce a trait 256 de ani? citeste si ce parere are despre viata si abordarea ei. poate vei intelege macar o iota despre care pace vorbesc.

Asa zi, nenica. Si de unde ai dedus tu ca as fi zbuciumata? Ca ma vezi raspunzand crestinilor, la cat de... sunt unii "2. Ai folosit constructia "povesti despre god si Lucifer", de unde reiese ca tu negi existenta lui Dumnezeu si a diavolului. De aceea te-am intrebat ce competenta ai tu in domeniul teologiei." extraordinar.

| Moisie a răspuns (pentru usuk):

Multumesc pentru aprecieri.
Fac si eu ce stiu, si inteleg sa fac. Nobody is perfect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Sa stii ca competente am.am ceva competente in domeniul teologiei.da nu vreau sa ti le etalez acuma tie fiindca nu esti in masura sa le apreciezi in vreun fel cata vreme ai predujecati in privinta crestinilor.fa madalino? raspunzand crestinilor? alea nu sant raspunsuri.nu au cum sa fie raspunsuri.nu cred ca sant raspunsuri.si ce numesti tu extraordinar, sa inteleg ca e mai mult ordinar decat extra? fa mada, lino, tu iar ma calci e bataturi.pai eu asa am facut fa? af fost eu la tini in batatura? ci cati fa in batatura me? ah daca te-as sti,t-as arata eu, din bob in bob amorul, ca vad ca ma cam iei prea tare, nu stai cu ghinisorul.fa mada, lino? uiti cum sta treaba si problema.io sant crestin.tu esti necredincioasa.hai s-om fuji in lume,si no sa fiu asa cretin, sa ti aduc acasa.ti cuceresc sapoi ti las, o sa ti apuci plansul, ca tu atee ai ramas, si nu ai mers cu dansul.rmanu s-a nascut poet, iar romanca, poiata, ia traji tu aer in piept si zi ca mine-o data.fa zbuciumato? sincer.valeu cum am scris? fa mada-lino? mai vorbim noi da nu azi.ca am o mare durere in suflet.mi-a murit tarlifesu, animalutu meu di companie. dupa ce ma refac vi reveni si vom mai vorovi.hai pa si sa nu setim sanatosi.

rolling on the floor ti-am citit jumate din raspuns si vad ca n-are rost sa citesc mai mult. Ce e intre ghilimele e citat al unui inteligent care crede ca e nevoie de "competenta in domeniul teologiei" ca sa nu crezi in prietenul lui mos craciun. Nu stiu cum e corect, vai de capul lui sau vai de capul meu, ca trebuie sa suport astfel de fiinte (nenea din poveste si cei ca el).