Nu. Luana este un nume dintr-un film vechi, fantastic care nu stiu de unde a fost luat dar nu este in calendare sau cel putin nu l-am gasit eu. In schimb exista "Tara Luanei": http://www.centruldepelerinaj.ro/muntenia/buzau
Dar din ce tara provine eu stiam ca din Romania dar am unele dubii ma lamuriti voi?
De ce te bagi daca nu stii si eu nu am caps lock pentru ca scriu de pe tableta. Daca in locul meu era un copil de opt ani nu ar fi inceput sa planga uite ca iti raspunde eu, ba da.Deci felicitari esti super tare.Era sa de greu sa vorbesti frumos?
Tableta nu-ti permite sa scrii cu majuscule? Sa mor de stiam, si abia ce am umblat ieri pe o tableta.
De ce, ma rog, ar fi plans un copil de 8 ani? Ca i-as fi zis adevarul? Astea-s lectii de viata, cei puternici le accepta, cei slabi plang. Crezi ca ma doare pe mine ca fac copilasii sa planga?
P.S. Am scris, nu am vorbit, si din moment ce nu am adus vreo jignire, consider ca am "vorbit" frumos.
Seara faina.
Deci suntem amandoi doi incapatanati nu mai bine facem pace?
Pai am inceput vreun razboi ca sa facem pace? De diferente dint astea de opinii am parte mai mereu asa ca m-am obisnuit.
Deci, da, facem "pace".
georgiana500 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
IngeriiSuntCool întreabă:
DeProfundis99 întreabă: