| Dorugar a întrebat:

O intrebare cu o tema de importanta vitala pentru orice crestin.
Oare din ce cauza au crestinii impresia ca dupa moarte isi vor trai viata vesnica in Rai, cand din Biblie reiese clar (din mitul cu Adam si Eva) ca Raiul este aici pe pamant si in viata aceasta si nu dupa moarte, si nici Dumnezeu nu promite in Biblie niciodata nimanui o viata vesnica dupa moarte?
Nu cumva acestea sunt minciuni inventate de cler cu scopul de a prostii lumea?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai citit toata Biblia cu creierul, sau cu ura fata de crestini?

| clau44 a răspuns:

Tu eşti ateu, nu?

Nimeni însă nu poate să scape de la moarte, nici să plătească lui Dumnezeu preţ de răscumpărare, Că răscumpărarea sufletului e prea scumpă şi niciodată nu se va putea face, Ca să rămână cineva pe totdeauna viu şi să nu vadă niciodată moartea. Fiecare vede că înţelepţii mor, cum mor şi cei neînţelepţi şi nebunii, şi lasă altora bogăţia lor. Mormântul lor va fi casa lor în veac, locaşurile lor din neam în neam, deşi numit-au cu numele lor pământurile lor. Şi omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor. Această cale le este sminteală lor şi celor ce vor găsi de bune spusele lor. Ca nişte oi în iad sunt puşi, moartea îi va paşte pe ei. Şi-i vor stăpâni pe ei cei drepţi şi ajutorul ce-l nădăjduiau din slava lor, se va învechi în iad. Dar Dumnezeu va izbăvi sufletul meu din mâna iadului, când mă va apuca. Să nu te temi când se îmbogăţeşte omul şi când se înmulţeşte slava casei lui. Că la moarte el nu va lua nimic, nici nu se va coborî cu el slava lui.
Chiar dacă sufletul lui se va binecuvânta în viaţa lui şi te va lăuda când îi vei face bine, Totuşi intra-va până la neamul părinţilor lui şi în veac nu va vedea lumină. Omul în cinste fiind n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor. Psalmu 48, 7-21

Matei 25, 46. Şi vor merge aceştia la osândă veşnică, iar drepţii la viaţă veşnică.

Cel mai clar verset este acesta:
Ioan 11, Cap. 11
25. Şi Iisus i-a zis: Eu sunt învierea şi viaţa; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi.

| Dorugar explică (pentru anonim_4396):

Asta nu este un raspuns la intrebare, ci este SPAM!
Si retine ca e important, eu nu urasc pe nimeni ci doar eventual ii compatimesc pe aceia care cred fara sa stie si sa inteleaga ceea ce cred asa a proasta!
Mai citeste o data intrebarea si incearca sa raspunzi la ea, daca ai nivelul necesar, daca nu stai cuminte in banca ta din ultimul rand!

| Dorugar explică (pentru clau44):

Daca tu crezi ca nu poti scapa de Judecata de Apoi, atunci cvum de ai curajul inconstient de a fi crestina?
2 Esti pe calea gresita, Dumnezeu NICIODATA nu va izbavi sufletele celor care toata viata L-au tradat si si-au vandut sufletul Diavolului numindu-l pe Diavol Dumnezeu, asa cum fac crestinii care nu inteleg Scriptura care nu le apartine lor. Dar lor crestinilor le apartine FURTUL scripturii si interpretarea ei mincinoasa si asta nu-i va putea izbavi tot asa cum nici cei care se declara Satanisti nu vor fi izbaviti de Dumnezeu, asta desi ei se afla pe o cale mai dreapta decat crestinii!
3 Pslamurile din care citezi NU sunt valabile pentru crestini pentru ca ele fac parte din scriptura alötei religii, asa ca degeaba citezi din ele cand religia ta crestina il are ca Dumnezeu pe Dumnezeul Veacului Acesta numnit si Lucifer sau Satana, pentru ca vezi clar ca "dumnezeul"vostru numit Christos se recunoaste singur ca fiind Lucifer si tot acelasi Lucifer este slavit ca Dumnezeu in bisericile crestinilor asa cum te poti convinge singura privind aceasta slujba la Vatican:
https://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw.
4 Cat ceea ce zice Matei, este parerea personala a lui Matei care NU este un Dumnezeu ci un amarat de cioflingar care se lauda singur ca a primit puteri de la Diavol ca sa lucreze cu dracusorii.
5) Faptul ca Ioan a spus ceea ce a spus despre Isus, nu este valabil si pentru crestini pentru ca Isus NU era Crestin ci era un rabin al religiei Mozaice, asa ca voi nu credeti in Rabinul Isus, pentru ca Rabinul Isus NU a FOST UNS ca sa devina u Christos, ci voi in falsul Isus Christos, adica in Antichristul care a fost UNS de Dumnezeu in functia de Sef al Iadului, asta ca sa aveti voi astia care va inchinati lui Lucifer un loc in care sa vietuiti viata vesnica, adica IADUL, asa cum recunoaste chiar Christos in Apoc 1:18.
Asa ca mai bine vezi de te convinge ca Isus din Nazareth nu a fost UNS niciodata in functia de Rege, ca sa devina un Christos, deci nici ce zice Isus prin Ioan nu se refera la Christos iar voi care va inchinati falsului Christos, adica lui Lucifer, Satanei va inchinati si nu rabinului Isus!
Asa ca poti crede in Diavol cat vrei ca in imparatia Diavolului vei ajunge, adica in IAD, si viata vesnica in Iad este blestemul care va va chinui nemurirea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorugar):

Eu stau cuminte in banca mea, insa intai vrea sa te fac sa intelegi ca de la inceputuri, toate religiile s-au bazat pe CREDINTA si nu pe LOGICA, asa ca nu cu logica vei reusi sa-l faci pe un credincios sa-si lepede credinta.Asta nu inseamna ca el nu poate judeca logic in restul activitatilor sale. Este ca si cum ai cauta logica in dragoste.Tu nu ai fost indragostit niciodata? Ai facut-o cu logica sau cu sufletul?