anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numeri 5 :

11. Domnul a vorbit lui Moise si a zis:
12. "Vorbeste copiilor lui Israel si spune-le: "Daca pacatuieste nevasta cuiva fata de barbatul ei si-i este necredincioasa;
13. daca altul se culca cu ea, si lucrul este ascuns de barbatul ei; daca ea s-a pangarit in ascuns, fara sa fie vreun martor impotriva ei si fara sa fie prinsa asupra faptului; -
14. si daca barbatul este apucat de un duh de gelozie si are banuieli asupra nevestei lui care s-a pangarit, sau daca este cuprins de un duh de gelozie si are banuieli asupra nevestei lui care nu s-a pangarit; -
15. omul acela sa-si aduca nevasta la preot, si, ca dar de mancare pentru ea, sa aduca a zecea parte dintr-o efa de floare de faina de orz; sa nu toarne untdelemn pe ea si sa nu puna tamaie pe ea, caci acesta este un dar de mancare adus pentru gelozie, un dar de descoperire, care descopera o faradelege.
16. Preotul s-o apropie si s-o puna sa stea in picioare inaintea Domnului.
17. Preotul sa ia apa sfanta intr-un vas de pamant; sa ia tarana de pe podeaua Cortului si s-o puna in apa.
18. Preotul sa puna pe femeie sa stea in picioare inaintea Domnului; sa descopere capul femeii si sa-i puna in maini darul de mancare adus pentru descoperire, darul de mancare adus pentru gelozie; preotul sa aiba in mana apa amara aducatoare de blestem.
19. Preotul sa puna pe femeie sa jure si sa-i zica: "Daca niciun om nu s-a culcat cu tine si daca, fiind sub puterea barbatului tau, nu te-ai abatut de la el ca sa te pangaresti cu altul, sa nu-ti faca niciun rau aceasta apa amara aducatoare de blestem!
20. Dar daca, fiind sub puterea barbatului tau, te-ai abatut de la el si te-ai pangarit, si daca un alt om decat barbatul tau s-a culcat cu tine -
21. si preotul sa puna pe femeie sa jure cu un juramant de blestem si sa-i zica: - "Domnul sa te faca sa ajungi de blestem si de urgie in mijlocul poporului tau, facand sa ti se usuce coapsa si sa ti se umfle pantecele,
22. si apa aceasta aducatoare de blestem sa intre in maruntaiele tale, ca sa faca sa ti se umfle pantecele si sa ti se usuce coapsa!" Si femeia sa zica: "Amin! Amin!"
23. Preotul sa scrie blestemele acestea intr-o carte, apoi sa le stearga cu apa cea amara.
24. Si sa dea femeii sa bea apa amara aducatoare de blestem; si apa aducatoare de blestem va intra in ea si-i va pricinui amaraciunea.
25. Preotul sa ia din mainile femeii darul de mancare adus pentru gelozie, sa legene darul intr-o parte si intr-alta inaintea Domnului si sa-l aduca pe altar.
26. Apoi preotul sa ia un pumn din darul acesta, ca aducere aminte, si sa-l arda pe altar. Dupa aceea, sa dea femeii sa bea apa.
27. Dupa ce ii va da sa bea apa, daca ea s-a pangarit si a fost necredincioasa barbatului ei, apa aducatoare de blestem va intra in ea si-i va pricinui amaraciunea; pantecele i se va umfla, coapsa i se va usca, si femeia aceasta va fi de blestem in mijlocul poporului ei.
28. Dar, daca femeia nu s-a pangarit si este curata, va ramane neatinsa si va avea copii.
29. Aceasta este legea asupra geloziei, pentru imprejurarea cand o femeie, care este sub puterea barbatului ei, se abate si se pangareste
30. si pentru imprejurarea cand un barbat, apucat de un duh de gelozie, are banuieli asupra nevestei lui: preotul s-o puna sa stea in picioare inaintea Domnului si sa-i faca intocmai dupa legea aceasta.
31. Barbatul va fi scutit de vina, dar femeia aceea isi va lua pedeapsa nelegiuirii ei."

