| OInimaCurata a întrebat:

O intamplare INCREDIBILA!
Ce parere aveti?
http://livenews.romaniatv.net/......19400.html

13 răspunsuri:
| Moisie a răspuns:

Minciuna!
Ziaristi care vand minciuna ca senzational!
Unde ai vazut tu la olteni ca un mort sa fie tinut in casa o saptamana?

| OInimaCurata explică (pentru Moisie):

"A stat mort o saptamana. Il primenisem, il imbracasem cu hainele de moarte, de la costum pana la sosete. Aveam totul pregatit: si batistele, si prosoapele si cele trebuincioase pentru pomana de dupa", a rememorat Viorica in 2003, sotia lui Ilie Dobre, pentru ziarul Gazeta de Sud. "De ingropat nu l-a ingropat. Parca nu se indura si mai simtea inca un licar de viata in el. Fie ca i s-a parut ca ii aude inima batind, fie ca doar si-a dorit sa o auda, Viorica a amanat cat a putut momentul in care sa-l coboare in groapa pe Ilie. Dar rudele au convins-o in cele din urma ca nu se cade sa chinuiasca sufletul barbatului"

| Mădă0611 a răspuns:

In tinerete imi povestea bunica-mea ceva, de multe ori. Cica erau doua femei batrane care erau sarace si s-au gandit sa faca una pe moarta si asa o sa faca rost de bani (se pun bani in mainile mortului), mancare, haine, zis si facut; timp de 3 zile a mers smecheria, dar in a 3-a zi s-a pus o musca pe nasul moartei, a miscat ea putin nasul, dar musca n-a plecat, asa ca a dat cu mana dupa ea laughing, toti care erau in acea incapere au fugit, care incotro a putut, ca sa fie povestea mai misto, babele stateau la bloc si au sarit unii pe geam. A stat si nenea ala o vreme si na, i s-a facut sete.
Sa fim seriosi, nu s-au incumetat sa-l ingroape. Nimeni nu se incumeta sa isi ingroape mortii, dar tot sunt ingropati la 3 zile.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

A fost in moarte clinica

| Mădă0611 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

10 zile in moarte clinica?

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Mădă0611):

Si 2 luni

| fllu07 a răspuns:

Aaaaaa cred ca ii o povestioara de petre ispirescu.

| Lizzu a răspuns:

laughing era sa zic.
Aseara la stiri aratau "moastele" unui preot, daca am inteles bine, care a fost deshumat acum, dupa 7 ani de la inmormantare.
Corpul nu a putrezit.
Era intins pe o masa si cineva amator filma.
Ii misca ceva in jurul mainii drepte, tremura, dar era acoperit cu ceva asa ca ma intreb de ce nu il filmau descoperit de tot mai bine?

--Cum sa tremure si sa miste mana unui cadavru? dupa 7 ani? oare ei, in mintea lor care le-a mai ramas, nu se intreaba cum de e posibil?
Daca era preot, asta inseamna ca trebuie sa miste?

E la fel cu icoanele plangatoare...
Minciuni, minciuni si IAR minciunele.

Rusine.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Lizzu):

Poate erau viermi, bleah. laughing

| a3e6u9 a răspuns (pentru Mădă0611):

Nici moartea nu-i vrea pe olteni. happy

| Delmoniko a răspuns:

Soc. Oau. Fas. Hai sictir happy

| Boss_Ionut_1999 a răspuns:

Scurt si la obiect :Moarte clinica

| FucktheSystem a răspuns:

Abureli. Și cine își ține mortul în casă o săptămână? N-or vrea să-l și împăieze și să-l pună pe perete lângă capul de mistreț?