Ori ce ar teorie ar gasi omul, despre creearea sa, totul se rezuma tot la Dumnezeu. El a creat totul. Chear daca ne tragem din maimute pe ele tot Dumnezeu lea creat.
In biblie scrie clar ca dumnezeu a creat pe om, cu pamant si cu cuvinte magice
P.S chiar esti crestin ortodox?
Cred de fapt că maimuţele erau maimuţe de la oraş. Nu fac trimitere la vreo rudă de-a unora de pe aici.
Oare acele maimuţe aveau cunoştinţă de gramatică?
Sunt o gramada de specii care au disparut comlet de pe pamant... daca dumnezeu afirmi ca a creat tot, dc acele specii nu reapar din nou?
Salut.
Astăzi se face multă publicitate teoriei evoluţiei ca şi cum ar demonstrată şi singurul lucru ce rămâne de făcut e să o acceptăm cu braţele deschise. Realitatea este cu totul alta, această teorie a ridicat mai multe întrebări decât a fost în stare să ofere răspunsuri. Dovezile fosile nu sprijină ideea că omul ar fi provenit din maimuţă.
Nu si nu. Dumnezeu n-a creat maimutele, pentru ca nu exista, si oamenii n-au evoluat din maimute, ci au un stramos comun.
Daca isi un copil sa creasca in jungla, crezi ca el va fi mai civilizat decat un animal?
Doar pentru ca 00.1% din omani au fost foarte inteligenti, asta nu inseamna ca si tu esti inteligent, ba din potriva. daca tu crezi ca scopul in viata e spiritualitatea si nucunoasterea atunci ai gresit drumu
Dupa conflictele galagioase si animate de aici, tind, desi nu vreau, sa merg pe varianta maimute. Cred ca s-ar putea merge pe un pact de neagresiune si convietuire pasnica prin intelegere reciproca: crestinii recunostem ca ateii se trag din urangutani ( Oh, cata fericire!), iar ateii accepta ca crestinii se trag din Adam si Eva. Ce-i asa de greu?
Fiecare alege in viata ce vrea.E viata mea si nu ai treaba cu dansa.
Din nimic nu putea apare dumnezeu care sa creeze ceva din nimic
cand spui maimute gandeste ca maimutele sunt mai multe specii,, noi suntem una din ele