Daca tipa este gravida, practic se ajunge la avort nu? Apropo, voi cand ati incercat ultima data acest ritual? Acum clasicul "cum comentati?".

"apa amara aducatoare de blestem"...

7 răspunsuri:
| martzian a răspuns:

In ciuda amaraciunii pe care ai strans-o, Dumnezeu te iubeste, Gaia.

| Kalla a răspuns:

Esti chiar nesimtit.Ai vorbit vreodata cu crestinii sau despre crestini fara sa-i judeci sau insulti?"Nu dati perle porcilor pentru ca o sa le calce in picioare" tu esti porcul care calca un colier intreg.

| anonim_4396 explică (pentru Kalla):

Zi-mi si mie prin ce am insultat in aceasta postare? Arata-mi unde este insulta. Tu insa, m-ai facut porc.

Arata-mi unde este insulta din acea postare iar daca esti incapabila sa prezinti acea dovada, inseamna ca esti datoare cu niste scuze pentru limbajul tau.

| Kalla a răspuns (pentru anonim_4396):

Toate postarile tale sunt impotriva crestinilor.Judeci.Iei chestiile din Biblie si le razi de ele.Pana si un prost ar vedea ca in aceasta intrebare iti bati joc de crestini.Doar nu vrei sa cred ca ai pus intrebare ca sa ne faci publicitate.

Zi-mi cum ai ajuns la concluzia ca postarile mele sunt impotriva crestinilor?

"Judeci"... asa si?

"Iei chestiile din Biblie si razi de ele"... pentru ca sunt patetice. Vrei un exemplu? Creatura suprema a zeului perfect a fost pacalita de un sarpe VORBITOR.

Inca nu ai prezenta dovada ca am insultat in postarea principala. Bun, am inteles ca iti place sa te victimizei atunci cand dai de ceva ce nu coincide cu punctul tau de vedere dar atunci cand faci afirmatii gen "Ai vorbit vreodata cu crestinii sau despre crestini fara sa-i judeci sau insulti" dupa care sa ma faci porc fara sa prezinti dovezi pentru acele insulte, demonstrezi tuturor cat de speciala din pdv intelectual esti. Ai nevoie de atentie din partea altora? Uite, mi-ai captat atentia.

Iti cer a 3-a oara (sau a 4-a? [stii sa numeri?]) sa imi prezinti dovezile cum ca eu am insultat. Daca nu poti, inseamna ca trebuie sa-ti ceri scuze pentru insultele tale. Din moment ce nu ai facut asta in al 2-lea comentariu, dai dovada de nesimtire si tupeism mai ales ca tu continui in al 2-lea comentariu in loc sa recunosti ca ai gresit.

Te jignesc pasajele date de mine? Sunt din biblie, ti-am prezentat si sursa. Pune mana si citeste-ti biblia daca nu stii ce scrie in ea si nu te mai crede victima.

| Kalla a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-mi cer scuze pentru ca nu ma injosesc in fata nimanui mai ales tie.
Ai pus pasaje din BIblie in aproape fiecare intrebare, vrei sa te cred ca le-ai pus ca sa lauzi crestinii? Normal ca le pui ca sa judeci si insulti.
Cat despre insulta cu porcul eu am prezentat ceva din Biblie si ti-am aratat rolul in propozitie.Nu credeam ca pui la suflet asa ceva.Nu-mi mai raspunde.

"tu esti porcul care calca un colier intreg"... deci asta nu e o insulta?

Am dat pasajele din biblie deoarece intrebarea mea tine de acele pasaje. Daca as fi pus intrebarea fara sa pun pasajele, ati fi sarit toti urland "pune ba si pasajele".

Esti o nesimtita, tupeista, ingoranta, mincinoasa si fara pic de respect. Faci afirmatii fara sa prezinti dovezi, insulti dupa care o arzi cu "eu? dar vai, eu nu am insultat, eu sunt cumine".