Esti chiar nesimtit.Ai vorbit vreodata cu crestinii sau despre crestini fara sa-i judeci sau insulti?"Nu dati perle porcilor pentru ca o sa le calce in picioare" tu esti porcul care calca un colier intreg.
Zi-mi si mie prin ce am insultat in aceasta postare? Arata-mi unde este insulta. Tu insa, m-ai facut porc.
Arata-mi unde este insulta din acea postare iar daca esti incapabila sa prezinti acea dovada, inseamna ca esti datoare cu niste scuze pentru limbajul tau.
Toate postarile tale sunt impotriva crestinilor.Judeci.Iei chestiile din Biblie si le razi de ele.Pana si un prost ar vedea ca in aceasta intrebare iti bati joc de crestini.Doar nu vrei sa cred ca ai pus intrebare ca sa ne faci publicitate.
Zi-mi cum ai ajuns la concluzia ca postarile mele sunt impotriva crestinilor?
"Judeci"... asa si?
"Iei chestiile din Biblie si razi de ele"... pentru ca sunt patetice. Vrei un exemplu? Creatura suprema a zeului perfect a fost pacalita de un sarpe VORBITOR.
Inca nu ai prezenta dovada ca am insultat in postarea principala. Bun, am inteles ca iti place sa te victimizei atunci cand dai de ceva ce nu coincide cu punctul tau de vedere dar atunci cand faci afirmatii gen "Ai vorbit vreodata cu crestinii sau despre crestini fara sa-i judeci sau insulti" dupa care sa ma faci porc fara sa prezinti dovezi pentru acele insulte, demonstrezi tuturor cat de speciala din pdv intelectual esti. Ai nevoie de atentie din partea altora? Uite, mi-ai captat atentia.
Iti cer a 3-a oara (sau a 4-a? [stii sa numeri?]) sa imi prezinti dovezile cum ca eu am insultat. Daca nu poti, inseamna ca trebuie sa-ti ceri scuze pentru insultele tale. Din moment ce nu ai facut asta in al 2-lea comentariu, dai dovada de nesimtire si tupeism mai ales ca tu continui in al 2-lea comentariu in loc sa recunosti ca ai gresit.
Te jignesc pasajele date de mine? Sunt din biblie, ti-am prezentat si sursa. Pune mana si citeste-ti biblia daca nu stii ce scrie in ea si nu te mai crede victima.
Nu-mi cer scuze pentru ca nu ma injosesc in fata nimanui mai ales tie.
Ai pus pasaje din BIblie in aproape fiecare intrebare, vrei sa te cred ca le-ai pus ca sa lauzi crestinii? Normal ca le pui ca sa judeci si insulti.
Cat despre insulta cu porcul eu am prezentat ceva din Biblie si ti-am aratat rolul in propozitie.Nu credeam ca pui la suflet asa ceva.Nu-mi mai raspunde.
"tu esti porcul care calca un colier intreg"... deci asta nu e o insulta?
Am dat pasajele din biblie deoarece intrebarea mea tine de acele pasaje. Daca as fi pus intrebarea fara sa pun pasajele, ati fi sarit toti urland "pune ba si pasajele".
Esti o nesimtita, tupeista, ingoranta, mincinoasa si fara pic de respect. Faci afirmatii fara sa prezinti dovezi, insulti dupa care o arzi cu "eu? dar vai, eu nu am insultat, eu sunt cumine".