| 03052003 a întrebat:

Numele luana este un nume de sfant? Raspunsul cel mai complex primeste

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Luana este un nume dintr-un film vechi, fantastic care nu stiu de unde a fost luat dar nu este in calendare sau cel putin nu l-am gasit eu. In schimb exista "Tara Luanei": http://www.centruldepelerinaj.ro/muntenia/buzau

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Nu este nume de sfânt ortodox happy. Nici măcar, catolic happy. O seară frumoasă.

| 03052003 explică:

Dar din ce tara provine eu stiam ca din Romania dar am unele dubii ma lamuriti voi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi suna a nume de vaca. O fi vreo vaca sfanta.
P.S. Numele se scriu cu litera mare. E asa de greu sa apesi unamarat de "Caps Lock"?

| 03052003 explică (pentru anonim_4396):

De ce te bagi daca nu stii si eu nu am caps lock pentru ca scriu de pe tableta. Daca in locul meu era un copil de opt ani nu ar fi inceput sa planga uite ca iti raspunde eu, ba da.Deci felicitari esti super tare.Era sa de greu sa vorbesti frumos?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 03052003):

Tableta nu-ti permite sa scrii cu majuscule? Sa mor de stiam, si abia ce am umblat ieri pe o tableta.
De ce, ma rog, ar fi plans un copil de 8 ani? Ca i-as fi zis adevarul? Astea-s lectii de viata, cei puternici le accepta, cei slabi plang. Crezi ca ma doare pe mine ca fac copilasii sa planga?
P.S. Am scris, nu am vorbit, si din moment ce nu am adus vreo jignire, consider ca am "vorbit" frumos.

Seara faina.

Deci suntem amandoi doi incapatanati nu mai bine facem pace?

anonim_4396

Pai am inceput vreun razboi ca sa facem pace? De diferente dint astea de opinii am parte mai mereu asa ca m-am obisnuit.
Deci, da, facem "pace".

O seara frumoasa.

anonim_4396

La fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luana - nume de origine hawaiana, cu sensul de "bucurie".

| danay72 a răspuns:

In Biblie nu apare acest nume si nu scrie ca e sfant.